Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Се напраив тиква,драгаа кајаноооооooooooo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана,
пијам утринско кафе на ФБ со пријатели, кои исто така од другата страна на нивните лаптопи пијат кафе. Која глупост. Место да дојдат кај мене и да пиеме заедно кафе додека вистински се гледаме и правиме муабет, ние сме станале вистински мрзи и дури и уста не отвораме. Само ги мрдаме прстите. Батали тоа
Убаво е сонцето надвор, се радувам на вечерва, иако мислам дека ке има плачки. Има огромни шанси работава да испадне совршена, исто толку колку што има да стане ужасна. Или или е работата. Само не знам дали да направам нешто во врска со тоа, или само да оставам на друг да избере.
Иначе, што сум се накупила бела гардероба....Како бел кит се чувствувам. А можно е дури и да не ја облечам, дури ни вечерва.
И тоа...ке има плачки, ке има.
--- надополнето: 5 мај 2012 во 11:00 ---

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Вчера, последното предавање за оваа 3 година.. Ја предадов анализата и добив само пофалби, горда сум на себе и на постигнатото :). Следува уште колоквиумската и конечно да се отарасам од замарање и да спијам до 5 саат попладне(што сигурно нема да се деси зошто како аларм сум навиена да станувам после 7 саата сон ама нејсе, убаво звучи).Прекрасни три дена имав, во кои после 12 саата надвор, се враќав дома.Измачувачки беше али вредеше секој fucking момент.

П.С. едвај чекам да го видам пак..:X3:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
and let the weekend begiinnnnsss :vozbud:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Темелно анализирајќи ги своите идиоштини, и споредувјќи ги со туѓите, особено на оние кои по некои универзални критериуми се сметаат за идиоти, конечно сфатив. За моите дебилности мора човек да има капацитет, не може тоа секој туку така.
На здравје нека ми е.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Чекам стратсвено за наредна собирака, и овој пат ќе дојдам со мало листенце во џеб со сите членови што тука се прават големи фраер и заебанти како сега еден пред 2-3 минутки :)

Затоа што последен пат кога бев, се работеше за една голема багра на ќушостоечки пичкици со чесни и прекрасни исклучоци од кои поголем дел веќе и ги знам. Ама сега на новиве фраер и фраерки ќе се фокусирам кои што очигледно не сватиле дека на нет не се копензира за недостаток на социјализација во реале живот затоа што ќе т се врати како шамар.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Passed down to you...

Шо разиграност на распоредот во последниве 48 часа.... Треба човек да е секаде, инаку ќе го здрма депресија.

Саци да не заебава више, него да се уозбили. Сериозна е работава...

So says saladin....

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Чекам стратсвено за наредна собирака, и овој пат ќе дојдам со мало листенце во џеб со сите членови што тука се прават големи фраер и заебанти како сега еден пред 2-3 минутки :)

Затоа што последен пат кога бев, се работеше за една голема багра на ќушостоечки пичкици со чесни и прекрасни исклучоци од кои поголем дел веќе и ги знам. Ама сега на новиве фраер и фраерки ќе се фокусирам кои што очигледно не сватиле дека на нет не се копензира за недостаток на социјализација во реале живот затоа што ќе т се врати како шамар.
Zosto, koj se prael fraer?

Peat dzamiite be, a jas nikako da zaspijam.
Ispeaa vise, gotovo, gi propusti xD hahaha

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Драга К.

Пред 21 години беше убиен првиот војник во Југославија,мој сограѓанин...Зошто нема ниедна улица,ниедно училиште крстено по негова чест?? Вечна му слава...

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
се изнагледав свашта викендов. Загарантирана забава, сакаш на ѕид, сакаш на сред улица, му нема крај на талентот и после ме прашуваат зошто не можам да живеам во Велес.
Изгледа имам остарено или се конзер(ватизивирав)а, тоа е.
На стари години се ќе изнагледа човек. Сваштарии! :eek:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Морам да си се олеснам, а ова е тоалетот на кајгана и така...

Не ми се верува дека вечерта беше досадна. Таков е ноќниот живот во Скопје, и тоа на кеј, јаготката на шлагот. Пее едно дете кое има една песна уствари во животов, почнува со Грин Деј, за саат време ечи Чолич. Лево од мене седат малолетници, десно 50 годишни мажи, од кои двајца се геј, и тие најверојатно се најокej луѓе во кафичот. Другите четворица или се прикриени хомосексуалци или дошле да се ѕверат во девојки кои веќе не можат да ги имаат, ама убаво им е и вака. Право од мене седат две девојчиња, едната дошла да го зјапа пејачот молејќи се да ја примети, ама овој ја заеба пошо женска му го чува цела ноќ, знае она дека ќе има некои како греота-девојчево. А пак девојката што и прави друштво на греота-девојчето умира од досада, но најверојатно и е подoбро од дома. На другиот крај на кафичот седи исто 50 годишен маж, но овој се истакнува од другите, пошто е добро ситуиран господин, па се заебаваме дека дошол да брка малолетнички. Наскоро доаѓа кај него на маса една девојка на која може да и се фатиме сите, девојка која дефинитивно знае што сака во животот, за разлика од мене што не знам што правам ни во кафичов. Таа е безвременска, иако ја категоризирам како девојка, таа е една од оние жени на кои им се восхитувам, веруваш дека има 25 но не можеш да тврдиш дека нема 37. До нив седи пар, најверојатно имаат 20 години, просечно разговараат 2 минути на секои 15, евентуално се залапуваат и овој ја фаќа за колено, мртов среќен. Патем, не ќутат само они, туку сите, приморани се од прегласната музика, не можам да станам да играм зошто е кафич, а и не можам да зборам со тој карши мене. Во меѓувреме детето што пее толку се унело во пеењето, бетер Тоше на времето, фали уште да го залапа микрофонот.
Тоа е јаготката на шлагот во Скопје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom