Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
И онака ти даваат понуда да те преместат на друго работно место...

watch me bitches, си земав 3 дена одмор, колку да ми дадат принуден отказ. :D Таман да си ги изгледам Brickleberry уше еднаш, дур да излезе нова сезона.

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Мила, знаеш што ме здоболело најмногу во животот ? Слепото црево. Таму ми се собрани сите отпадоци, гомнарии и мочкарии, но знаеш што е добрата страна ? Што кога ќе се преполни мора да се извади, а кога ќе се извади, веќе ништо од отпадоците нема да се задржува во тебе.
Исто како кондом, кога ќе се преполни, мора да се извади, а кога ќе се извади, преостанува само да се фрли, со се внатре......во него :sneaky::)

Последно уредено:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Нешто ме каснало, а не е комарец, замисли :cautious: Уште да знаев што е убаво ќе беше, пошо вака не е интересно. Чеша ко ненормално, а ништо не помага :( Хелп?
Батали тоа, букирав карта :vozbud: Конечно еј. Ќе треба да чекам месец дена, ама ќе помине брзо :P Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!! Не ми се чека :D Не смеам да мислам на тоа зашто многу се возбудувам :icon_lol:
Панталоните што си ги плетам се пола готови. Сеа шорцеви се само :D Многу се убави :X3:

N

NikolaMKD91

Гостин
Најдрага,

Џабе сите се запишуваат во средно и факултет есенва . Ги гледам се запишуваат од ФИНКИ до Медицина . Џабе се сите студии, устручувања и едукации кога во земјава единствени професии што добро виреат се дилер, рекетар, спонзоруша, гангстер, убиец, политичар и партиски војник .

Кој не ми верува нека излезе од соба и да види низ градов кој има пара, а кој трпи за леб. Тешко дека некогаш ќе успееш тука да дојдеш до пара за нормален живот ако не си некој од погоре набројаните профили на луѓе . Во случај да прогледаш со малце пари, повторно политичарите, спонзорушите, рекетарите се тие кои ќе се погрижат да ги изгубиш .

Тешко дека ќе преживееш ако ги немаш нивните карактерни особини, цел живот ќе живееш како утка. Така што џабе полагање државни матури, одбрана на дипломски, магистерски и докторски студии .

Во ова опшество клучот за опстанување се сведува на тоа дали и колку девијантни особини поседуваш како човек, колку повеќе толку подобро. Крв да сере тој што ја воведе негативната селекција. Толку имав драга моја . :)

A

aye

Гостин
Драга Кајгана

Си имам една другарка од која што ќе си умрам. И кажав дека зафркавам еден човек дека имам дете, досадно ми беше а по малку и он беше досаден, а она ни две ни три одма да коментира на facebook "слушам имаш дете?" :eek: Ми се стемни ама баш ми се стемни кога прочитав. Да не ги имав додадено роднините за пријатели ајде де мање битно дали другите ќе знаат или не ама роднините не не не! Тие едвај чекаат некоја ваква информација па уште и какви што се ќе почнат и на мекици да ми идат.
Убаво си викале со свој камен по своја глава, толку силно се удрив што веќе ни на памет не ми иде да лажам или ако веќе морам ќе си ќутам.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Драга

Ќе полагаш предмет по 100 пат и кога конечно ќе се решиш "е готово,сега седнувам сериозно го учам за да го положам" на професорот му текнува да даде прашања и задачи од теми шо 10 години уназад ги има отфрлено од програмата.
Ете ти.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга бе :pos: Абе не сте саглам шушљаци едни.
Еј Шаше бе брат немој море мене ќе ми викет.
:ROFLMAO:
Иди ме во Битолата, на дванајсти а.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
20140904_160447.jpg

Прво текстот онака за загревање, пошто ми остај добар впечаток дури си идев со автобусот, особено една реченица, пронајдете ја сами.

Друго, отсекогаш ми биле симпатични оние демонстратори кои ни поткажуваа за време на полагање, онака по една реченица колку да те турни да кинисаш. Арно ама не секој професор сака за време на полагање да се извршува оваа дејност. Па така можам да речам дека денеска малку поднаебав, или ги замачкав тро односите со професорот, пошто секако, јас избрав да бидам од оние симпатичните, кои им потпомагаат на студентите. Се чувствувам тро глупо, али не жалам. Радоста на дечките и користа натежнува многу повеќе од обичната замерка :) Крај краева и да не бидам понатаму (а јакиот к... дека сум), барем си викам дека чоеците ќе велат-Абе тој турвиор арен беше, добар онака.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom