Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Досадно е, умирам, досадно е, умирам, мешето ме боли, досадно е, умирам...
А седум часа имам -.-
Идам ја да си починам. И нема блага пченица за тебе бидејки не си поканета на погреб. Пхааааах!:salut:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Многу ми е тешко. МНОГУ!!!

Пуздрафф

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Учам!
:salut:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга,...
проблемите како печурки после дожд никнат.
Peace.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
мразам шо звучам како и сите останати детишта на форумов али...SCHOOL'S OUT BIATCH :icon_lol: сега ќе можам да умрам од досада на раат. awesome -.-

--- надополнето ---

Драга,...
проблемите како печурки после дожд никнат.
Peace.
ох ама еден неактивен член шо имаш драга...од екстазите е

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
завршија проблемите :vozbud: ај сите на едно кафе.

уствари чекај и утре да помине шо ќе ми пише класната и одиме на сладолед, на кафе абе кај сакаш ама моли се да биде повисока оценка инаку ќе треба да те пцујам :toe:

T

theTinule

Гостин
Вака сеа...да ти кажам....едноставно нелиии...нејќам распуст!
Досадно ќе ми биде -.-
Ама ајде, плодно се надевам дека ќе биде на уметнички план, убаи фотки се праат по одмори...
Него!
Ја зашо незнам шо осеќам?! Многу сум изгубена у свемир.
Незнам дали сакам, или несакам.
Незнам дали да бидам упорна, или не.
Незнам дали да се замарам, или да не се замарам.
Незнам дали да се јавам, или не.
Незнам дали да мислам на тоа, или не.
Незнам дали да фантазирам, или не.
Незнам дали претерувам, или не.
НЕЕЕЕЕЗНАААААМ!
Нека се деси нешо за кое шо неам врска дека ќе се деси! Убаво нешто! Изненадно! Нешо шо ќе мипомогне да се решам.
Досадно ми е вака коа знам шо како ќе се дешава...и све предвидувам однапред -.- НЕЈЌАМ!
Толку.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
КимЌее! Добра си, ма? Еве ме мене, се појавуам на моменти.. матурата ме исцица :(
Ајде нека помине месецов веќе ! На 25 ќе славам.. it'll be ova fo real !
Не можам да зборам за тоа више, па радо би да те апдејтувам малце со моите фрки и дешафки.
Вчера си ги напраив ноктите во зебра принт :pipi: Се измачив саат и пол ама најпрекрасни испаднаа! Ми беше жал што морав да ги избришам, претходно ми беа како корсет :)
Зебра принтот ме поттикнуа на шопинг. Ама ај оди купи нешто.. со прирачников ќе си се шетам -.-
Вчера добив понуда за турнеја низ Европа. И.. ја одбив?!?! Се надевам дека ја напраив правата ствар.
Он е во Луксембург.. ваљда. Уствари сеедно, се дур не крши нозе, глава, коли, мотори.. Многу ладно чоече, иначе. Изглеа уште не сум свесна во што сум се вплеткала.
Во неделата го видов "Бризи" во Хард Рок. Ме зјапаше цело време. И ете оваа недела сум сигурна дека пак ќе иде. Гарантирано присутен.. се знае. А ја факат сакам да идам, иако сабајлето полагам англиски. И ќе идам. Ако не, ќе се убијам.. u know me. Сите таму-ја не = трагедии.
И види само колку си личат ! Прееска гледајќи ја серијава ми се увртеа 300 слики од минатото..

"Бризи" = Jonas Armstrong. Copy paste. Или само сакам да ми личат? Он е шишан сеа до душа.. Ама таков го памтам од "нашено" време..

о.О
Не ми обрнувај многу внимание.

И Zimmy беше таму! О колку сум глупа, зошто не му пријдов :tapp: Sup ma nigga ау уа возбудуења.. Еднаш ќе дое и јас ќе зјапам низ подиум барајќи го.. идиот. -.-
Ohwell.. next time.
Уше многу работи се исподесија али.. кој ќе се навраќа пак.
Ружата има трње, знаеш? Ако, ја да ти кажам..
Ај.

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Драгана,
Јас летам бе, летам со мисливе, daydreaming до даска, ситуации што нема да се случат онака never ever.. and I like it :)
Само прирачников до мене малце крши филм -.-

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
O mori!
Koi kurvi gji ima u onoa shkolono ne si ni svesna!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајг, преку овој доле ми е веќе од делови на клетка и нивна комплетно детализирана градба... Од денес си ги мразам сите ендоплазматични ретикулуми комбинирани со сите голџи системи од моите клетки... Они се криви за складирањето на секоја можна материја. Затоа имам вишок масти на мене.

23/300 а само уште 8 дена. I'm soooo fucked up!!! Wish me митохондрии.... овај luck де...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Just wanted to share a quickie before I go.

Mission accomplished. :icon_cool

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Дргааааа учам драга учам :nesvest::nesvest::nesvest: и те читам :tv:
i hate trgovsko pravo i hate itttt

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Kajганиќ!
Ми порасна дебилот... отиде да лудује, ќе пиел ќе го сотерам коа ќе си дое
Џабе пак е истото зелено грашоче шо имитира звуци кои веќе ми се превише стаени на рипит од негова страна
и ќе си ги слушам пак -.- Уше е морон. Таков нека си остане, да иам на кого да му вриштам на уво и да го штрецам, да иам на кого да се истурам коа ми е попреку, да иам на кој да се издебилизирам до максимум и да ме брка низ дома се дур не го ослабе тоа салцето
го сакуфкам дебелиот хахахаха

Јас го дадов последниот испит сесијава. Ќе уживам до средина на јули, па ќе си го прекинам летото со интезивно вежбање на идиотски задачи. Сакам да се заангажирам нешо летово, нејќам да го прележам ко сипаница. Покрај сите излагања, смеења со моите кравички сакам и непшо друго да праам. Да знаев да цртам ќе си го нацртав убаво ѕидот... да не ми се десеше тоа пред месец дена ќе си трчкав на кеј..
Сеа стварно не знам што со себе. Доста беше оставање да биде се што треба да биде, сакам да си ја предизвикам судбината. На двобој дои ми кучко или уби ме или ќе те пуцам и ќе играш ја ко шо ќе ти кажам :pos: Aј шшшшш да не си добијам.. повратна : )

Знаеш шо? Ми скурчи од тие стари муабети шо ми ги праат веќе со години. Оноа знаеш коа се лажат сами себе и онака те убедуваат у нивните бедови и сеа или кажи ми шо да праам или бедирај се со мене ‘и убаво ми е и не ми е‘. АЈ ЧАО! факоф веќе. 4358735983475897348 пати сум го кажала истото мислење, и не сум го сменила веќе...(да изброиме) 4 години. Значи стварно така е.

Го осеќам мирисов на липи у соба, а собава ми е кочина ко шо би кажала мамица. Убаво ми е, ми се деси еден флешбек на чувства коа бев средно и коа се бедирав дека нема да го гледам цело лето. Боже мили, значи јас си ја трескав главата во ѕид и плачев на секоја песна со успорен ритам. Ах не ми се верува која глупача. Ама оноа апла глупо девојче. Никад мислам дека нема да ми се деси такво нешто, кое што беше и убаво и горко во исти моменти. никад. Знаеш шо би рекла сеа, ми ја знаеш фразата... : ) И баш е така. Али то је то...
Мазохистички се осеќам малце... сеа осеќам убаво поради нешто што ми го упропастувало цветот и светот : ) Стварно би сакала да го сретнам онака случајно. Си ја знам однапред реакцијата :pos: Мисирка пред колење. Ма бетер, тие се толку глупи шо не ни знаат дека ќе ги кољаат па пак се лајт :) А ја па... :pos: Me фаќа опасна смешка кајгиии хахахах... И песничкиве ми се смешни каајгиии хахаахах

Ајде чао, биди ми поздравена и издрапана. :back:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Мрзу уметници, уметнички душе ебани, све они знаев. Преправљотине-бљувотине, неможу да поднесу да стоив до мене сс тија њини зборови и реченице што ми ги кажуев прочитани од некои тамо што нејќу ни да ги знам. Копираши у филм дека су реинкарнирани од копију. Теорију ми кажуев кд немав ни искуство. Они читав тој што ми обични људи имамо доживено и после мислив дека биле сс нас. Сликав не у фатен момент и после се фалив дека не разбурав. Курац ми га разбирав они, неодговорни битанге.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom