Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.927
Поени од реакции
22.030
Драа

А да хејтну малце?
Што е финта сс пишување пола на latinicu пола на кирилицу? Демек нешто као кooл, или cul, њаааа, тапаа

А и никнејмови у кои има мкд, знаеш МилеМКД, РистоМКД_38. Форум не е мирц : D

Лепи МК? Кд викаше грк у К-15, склека, мозе склека?

Е а Цацко кд се бања на улицу устфари ги дупи куманофци, да немож човек да се избања : D
Најслатку воду иамо за пиење, ама нон стоп гу нема hh

Еве на работу, прау кафе сс полугазирану, ти?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Прво CV пратено, прво интервју, прва сериозна работа. Имаше право Спиро Ристовски дека има работа секаде.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
На 13 ноември ќе се одберел евровизискиот претставник од Македонија т.е. тоа ќе бил победникот на Скопски фестивал.
Што викаш да се пријавам на Скопски фестивал...., да си ја пробам среќата:icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.372
Уште ти ни фалиш на Евровизија :facepalm:

Него, може некад да прекине дождов? Чисто онака да потрчам малце, бар едно пола саат, па после пак нека врне.

S

sramezliviot blesavko

Гостин
Ej draga draga,,, mi falese dozdov taka sum se isnaspal vcera i deneska :sleep::sleep::sleep: ama sum zaboravil da go dozatvoram prozorot od kola :place::place::place:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Два дена нема да имам интернет и триста чудесија ќе изникнат на нетов.
Од хакнати слики на познатите до појма немам шо. Немаше да ме чуди во еден ден да го снимеле Редиохед албумот, да го издаделе, па кога ќе влезев во темата, да начекам како форумџиите си го коментираат, рецензираат и се со ред............

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
Мај дијр,

Денес внук ми стана првооделенче...на 4 години! Он пресреќен ја сеуште во шок... ама тоа ти е, француски систем.

А вечер освен шо ми пропадна блонди концертот, и алфа блонди ќе го пропуштам! Кај сеа најде да доаѓа бе другарка ми бе па ма уф!!! Али затоа недела блуз брадрс бенд! Она си иде у недела хихихи

П.С. Хепи брдеј @NelTu

П

Пепси_

Гостин
Некогаш некој заминал на летен одмор со лап топ а у лап топот ставил само 2 песни од кои едната е сет на роџер санчез од 50 минути а другата
10 дена беа тоа кога се загреваме на let her go :pos::pos::pos: posle 3 ripit ne a registriras :icon_lol:

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Ништо поинтересно и интелектуално постимулирачко од пост на Пепси во ДК.

Хумор, досетливост, длабочина, милина да ти е да читаш. Само Буцио пишува поинтересни работи од Пепси...

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Celine маица, celine фустан, celine хеланке....:facepalm: Wft !?!?
Биди у тренд и ти прекрсти се у Celine кајгана. :tapp:

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
ДК,

Роварам. Со значката./ нНемој да се укочиш. Не можам јас како другарот. :D

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.927
Поени од реакции
22.030
Лелеееее Драа

Сител точка ком вика дека според Уницеф мали македончиња су најхепи деца на сфет.Ако се рачуна само хелти овошје уреду :ROFLMAO: Али види вамо, ичера играм фудбал у школску салу и иду у веце, непипнато ништо од транзицију наамо, а за какфи течни сапуни се збореше овија днови? Стра ме беше еболу да не фату, или шап и лигафку, Аушфиц е почист сто посто. И како тој наше македонче е најсреќно сс такфу бедну школу, салу за физичко, пархет изместен, ноге да искршиш. Како тој македонче е најсреќно кд у сфак момент може некој точак да ти украде...

На фторо место биле холанѓанчиња, види они га остављаф точак незакључен пред школу у петак, а у понеделник ги стои на исто место не пипнат. Доро куде њима зелено е легал, ваљда ги испурјачило тој, па од прво место наши најсреќни македончиња ги бутнале на фторо место.

Ало државо оправјљај се више, а ти сител мноо смрдиш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom