Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Глупача си е глупача драга .. не се мења .. НИКАД! :toe:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Дали знаеш какво е чувството во 04:27 сабајле кога се разденува полека и небото добива една недефинирано преубава боја?
Не знаеш, не знаев ни јас, ама дознав...преубаво, магично:pipi:
Инаку мене главата ми експлодира со сите задачи и статистички теории, значи аман више нека ми мине понеделник и ...и...летото официјално ќе почне за мене.
Дома ќе им оставам слика со посвета за да не ме заборават.
So many plans...само амн више нек проџе брже.Благодаримеее...

Иначе love is in the hot air...мхмм:back:
Love oh loveee...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ова може и вака да се каже:

Obrisi savršenog jutra budim se, ustajem...
rastvaram se u čaši vode, pogled na raspored,
zrak sunca se prelama kroz staklo kroz reverb I filtere,
sat pokazuje pogrešno vreme
pravim se da ne primećujem,
pravim se da ne primećujem....

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Нека помине само полагањево и ги носам книгиве во Комуна!
:salut:

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Драга,
Ам скруд. Ме фаќа трема, утре гарант нешо ќе усре*ам. :)

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Сите паничат за матурата, а јас зјапам во едно име на фејсбук, едно невистинско име, и се осеќам ко невидена будала :icon_lol:

2Pacalypse_Life

the crack seller around the block
Член од
12 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
4
Диир Кајгана:
(се извинувам на секакви дијалектизми и било какви -изми,како и секакви ненамерни дискриминаторски политики )

Другарче,земах истрижах се (поточно бех да ме стижат :))и саа с’м к’ту албанец у главата ( со извинуване до сите Албанци ),дома ко ме видеа,фана ги инфаркт...:nesvest:
Друго шо да се пофаљам брат,да имаах базука,ќе се пукаах с’с митралез у главата...Ми скисна од живото братле,толко на Хитлер не го мразат колко шо на мене ме мразат,а зашо ме мразат ни знам,ни пак успевам да дознаам...Свето си га ебал мамата и зат’ва саа сите се копиљаци и знааш ли шо е најсмех брат ? Сите ојдее у пичку матер,а јас оште у курец ебавам се...Да беше некој на 5 минути у моо кожа,аберо немаше да си виде,а не па чааре да си тере...(знам оти ти скиснах с’с тии трите точки,ама еби му матер,пауза мее т’ва :) ) Друго баце и да ти пишам и да ти лафам,ништо нема да сменам,ќе си читаш тии мојте животни оргии,чат пат трис’м,чат пат генг-бенг,ти како и останалата багра шо е у можност да ги чите тии тука кам-шотове,кажано на нашки,дрканици...Т’ва е т’ва братле,биди поздравен и друг пат потсети ме вазелин да земам........

T

TaMчЕ

Гостин
Драга...еднаш бесчуствителен идиот си останува секогаш бесчуствителен идиот :toe: колку и да тврди дека не е
ај позз

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
ДК...

Ти немаш карта за Металика, Слеер, Антракс, Мегадет, Рамштајн и Елис ин Чеинс...
Ја имам! :)

Г

Господ

Гостин
Слушај сеа ваму,Ајвандрејк шо ти вика
Утре у девет народ ќе се слика!
Ха-ха!
Ха-ха!
Моите рими се ко вкусни како грав
кога рецитирам ќе те фати страв.

Ти се серам...за неполни 9 саати треба да сум у школо...а ја дремам пред конфљуктор и никако да ме фати дремка.
Ќе ме фати...у 5...6.
Ако...ако преживеам до 21ви...и ако се помине како што треба...
ЏАБЕ МИ Е!
Што постигам бем ти матура бем ти све.
Само карта за во подлабок круг од пеколот звани факс кај што тортурата се зголемена за 400%.
Тек почна срањево наречено живот...колку сакам да се родев пред едно 5-6 илјади години.
Ќе уживав <3

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ај да не останам покус па да те потсетам...
Утре... Ех утре... Ден како ден... Наместо да спијам до 12, ќе станам во 7. Наместо да гледам ТВ и да безделничам, јас ќе полагам матура. И што дека?
Еден обичен тест, едно обично купче хартија...
Ако во животов јас се плашев од хартија со прашања на неа, немаше да стигнам до овде. Не дека не се плашам де за утре, туку онака motivation talk пред спиење.
Кажи ми ти на мене со биологија јас што ќе правам... Друго сè рачунам како положено... Ама биологија ме плаши...
Ајде доста на тастатурава. Ќе ми требаат прстите за утре...

Постов има многу три точки... И ете пак!
Гуд најт енд хев а плезнт ивнинг.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...
Многу сум се заљубила :pipi:
Во што? Не е битно :baeh: