Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.844
Поени од реакции
116.003
Денот кога мајка ми ме нема прашано дали сум се начукал претходната вечер кога сум бил искочен... Не постои.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
проклети жештини...па уште и да мораш да излезеш напладне за да завршиш некоја работа- грооооозно:mad::mad:
денес се чувствував баш вака:mad:

Член од
11 јуни 2011
Мислења
249
Поени од реакции
166
дк...ама сум мрза не видена...а и шубо е чуството ко че те мрзи :D

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

денес умреа четворица у хеликоптерска несреќа.

Пилотот се вртел прилично долго, само за да не се забоди у зграда и да умрат 20 души повеќе.
Херојски чин.

Песнава подоле ме потсеќа на настанов. Не знам оти.

Лека им земја.

H

HoT IcE

Гостин
ДиКеј џе си ти. :cool:

Конечно се одмори и наспа како човек. Овија днови се осеќам препородено. Враќа ми се моџо, енергија и воља за живот полка, толко много беше утепан од работу и трчања што се осеќаше како да ме згазија руски тенк.
Ичера сам бија авион. После годину дна првпут. Редно беше, требаше ми како на бебе цицка да одлету на кратко и да немам контролу над себе. Главу гу осеќаше како некој огроман камен на огањ док тело ми лебдеше. Још па и базенче сс Пинк Флојд и пиво, што повише да тражу?:noze:
И да Господе, ако ме читаш. Нејќу по втор пут девојка да ми се пресели у странство, имај милост и тргни туј проклетију од мене, иначе фаќам куфери и се селу у Њамачку.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Кајг...си седам на кафе со другарите и од нигде никаде доаѓа едно чупе и ми вика "абе памтиш ко се измувавме?"...ја глеам и ја глеам и никако да ми текне која е...и после ми вика
А чекај ти си Ристе?
Не.
Упсс...(стана и замина)

Јбг се дешават...:tap:

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
If anyone is asking about my butt workout, I put a link below with the 3best exercises for a perfect ass, including the one I invented.
http://youtu.be/vdFylh5GLdE

Последно уредено:
Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Ако си тажен/а, и ако си у Кавадарци, си го пушташ радио Кавадарци, ќе си а послушаш Трајанка со поздравите од Перето и Жикето од викендичката на Тиквешкото езеро (ајде ела Трајанче а туриме скарата), ќе сврте една песна од Миле Китич, и таман си...

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.172
Поени од реакции
13.445
Колку јаки филмови се напраени во 94 и 95 еј, тие 2 години само има подобри филмови од сите заедно. Страшна работа човече (y)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич, арна? Арна и ја, фала на прашање. :D
Моиве по дома се' почесто почнаа да ме прашуваат, и ти утре што ќе ни праиш за ручек? :cautious: Мајкатаааа. На шајкатааа. Е нече мочи, да ти се посречи ове ночи. :ROFLMAO: Ако ништо друго, барем овакво да ми земеа. :icon_mrgr: Нејсе, сеа барам рецепти по интернетов. Лиги ми идат, драгаааа. :place: Не е фер, што све изнагледав, нема смисла!
Љута сум ти сеа, не ми збори, чао. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom