Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
немаш претстава како ми се спие ама не можам да спијам затоа што треба да одам да му правам друштво на еден другар за шишање :toe:. по оваа жештина, знам дека не сум нормален ама што да правам. не ми е далеку околу 15тина минути одење ама очиве сами ми паѓаат.

ај да одам да се освежам малку и за 10 минути излегувам
поздрав :back:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Викаш ќе избегнам класен испит? Викаш? :toe:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Бејб.

Се ближи почетокот на Светското Првенство...збогум виртуелен животу ко што кажа Sussaro:vozbud: :vozbud:
Го обожавам фудбалот...ја обожавам Англија...адреналинот ке биде на високо ниво...Can't wait...
За фудбалот се живее,бидејки е најубавата споредна работа во светот.
Едвај чекам судијата да го означи почетокот на натпреварите...

Ете за загревање.

Enjoy:smir:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Значи ај те молам кажи ми како да ми биде интересно кога правам пауза со исклучен компјутер? НИКАКО! Во понеделник ќе ми падне камен од срце...
Иначе ништо ново,учам !Најдолга релација до сега ми била до школо и назад дома и така тоа...
Не сум те заборавила ... добро те преуредиле бтв !

Те сака
Драма Куин:pipi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ај добар ден, здраво-живо...пукнав од ова пеколов скопски. Не помага ни синдикалка, ни брмчлив вентилатор. Ти шо навака?
Него батали тоа, утре почнува убавиот фудбалски месец што го чекам од пред две години ова време. Ваљда ќе биде интересно ако не се повреди уште некој ебаго -_-. Ајде со среќа на жабарите од утре, Липи да не праи многу експерименти, и секако на мојот фаворит од втор план- Северна Кореја..."Кореја цела да е, секој да ја знае":tv:. Ај со здравје.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Хајл Драга :vozbud: како сииии евеее летоооооо, сонце аа кууулллл i'm in love again dragaaaaaa :back:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Сега се прибравме, а веќе коваме планови каде да скитаме. Ми текна дека ми се јаде скара некаде во природа, ама каде? Ми се иде и у чаршија на скара, ама овие не сакаат 3 против 1 не иде, ептен ме надгласуваат, со големо мнозинство. Цело време шетам ваму таму. Не сум физички уморна, ама затоа психички сум под нула. Вчера бевме до ниедно време на Водно, душичиња ми заспаа у кола, како мачиња беа. Денес снемало струја, значи се џабе местев кога сега треба да почнам од почеток, а почетоците ми се многу мачни. Додека ја најдам схемата за да го направам пак у п.м. има месец да помне. Јадев гиро денес, бљак ма ја продадов државата за ситни пари, сега сум предалник упс предавник де. Тешко ми е! ПРЕМНОГУ!!!

Пуздрафф Кајги

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Драга
Ајде, се сефтосавме денес. Конечно, ми се чинеше калци уш малце ќе истам.
Жал ми е шо завршивме нашкола. Дали сум јас нормална или? Добро, не дека ми сметат и ова скитањево по цел ден ( а тек 10 сме ваууу :vozbud: ) , али сепак. Ех драга драга да знајш какви планооооооој имам за летово, милина. Зш уште два месеци и идемо. Ам ај, за една година ова време тука сум ак гледаме така. Брзо ќе поминит. Се надевам. Ај, со водени купачи не се сејт. Ќе настинам.:salut:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Треба рака да бакнам оти ќе ме извади од ситуација ни ќар ни зијан :icon_lol:. Ме изнервира педерот ама не сум сериозен во намерата сексуално да го искористам, го разбрав кој е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ми викаа закачи му го нема да го штедиш :pos::pos::pos::pos::pos:.
Дојде лето можам да здивнам сега малку ау ау ауа жештини, нема врска кога трчав по автопат на времето пожешко беше, дење напладне +40 степени целзиусови и уште 5 степени од асфалтот 45 на рамното.
Еј ако се извадам од ситуација, ејјјјјјјјјјјјјјјјј има да биде добро ќе ми падне товар од рамена.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Отприлика вака ќе течат наредните две до три недели: Ризик јак, мила душа и да погинеш колку можеш ќе се спасиш. Ко преживи причаче!
Е така, одам да читнам за теорија на економската понуда.
ЧчччАо! :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Можда не е Monday morning, ама дефинитивно ќе биде Thursday evening.
Трема. Како девојче на прв состанок со симпатијата. Како јас тогаш, во еден февруари...
Стакленото ѕвоно е напукнато не на едно, туку на повеќе места. Да го кршиме вечерва а?

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Драга
Ги слушам децана као ми пејат под прозор, да беа маааалце погласни ќе си помислев дека серенади ми посветуваат.
На репертоар им е Хајдемо у планине... ојнана ојна јако го цепаат
Ми текиња ја коа си бев копиљ, океј не копиљ таа практика ја применував до 16-17години, коа ќе се соберевме позади зграда и си пеевме. Замисли ни фрлаа денарчиња, а после пенкала фучеа : ) ЕееееЕЕеееееееех ми фали дремењето во маало. МНОГУ!
Денес имав убав ден, сеа пред малце се прибрав. Мириса на прекрасност и јас така се чувствувам, убаво ми е. Се прашувам само до кога... ај нека потрае : )
И така сеа ќе го доглеам филмот шо вчера го почнав и заспав на упола филм. И после ќе вииме шо ќе праиме : )
Ајде чау

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
еве ме мене пак.
малку порано си се прибрав ама супер си поминав. нови другари си запознав, муабети ова она, ти реков ми рече. прво да не заборавам бев на полуматура :pipi: кај братучеда ми. сега ќе барам некој филм, па после да се изнаспијам за цела година што станував од 6.00.
ај ча0 :back: добра ноќ

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
мори кајгано

комшииве ми стенкаат и ми одат на нерви. дај бе невоспитан народ, па некој сака да спие, мали деца уште надвор има.... тие :nesvest:. ако во рок од 5 до 10 мин не се заќутат викам полиција за вознемирување. е зошто да ми е мака дека се е*аат? и јас ако сакам вртам еден број и нема да ми биде мака. не од што ми е мака туку од што ми го нарушуваат мирот во сопствената куќа. добро може в стан сум, и може не сум дома туку сум кај баба ама нема врска :tapp:
ајде пријатно одам на балкон :salut:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ретроспектива на 11те битни денови календарски обележани со 10.06. во мојот живот.

Прво одделение - добив диплома за најдобар ученик во одделението, како и пофалници и разни срања кои го поттикнаа мојот амбициозен дух да прави планови за во иднина
Второ одделение - започна со солзи затоа што се разделив од мојата сакана учителка и почнав нов живот
Трето одееление - едвај чекав да заврши учебната година за да имам повеќе време да учам математика
Четврто одделение - сакав да заврши учебната година за цееееело лето да го поминам учејќи за петто одделение
Петто одделение - на крајот, ми беше страв да не не завршам со сите петки (идиот!)
Шесто одделение - лето и првата симпатија
Седмо одделение - лето, излегување, повторно првата симпатија која ја класифицирав во шесто, инаку траеше од трето, но мојот хипоталамус не лачеше во трето одделение толку гонадотропен хормон колку во шесто
Осмо одделение - првото разочарување, првото (безуспешно) вртење нов лист во животот, првото возбудливо лето...
Прва година - комплетно менување
Во втора година ова време, бев пресреќна, со толку алкохол во крвта што заборавив на сите минорни проблеми, со цел, идеа, сменето размислување.
Сега, еве сум, без цел, без амбиции, чистам повраќаници, нозете ме болат од штиклите, ми се спие и седев во кафана пиејќи густи сок, и првата љубов повторно ме повредува, дупло...

Што се смени?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom