Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ти сакаш бакнежи, сакаш милувања, уствари сакаш да те лежам ја...

И боза сакаш ти верувај ми ...

Је, је, је !

... и ондак то! #batkaplesniigoufacabeneseponashajkobajagabe

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Лелелелеееееее хахахахахахахахахахахахахахахахаха! Хахахахахахахахахахаха!
НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!
Хахахахахахахахахаха!

Цццц...
Немам коментар. Навистина.

Инаку, убаво ми е. Убаво ми е на душичката.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга кајги.... мука ми е....
Ама не дека ми е тешко него ми иде да повратам....
не знам дали на ова поише влијае фактот дека сум женско или тоа што никад не сум навивала за клуб, ама како и да е несфатливо ми е.....
се собрале пред Бисер, се дерат од прееска нит можам да заспијам, нит па да сработам нешто.... Ми треба МИР да се фокусирам.. Абе у Европска унија да влезевме немаше толку да се радуваат. Земал МЗТ титула.... и??? Мислам ги слушам 4 саати више, мука ми е озбилно.... Да биде трагедијата поголема и мојон отишол како дете се радува леле леле што се десило... земал ме гушка ме бацува.... Ало бре има ли некој овде нормален????? :mad:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Кој легенди ги имаш на форумов со стил на пишување ала Морзеова азбука. Па имаш нешто вака:
Jas,,,,.. smetam,,, deka ne ste vo..pravo, po, ova...,prasanje ( vo poveketo...slucai,,,)!!!!!
-koj mi gi brise postovive?<3
-не те сВатив 6то сака6 да каже6?
-heheheh
и најдобриот детал нормално е кога на крај на постот ќе пишеш Поззз
Се мислам да те стаам у легендиве....but then I took an arrow to the knee...:icon_lol:

Passed down to you...

Непродуктивни 2 - 3 дена. Како и да сврштиш, некоја мрза ми се има навлечено во коскиве. Стигаат родендени. Единствена светла точка:) А и една другарка што си го имаме муабетот да запознаам. Не е толку тука активна.

So says Saladin.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Драга кајгана,

Вечер ко да ми се враќа времето. Rewind 5 years. Знам на 3ти мај се разбудив во Лондон, Бромли. Првите денови ужас, имигранти пуно. Ја па едино дете у фамилија, сите излегуваа по работа, ја сам дома, буквално сам во дождливиот Лондон. Башка се почнуваше од почеток, нов систем, нови фаци(малце погрди али нема везе). Почнав со школување и пази првите зборови што ги научив се пцовки, јебига, балканец сум, незнам што очекуваш и ти(ќути и ја се смеам). Се сеќавам првата недела се враќав од паркче, нешто пред полноќ. И ко да се лупнав у зид, ми вика: good evening sir, do you have any ID sir? ...јас зашеметен:ај донт хев ајди плус ај донт спик гуд инглиш, ај го хоум енд бринг дис, пејпер вит мај пичкрс..али некако се спасив пошо полицаецот ме пушти со образложение: I know someone that lookes like you.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга..
Кој ќеф ми се направи кога заврна. Колку само јако мириса надвор!
Миризбата на кајсијата, и тревата после дожд...безценета...
Заминав ја да уживам во двор.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кога неможеш да ги победиш - придружи им се.
Шерувам паметно видео на сталкерската раја форумџии кои дремат во драга кајгана повеќе од било која друга тема заситувајки ги своите дневни мањачки потреби без никој да не е навреден или повреден. Може и ќе научат нешто поише :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Како што и мислев..
Баниран од тема..

M

Moon Child

Гостин
Драга
4 круга истрчав, добра сум :pos:
Утре велосипедот го земам и нема да ме има цел ден. Неможе веќе вака да се залегнувам. Ова лето планирам да бидам доста активна. Трчање, пливање или возење велосипед. :X3: Нешто сум полна со ентузијазам, само да не ме фати мрза :oops:

:cautious:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Го знаеш она чуствоно, кога ти е последно домашно(да го наречам така)за активност, да си прибереш 10-15 поена плус за оваа година и немаш сила да го напишеш ама истовремено имаш воља? Е, епа ај кажи ми ти како да го напраам тоа кога денес окапав на факултет до 5 саат, после го прошетав пола ако не и цело Скопје, и сеа се прибирам дома(а искочена сум од 9 сабајле)?
Онака, со едната рака ја фаќам другава и ја ставам на биро, и местам пенкалце меѓу прстите и и викам пишувај, последно ти е, а другава како за инат нејќе мајката..
Ќе ја натерам, морам да ја натерам, ама утре коа ќе дојдам од факс, во кома паѓам, дефинитивно.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Бира бира Битолско, бира бира Кенбах... ми прочаде умо, у пм. да фати и бира и пиво...

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Драга,
што е поентава да се пишува тука? Ваљда некое место кај што човек би се испразнил.
My dad is being a dick, како по обичај. Морам да се исселам од дома. 23 години и уште со стариве... Не можам више, до есен морам да најдам начин.
Ова трудов по маркетинг више на желки да одеше ќе одеше побрзо. УПМ. А ја седам овде на форум. Ми треба да ми акне некој една да ми дојде паметот. Хејјј... будалетика.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Кајгано,
мајка ми ме тераше да пијам мочано макијато олку касно, ќе дежурам сега цела ноќ упм. И без него ќе дежурав зашто лоша дешавка ми се деси, па паметот ми е таму.... Тоа ми е за памет.
Колку поубаво ми беше коа не пиев воопшто никакво кафе.
Готово, од утре више не пијам тоа чудо.
Aјт..

И да, дефинитивно Аеродром е најфина населба :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кајгич
Намерно избегнував да ти пишам(не те запоставив) ама ,морам :)
It breaks my heart 'couse I know
you're the one for me
Don’t you feel sad,
there never was a story, obviously
it'll never be, oh

and You would never know
I would never show
What I feel, what I need from you, no
and You wouldnever know
I would never show
What I feel, what I need from you

With every smile comes my reality, irony