Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.899
Поени од реакции
21.860
Драа бе : D

Крстиле га куче Иди
Замисли да га викаш да дојде, види ситуацију
"...дојди, на куц куц, Иди, дојди Иди, на куц, дојди,Иди.."
:ROFLMAO:
Да га збуниш куче еј

Ај да се вика Еди, идими дојдими : D Али Иди
Устфари и Еди е луда ситуација
"Еди, не еди тој, Еди... абе не еди, Еди"

Какано тој Еди Hahhah

Иам ноф креет:cool:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Пред две години ми ja купија најубавата играчка. :love: Тој среќен ден не се опишува, само се доживува. :cool:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
лани паметам , по фармерки си појдов јас и другарот на прв работен ден, како изгубени германци не знаевме ни за што точно аплициравме, ни рекоја лесна работа во катастар и добри дневница. на крајот на април ми се чини ко да беше прилично жешко ко за пролет, се видовме шо се видовме и почнавме прва линија на патот кон битола пред с. лагово, пука жешко бидејќи почнавме од 11-12 попладне, паметам го гледав знакот кај шо пишуваше Лагово и си мислев ''абе кој кур барам овде, теренска работа не е за мене, плус кога еден од одговорните ми кажа дека ќе работиме низ цел регион ми идеше пешки преку трупа дома да си појдам на пола работа.
денеска точно една година од кога прекинав да работам таму и можам да да речам дека најдобро потрошени 2 и пол месеци во мојот живот.
никогаш во животот немаше да посетам толку места и немаше да видам толку од македонија да не беше работава, шефовите беа премногу фер, кој дојде наше друштво ќе омекне и ќе примеше наше влијание и ќе си тргнеше по наш ум :icon_lol:
имаше и срање денови ама имаше премногу позитивни денови за да можам да се сетам на негативните.
паричка собрав од 2 и пол месеци да појдам грција, хрватска на концерт, да појдам на одмор во охрид и да купам нешто за мајка ми за дома.

ме пука носталгија пошо таков однос помеѓу вработен и раководител тешко дека ќе начекаш некаде, притисок скоро нула а резултатот си беше одличен.
но како и многу работи и ова си имаше крај, и си остана само сеќавање и спомен :)

вечерва ќе се напијам едно пивце, за добрите стари денови :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Некои работи во животот кои за некој се предизвик, за друг се тешки, особено ако си уморен од животот и срањата кои ти биле приредени.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Ај честито ново издание :D
Јас да ти кажам право, почнав да плетам :icon_lol: Си праам ташна. Ама најубава ќе ми биде. Ќе ти ја покажам ич да не се секираш :X3: Се мислам и да напраам една за најдобрата другарка ми, ама ќе видиме, зависи како ќе оди со мојата. Се осеќам ко стара баба, ама интересно ми е :D Нема да те дружам многу да знаеш, ќе се фокусирам на тоа сега.
Утре биометриски :D Кент уејт. Не за друго, што побрзо заврши тоа, толку побрзо ќе заврши се` останато. Само се надевам дека ќе испаднам убаво на сликата зашто ќе си ја носам 2 години :noze:
Време е за годишна ветеринарна проверка и вакцини и чуда. Имаме 2 различни ветеринари, зашто едните се ефтини, а другите се за имрџенси. Изгор скапи ама мора да имаш куче регистрирано кај нив. И уствари испаѓа дека тоа што ќе платиме за 2 кучиња кај ефтините, треба да платиме за 1 кај скапите. А се` е тотално исто. Тоа е :cenzura:. Може кога ќе почнам да работам кај нив ќе има некои попусти :X3:

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
http://sitel.com.mk/neizmerna-srekja-vo-semejstvoto-gjakovski-i-prvi-i-tri-mashki-0

Абе се убаво, нека ви се живи и здрави, ама тројки се раѓаат прилично често. Толку ли ви е паднат квалитетот на медиумот, па со вакви шалабајзерски информации да пополнувате теве простор?
И сте потенцирале оти градоначалникот ги посетил и им подарил 30.000 денари. Браво бе, градоначалник, од џебот ли ги даде парите?

B

Borg_Drone

Гостин
Само да се пријавам денеска со извештај:

Денеска можат да се прочитаат критики насекаде за едните што ги поддржувале протестите, а и за другите.Глуперди едни, ако толку имате „муда“ одете ставете се заедно со желките во петок на улица и поддржувајте ги во нивните акции, а не вака, на интернет храброст да се покажува и да се критикува.Чим критикувате на интернет а не во живо, тогаш не сте ништо поразлични од овие што не им се слуша глас.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Купи безалкохолно пиво ( Bavaria) :facepalm: Леле колко сам смотан! :tapp:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Hyperlapse е врста на timelapse видео во кое камерата се поместува на огромни дистанци. Ова што е направено со Барселона изгледа толку добро и толку генијално, што остај шо ми се сврте, ми се чини дека и мозокот ми полета.

П.с Бонус:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Па не е ферски да гледам таков јак натпревар и тоа на интернет :(...

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Капнав денеска. Фиу.

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
ДК
Додека сите се засегнати од новонастанатата ситуација во нашата држава,во врска со протестите и загрижено размислуваат што понатаму со својата иднина и иднината на својата земја...
@Sungerot Bob...

:pos::pos: легенда.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Неможам веќе вака. Само работа, само ова, само она...... ми треба одмор и тоа на планина:)

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

се враќам од теретана, и гледам 5-0 води Германија.
Поарно чувство од тоа да се навежбаш и да ги ебат дома бразилците нема.

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
ОК, знам дека си личам со сестра ми, ама врвот е допрен тука и сега.
Седам на тАраса со лаптопот, мине едно детиште тука на улицава и дискретно ми пее: „Кој да ти каже Ивана“, мислејќи дека е сестра ми. Му викам: - Дечко, Ивана ли ти треба? Абе го преплашив детево, го закопав. :pos:
Сто посто цел ден чекал да излезе сестра ми на тераса да и запее. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom