Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.927
Поени од реакции
22.028
Успут се нервирам што на лап топ у тмно, не сфетиф букфе и сфе обележано, ајде јапанциии ви можете тој.

Драа
Успут прееска вози сс лудака на скутер и избегнуе пеперутку како матрикс : D
Кој спомна скутер на први септември а оно врне прееска у фан базу на Ди Марију, Ди Силвану, Ди Дијану. Ди Јунајтед драа.Ке не биде и нас некад(овија годину ипол)
Исто ми се деси и мене прееска, само што не заврна, ееее мирише на везенке и онуј пластику од логички плочки, тропаф школарци сс ташње : ) тој е тај есен драа, на Парву омилена боја у годишни времиња

A и виде летњикофче јако у двор, Истамбул стил, шеријатски кфарт Сфака чассс (y)

Фали још да напишу цена поволно, Кајгана пазар три едишн : D (овј муабет га прочитај од поодалеко, да ти личи како да сам ставија помал фонт) :ROFLMAO:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Најпрејако е ко Европа не набљудува ко нецивилизирани варвари (не дека и не сме де), а ретко кога таа Европа го врти прстот кон себе. Рецимо, во фамозниот Брисел во 1958 година постоеле т.н зоолошки градини за луѓе. Пред тоа и во останатите престолнини на колонијалните сили.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
Да ги исхејтам твитерашот и идиотите што го препишуваат како статус на фб:
Има три Њутнови закони(вториот ми е во потпис).
Ако тоа дека чадот од цигарата секогаш оди кај онај што не пуши во друштвото е петти Њутнов закон, тогаш кој е четврти?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Драга,
Кажи му на @Prime дека тоа е 6-ти Њутнов закон.
Четвртиот е: Како и да се свртиш, г'зот ти е од позади
Петтиот: Колку и да го тресеш, последната капча во гаќи ќе ти падне

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

и апликации шо ќе ме потсетуваат дека е време да си легнам си симнав, дури и таква шо ќе ми го темни екранот најдов, и пак никако да заспијам пред 5 саат.
Читав за еден тип шо 21 ден се будел у 4 ипол. Им се дивам на таквите.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
си умрев на заболекар, со тоа иглата маме ми расплака дури си помислив во око да ме пецка, и ова стоматолозиве кизнај шо лекови ставаат, од лекот ми потемни забот сеа треба дупла доза кафетин да пијам за да спијам
уште го осеќам мирисот на болница во устава

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Да ме отепаше чоек немаше да погодам дека можи да произлези нешто убо од ѕвонењето на службениот телефон од татко ми во ниедно време, за вршење увид на лице СместО.

На пример да се врати со топол бурек ко сега :cool:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
У 2 саат гледам филмови а у 7 треба да станам..

Надвор си врне, убаини, како само се слуша...

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942

Немало место, инаку и татко му и мајка му сосе баба му и дедо му ќе ги стаел како корисници на профилов.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Ола кеј,

Ти ебам сонцето и факултетот што за џабе го идам.Факинг 10 илјади оглас за машински инжењер.Идам да собирам шишиња ќе се курчам после дека иам поголема плата од тие со факултет.Мотивот за учење ми е еквивалентен со бројот на плави столчиња у сала кај нас.Не дека ме боли уво за столчињата ама онака чисто да споредам со нешто.Не знаеш кој кого дупи у државава.Имај убав ден

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom