Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

два дена без чувство на анксиозност. И тоа е некој напредок.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Драга, ајде придружи се и ти на радио кајгана, среда, попланде со тивка музика на радио кајгана.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
-синко одам да купам леб
- седи јас ќе појдам не се мачи
-е ај дури одиш, купи брашно, една табла јајца и прашок за перење.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Пред малку ме прашаа:

Дечко топлото чоколадо што вие со шеќер е? или без шеќер?

Јас: Да имаме и мешавина со сол, сакате? :ROFLMAO: :pos::pos::pos:
Готов сум, мислам дека ќе мочнам од смеа :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Значи вакво прашање одамна ми немаат поставено :ROFLMAO:
:pos::pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Типот продава Југо, а напишал „може и замена“. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

За шо бе брат замена? За електричен миксер, за нокиа 3310, за 3 кубика дрва...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Последно уредено:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Уште 38 години и че му го турнам рекордот на Драган Б Костиќ. :vozbud:

Засега имам само 3 години, радиОско водење на емисија.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Времето не лечи ништо јас да ти кажам , само те убива у поим ако мислиш на тоа.Ослабев 6 кила за 2 недели,уплатив часови за кола и планирам да се избричам.Можеби сум единствениот човек што мрази лето,ваљда пошто сум идиот и не знам да си се организирам на време за се за да си ги исполнам моите желби,ама нема везе млад сум уште.И тоа кеј,идам да се истуширам и да гледам фудбал,ciao.[DOUBLEPOST=1404932359][/DOUBLEPOST]Времето не лечи ништо јас да ти кажам , само те убива у поим ако мислиш на тоа.Ослабев 6 кила за 2 недели,уплатив часови за кола и планирам да се избричам.Можеби сум единствениот човек што мрази лето,ваљда пошто сум идиот и не знам да си се организирам на време за се за да си ги исполнам моите желби,ама нема везе млад сум уште.И тоа кеј,идам да се истуширам и да гледам фудбал,ciao.

Z

zmej gorjanin

Гостин
После содржаен амалски ден си доаѓаш дома гладен и жеден и гледаш дека те чека тазе џем од кајсии, намачкан на препечено лепче со путер. Па згора на тоа на крај ти вадат кисела вода од замрзивач. Мислам дека целата испразнетост и истрошеност кои се споија со едно вакво задоволство страшно потсеќаат на судир на материја и антиматерија, анихилација на све што претходно постоело и било проголтано од еден мал биг бенг што создаде сосема нов универзум за кој се надевам ќе потрае до 7 сабајле. А и фудбал има. :pipi:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.879
Поени од реакции
21.728
Драа

Чита ми се Волшебното Самарче, знаеш кд ги поебуе жабари, кд еде качамак, кд си ужива у планину, колко убаво сликовито објаснето.А и Малиот Вампир ми се чита.Мноо сам читаја како мал такфи стфари.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Осеќам дека неможам повеќе. Срцето ми се стега, надежта полека по полека се губи, а целта е неостварлива:place:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Легендата вели дека на некого кога среде дискусија си му покажал различен начин на размислување рекол "Па знаеш од таа страна до некаде можам да видам зошто тоа е така" наспроти слепо држење до своето мислење.[DOUBLEPOST=1404937554][/DOUBLEPOST]Легендата вели дека на некого кога среде дискусија си му покажал различен начин на размислување рекол "Па знаеш од таа страна до некаде можам да видам зошто тоа е така" наспроти слепо држење до своето мислење.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Кајг...интересна работа ова светсково...мојш да научиш мн работи...ево ја на пр не знаев кога е ден на независност на аргентина...интересно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom