Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга на ти гифчиња

(ради перформанс и бендвит рестото ти се у спојлер <3)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вика се срамела, сестро златна ако се срамиш ти не ме гледаш во очи додека зборуваме, и на одење не се вртиш само да ми кажеш чао и пак контакт очи во очи.

Хмммммммммммм него зошто имаш потреба да ми кажеш дека се срамиш иако не е така :icon_lol:.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.858
Некои луѓе ми се толку глупи што пробуваат да ти направат сопка, без да си го поставуват претходно најбитното прашање. Дали мајчиниов е во доволна близина, или бега 2-3 чекори напред? Па така обично ,,истегнувањето на ногата" не стасува за да се реализира и сопката.

Пазете се од вакви, зато шо чоештилукот за нив е непознат поим. Злоба, завист, љубомора, потреба да се нанеси штета, тие се тие карактеристики. Го користат секој момент да нанесат по некој удар, затоа што така се ранат и се полнат со енергија.

Бидете внимателни со вакви гомнарчиња. :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Еве една песна која говори за дел од мојот живот...

Оние кои сакаат премногу губат се, а јас сеуште верувам во чуда и сонувам како летам, високо...

Јас сум ноќна птица
што нема никого,
зошто барав љубов во лажни очи
и ладни ноќи.

Сега знаеш, сега знаеш,
зошто сум сам, секој ден.
Пушти ме да живеам како сакам
и без тебе и без љубовта.
Сите што живот ќе ми дадеа,
сите ме издадоа.

како морам, а и како знам
Не, не ми треба никој,
личноста на мојот живот сум јас.

Јас сум ноќна птица
што видела се
и верувала слепо на лошите луѓе
и во разни чуда.

Сега знаеш, добро знаеш,
зошто сум сам секој ден.
сите ме издадоа.

Не, не ми треба никој,
личноста на мојот живот сум јас.

Ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј...Еј, Еј, Еј...

сите ме издадоа.

Не, не ми треба никој,
личноста на мојот живот сум јас.​

:)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Дрга, обожавам да го преместувам распоредот во соба. :D Може да се договориме, ама ќе биде како што ќе кажам јас. Разумен компромис е разумен компромис. Не можам да ви објаснувам! Сфатете го. :ROFLMAO: На моменти се осеќам ко Жика Павловиќ и Милан кога го расклопуваа шифуњерот и кречеа кај Миша. :pos:
Се' можно расклопив, изгланцав и составив. И сега само ако некој ми запали цигара и усмрди, со метла ќе го маам! Не бе па и ти, не сум до толку wosa. :ROFLMAO:
Ни на крај памет да не ти текнало да заспиеш со репче на глава! Оти боли. Убаво си вика песничето: Пушти коси, ветар да ги носи. Играј оро, крши снага, ој ти моме мило драаго. :ROFLMAO: Ама кој ветар бе, дрга? :D Их, да имав сеа едно пивце дома, грч ладно... ама немит! Е па ајјјјјјјјјјјјјј чао. :D

П

Пепси_

Гостин
Да им ебам черките шо си лакират нокти у сред кафич а они имат луксузен стан за издавање....ете шо дојди луксуз у македонија да има мебел кај да седиш и телевизор.

Бишката ме накурчи тотално флегма искомплексирана 30 минути не гледа 40 души како чекаме да полагаме за на крај да даде ретардирани прашања со мравки.

И на помин да и се изнасерам на државата и на ваквиот беден систем кој е селективен.

марш курајбери

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ajde sega nazad lapaj go asfaltot bam bam ke se naspijam li jas nekad samo ne znam, poarno vo koma da padnam.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Каква секташка држава сме не сме нормални. Да не е трагична ситуацијава ќе беше смешна.

За да се запишеш вонредно на факултет ти требаат М1 М2 образци дека си вработен а ако немаш такви тогаш те праќаат во студентска амбуланта каде треба да извадиш лекарско уверение, плаќаш 1200 денари и те праат неспособен за редовно студирање. Болна работа.

Сами себе се лажат ама нема врска, битно да се полни буџетот да има за нови споменици и рингишпили мамичето да ви го ебам лоповско!
А да, да не ги забораам и 500те денари за нови извод и државјанство, божем ја од Марс паднав пред една недела па неам ни државјанство ни извод да ви ебам крвта гнасна!

Мрш.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Животов ми е вака, гледам само да не ја исправам линијава.
ekg11.jpg

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Само јас можам вакво нешто да направам. Колку да не ставам еден тањир во празна машина фатив да го замијам 2 секунди работа е да го еам и кога пафтам со раката и шпљааас сите вилиушки, лажици, ножеви и остали срања у судопер ми паѓаат:facepalm:
Тродупла работа си отворив за џабе се изнервирав, затоа бутај у машина и ич да не ти чуе.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Статива бе ко што ти реков,Сека забава лудницаа:vozbud::cuc:.Него за друго дојдов,да ова е полицикса држава,да ти ебем државата ја.Имаш концерти на Сека на Сарас и Рилајв.Е сега која е логиката некој ајван демек инспектор да ме тресе од глава до пети,значи буквално.А 100 м имаш Рилајв каде се конзумира дрога на велико,малолетници колку сакаш,а никој со прст не мрднуа.И налет ми опнаа казна зошто не сум носел лична карта.епа еве кур мој што ќе ви платам,да ви е*ам све по список.

Последно уредено:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... време е да признаам. Не сум експерт за мачки...

Си седам ја така на роденден кај другарка, си пиеме, музика, девојчиња играат, ние пееме, се заебаваме, гласно е све, еуфорија, пижама парти, уживање у младите години, кога одеднаш, Рики слуша како нешто праи "Хххххххх...." до неговиот кауч. Веднаш претпоставив дека тоа е мачката на другарката, која беше преплашена од дваесетината тинејџери кои наеднаш извршија инвазија врз неговото мирно домче. Се свртев да го видам, само што погледнав надоле, мачето ми рипна врз фаца, давајќи ми нокаут и враќајки ме назад на креветот, оставајќи ми лузна директива на носот, преку што крвта ми се исцеди и морав да држам салфетка со ракија на носот, уживајќи во мирисот на ж'тата. "Рики, нели тебе те биваше со мачиња?", слушнав како вика некој од групата. I have never been so ashamed. Епитетот мастер на мачки ми отиде, остана да се потпирам уште само на Бамбер Бриџ и Бобан Рајович, после тоа, Рики нема да постои :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom