Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
So e so temava be brat?
Najubavi postovi imase tuka za citanje, a sega?
Gluposti nekoi.
Daj bidete malce pokreativni, ako niso drugo, tresete gluposti, da se nasmeeme...

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Не ми се допаѓа мојата навлеченост кон тебе... Денес почна да ми станува јасно дека ситуацијата е алармантна. Прво отварање на очи, ни заби не сум измила уште, седнав да те читам... Па и темата кај ја најдов Кајгана - некогаш и сега. На човек мака да му е што не се зачленил 2007-2009 година. Додека се воделе квалитетни дискусии на Религија, јас љубови водев ... Глупача, наместо да си го мерам со некои Богот, јас се „гушкав“ на велико...
После ќе расчешлам што има на темата Креационизам наспроти еволуционизам, Ставрогин ме заинтригира дека имало квалитетна дискусија (јас не се осмелив да напишам нешто таму зошто не се чуствував компетентна :pipi: )
Ајде одам... Ми фали вкус на Колгејт во устата...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
So e so temava be brat?
Najubavi postovi imase tuka za citanje, a sega?
Gluposti nekoi.
Daj bidete malce pokreativni, ako niso drugo, tresete gluposti, da se nasmeeme...
Имаш Чек дис оут,хумор,играчница,оди таму и цел ден треси глупости,а можда и ќе најдеш убави постови,а не глупости... :)
Се извинувам за офтопик.. :)

С

Сатори

Гостин
Имаш Чек дис оут,хумор,играчница,оди таму и цел ден треси глупости,а можда и ќе најдеш убави постови,а не глупости... :)
Се извинувам за офтопик.. :)
Компаративен хејт е, не бараше упатство. :coffee:

Драга Кајгана,
никогаш не сум била толку зафатена и толку уморна и толку многу среќна, само што се вратив од Ниш заминав за Скопје, денес се враќам за Велес, да се пластифицирам за да си одговарам со штиклата од 13 сантиметри за апсолвентска и корсетот и викторијанската шапка (благодарам уште еднаш мило :X3:). Ќе го носам муж ми на фамилијарна тортура и треба да се поздравам со сите, да ме изгушкаат, да ми честитаат, да ме избацуваат. Да го видам малиот конечно, само што се врати од Франција.
Се пакувам и заминувам на трчање низ Европа. Но пред тоа ќе пијам во Александар Палас, зошто заслужувам. :icon_lol:
П.с. Cover-oв е неверојатен.

К

Кики.

Гостин
Драга,
вчера не сум ти пишала, а? Па малку и ти да одмориш од мене. :)
Сабајле не знам како станав, ама само што се освестив развлеков една насмевка од 6-ка до 6-ка... што да ти кажам. :D Ако по утрото денот се познава, тогаш цел ден ќе ми биде супер. :) Презентацијата супер помина, сега ќе го доработувам преводот и така работите ќе си дојдат на свое место. :)
Пред едно 2/3 саати влегувам во автобус и знаеш како е пензионерски ден, ама секогаш станувам за да седнат постарите, па и денес така.
Станав за да седне еден дедо, кој се зачуди што сум станала. Па, ме праша каде живеам и кога дозна дека сме од исто место, ме праша од која фамилија сум и на крај излезе дека тој и дедо ми биле многу добри другари. :) И цел пат до дома ми кажуваше како живееле порано со дедо ми и како дедо ми ги вработил сите што тогаш биле посиромашни. Кога му кажав дека дедо ми го знам само на слика, ми рече: „Ееее да поживеел уште малку, да видел дека и внуците се како него.“ И да ти кажам Драга тука ме растажи, знам дека звучи чудно ( и јас премногу сум срамежлива за да зборувам со непознати), ама искрено, интересен ми беше муабетот. Во очите му се гледаше дека жали за тоа време.
И така Драга, сега со добра музика ќе го продолжам преведувачкиот процес. :icon_lol:
PS. Мами, најсреќен роденден! Те сакам! :)
Еве ти една. :)

M

Moon Child

Гостин
Драга, се чувствувам како да ме прегазиле 10 камиони. Едвај имам сили во прстиве да ги мрдам и да ти пишувам.
A да ти кажам дека нема поубаво чувство од тоа да си седиш покрај Бабуна во сета таа убава природа и да си ја слушаш песнава
И сонцето ме фати. Имам рамбовка исцртана на грбот :unsure:

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
4342 песни во винамот моментално, секогаш ми е ставено рандом да е наредната и кога го отварам и оваа ми се пушти на рандом кајги:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
колко ми е добро данска, цел дн сам узбуден, и цел дн маструбирам :)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Добро бе мајку му стара, во оваа наша држава дали некогаш ќе постои ред и мир. Кога ќе ме праша некој европеец во која држава живееш, се срамам да му кажам. Со кого го делиме воздухот:facepalm:
Што би рекле кавадарчаните -Штеточинки да ја ебам...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Драгич,си седам си пијам чајче,си го слушам Еминем,и ама ИЧ не ми е криво шо се вратив порано.
Ајт наздравје.
*шмркнува од чајчето*

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Passed down to you....

Ај бе седи бе, саци не шетај лево десно. Цел ден го помина надвор. Прав уличар си бе.
Ете видиш, денов ама буквално целосно го поминав надвор. Што на кафе со блиските, што на роденден пак со блиските.
All in all задоволен. Утре нов ден, нови ствари. нови људи. Којзнае...
И кај се видело бе 4 мај 5 родендени да се има? Мора човек некако да се протне. Ама вредеше за сето време... вредеше.

So says Saladin...

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
:love: + :coffee: = совршенство.. :pipi:
Убав ден драга, секој ден нека е вака :noze:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... најавна шпица.

Од ко ти пишав последниот пат, се до денеска... се беше убаво... денеска све се сврти ебаго. Лош ден, избегнавме инспекција со тоа што моравме да затвориме. Сите конкуренти ни ги затворија, уште само ние останавме... среќа што не дојде кај нас инспекцијава. Поради тоа што немаш лиценциран Windows бре? Абе ај... па дури со полиција им ги земале сите компјутери поради тоа.

... со тоа отиде и дневницава... у пичку матер. Баш сеа ли најде бре? Криза ко е. И така сеа... ко под стечај да сме -_- Ваљда за 1/2 дена се враќаме у акција. Ама џабе, ако сакат да те затворат... пак ќе ти најдат причина. Воа не ми мирише на арно... осеќам ќе се деси нешто. Па не е лошо полека да се припремам за нешто ново, да не ме изненадат пак... ко денеска.

... па и не можев да те видам денеска :( Утре таа работа ќе биди :love:

И то.

... одјавна шпица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom