Kajганиќ!
Ми порасна дебилот... отиде да лудује, ќе пиел ќе го сотерам коа ќе си дое
Џабе пак е истото зелено грашоче шо имитира звуци кои веќе ми се превише стаени на рипит од негова страна
и ќе си ги слушам пак -.- Уше е морон. Таков нека си остане, да иам на кого да му вриштам на уво и да го штрецам, да иам на кого да се истурам коа ми е попреку, да иам на кој да се издебилизирам до максимум и да ме брка низ дома се дур не го ослабе тоа салцето
го сакуфкам дебелиот хахахаха
Јас го дадов последниот испит сесијава. Ќе уживам до средина на јули, па ќе си го прекинам летото со интезивно вежбање на идиотски задачи. Сакам да се заангажирам нешо летово, нејќам да го прележам ко сипаница. Покрај сите излагања, смеења со моите кравички сакам и непшо друго да праам. Да знаев да цртам ќе си го нацртав убаво ѕидот... да не ми се десеше тоа пред месец дена ќе си трчкав на кеј..
Сеа стварно не знам што со себе. Доста беше оставање да биде се што треба да биде, сакам да си ја предизвикам судбината. На двобој дои ми кучко или уби ме или ќе те пуцам и ќе играш ја ко шо ќе ти кажам
Aј шшшшш да не си добијам.. повратна : )
Знаеш шо? Ми скурчи од тие стари муабети шо ми ги праат веќе со години. Оноа знаеш коа се лажат сами себе и онака те убедуваат у нивните бедови и сеа или кажи ми шо да праам или бедирај се со мене ‘и убаво ми е и не ми е‘. АЈ ЧАО! факоф веќе. 4358735983475897348 пати сум го кажала истото мислење, и не сум го сменила веќе...(да изброиме) 4 години. Значи стварно така е.
Го осеќам мирисов на липи у соба, а собава ми е кочина ко шо би кажала мамица. Убаво ми е, ми се деси еден флешбек на чувства коа бев средно и коа се бедирав дека нема да го гледам цело лето. Боже мили, значи јас си ја трескав главата во ѕид и плачев на секоја песна со успорен ритам. Ах не ми се верува која глупача. Ама оноа апла глупо девојче. Никад мислам дека нема да ми се деси такво нешто, кое што беше и убаво и горко во исти моменти. никад. Знаеш шо би рекла сеа, ми ја знаеш фразата... : ) И баш е така. Али то је то...
Мазохистички се осеќам малце... сеа осеќам убаво поради нешто што ми го упропастувало цветот и светот : ) Стварно би сакала да го сретнам онака случајно. Си ја знам однапред реакцијата
Мисирка пред колење. Ма бетер, тие се толку глупи шо не ни знаат дека ќе ги кољаат па пак се лајт
А ја па...
Me фаќа опасна смешка кајгиии хахахах... И песничкиве ми се смешни каајгиии хахаахах
Ајде чао, биди ми поздравена и издрапана. :back: