Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

theTinule

Гостин
Викам ај да не пишувам глупости ќе кажам нешо шо после неможам да бришам пост ама ај!
Како тоа сите се заљубени ??? Стигна летна сезона на парење!
После нова година е едната, сеа другата!
Него денов!!! ОТ кај да почнам!?
нема више школо. тоа знаеш веќе. сите членови ти испоповторија пута 100. и шо сеа? бравооо! ќе јадеме пица! -.- мене сеа не ми се спие пошо така. не ми се спие. ми се спиеше прееска. али ми помина. и сеа ќе си дремам. плус и моите си ужиФкаат у дневна...знаеш, они коа ужифкаат и ја ужифкам. си слушам смоуки табу тука. пЛекрасно ми е. еј него, ќе ги тепам сите прекрасност(и) шо ми го употребуваат а не ме знаат! ЕЈ! ПАЗЕТЕ ШО ЗБОРИТЕ! аееееее се нервирам! моја фраза си е тоа! -.- сеа ќе си седам така. еи замараат овие чоек неможе да ти пише на раат. сеа до кај бев? нишо -.- ее да
топло е многу кајо не се диши. ме мрзи да стискам шифт на почетокот на секоја реченица. радосна сум цел ден. ширам позитивна енергија. кизнае од шо ми е. нешо ми се дешава. не иде на добро. многу зборам. све кажувам. не чини тоа многу многу. ќе ме мрзат сите ради искреност. ама знаеш шо?! МИ Е ГАЈЛЕ! нека мрзат шо сакаат! еее не се устручавам више. си кажуев такви досеа, брзозборки. колку споро и работи мозоков значи...него, муабетот ми беше, брзозборки и: на врх брда врба мрда. или имаш: шест чаши све швепс. или: ред лори јелоу лори. АУУУ кој ќе го каже ова со лори побрзо од мене го частам! и такви: зелено светло - селено зветло. онака. си се занимавам. сеа евенекој порака ми прати. стефи. еи многу е несредена. нека си се среди. сеа веќе се изморив од мислење. не ми доаѓаат мисли. треба да смислам шо да праам утре. за вечерта ај, ќе се најде некој. али преку ден. не ми се седи сама дома. ваљда ќе збришам да си видам некоја маица. мајка ми ми купила денес две! убаи се. одма си ги стаив у употреба. таа црвената се исуши за 15 минути. а оваа другава, за 20. тооопло бреееееееј. денес се скував. среќа постои клима. друго. да. за на фризер сум стигнала. една година како не сум била. косава... али си ја чувам ја. нема многу да ја кратам. онака. малцуФка. неам више инспирација. на бранови ми доаѓа. еј зашо ми кркори стомаков? идам да си напраам за јадење. брб. еве сум. и така ти викам. сезона на парење. можда до времево е, шознам. некако не си личам на себе. не ми личи да се заљубам и ја и да бидам иста ко сите останати...барем не у сезона на парење. бљак! грди сте бее! не сте кул! се понижувате само...смотаници. еј многу сериозна станав...мартин се вика типот. шупак. многу си ги сакам таквите бе, ќе ти се закачи и не те откачуе цела вечер. си праи фантазии некои ау нешо. а ја се зезам. леелле лоша сум?? не сум лоша! како па да не..лоша! пф! има некои се лоши и со мене. еее! така де. добар добар, па на глаа ќе ти се качат. него знаш шо друго?? кој високо лета, ниско паѓа. и ми се потврдува ова послем многу пати. и више не летам ја. да ти кажам право. не летам високо. ниско само. и тогаш можда ќе паднам високо м? онака не се замарам кој ќе ме чита баш ми е гајле ја да си се олеснам. еее па шо ако ме читаат? пф. ми е гајле. а и мислам дека досадна ќе сум им малце. пошо да. така. што си доооошшооол? не сум дошол. што си јадееел? не сум јадел. еј ќе ми се исклучи лаптопов ако не го стаам да се пуни. пунџава на глава ме мрзи да ја извадам. после и нема да можам да дишам од косава. се мислам дали да ја продаам? ќе ми даат грдни пари. плус квалитетна коса е ова. како така? ќе си соберам стотче а? еј више кај стоткиве коа сме. неможам патики да си најдам. не ми се свиѓаат ниедни. само тие у конверс али тие ќе ги искинам првата недела пошо не се за стоки ко мене. почна више да ми се приспива. леј коа ќе ми текне колку монотоно ќе ми биде летово...ко и секое лето. нејќум! сакам нешо неочекувано од моја страна да се деси. нешо шо ќе ме изненади. ах. ко да функционираат збороиве! хахаха! леелеее xD ооф готово. сеа ќе го објавам постов и потајно ќе си се надевам дека никој нема да го прочита пошо е лош!! многу лош!
така.
и нека пише некој после мене у општи муабети шубе ми е постов коа ми стои на чело таму дека ја сум пишала у дк -.-
и побрзајте!!!!!!!!!! шо ми требаше...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга...
До сега емував зашо чачкав кај шо не ми беше работа и си отворив стари рани....
Барав песна...ама не можев да најдам една, и прилично жално ми дојде..
После, си пуштив една и сфатив дека сега се е поинаку и дека сега се е океј...
Дека не ми треба она што го барав, дека покрај себе имам многу повеќе...
Воедно и дека сум најголем лигуш на сфет и дека многу се лутам, ама коа ми се кршат 9218734097 фолмови ми иде да пљукнам некој :)
Денес многу лигушки поклони даоф, цела среќа шо не ми ги вратија назад со контрареплика „Ама јас не те сакам толку“ :)
Фина вечер, фалеше дожд на моменти ама нема гајле... Ијам таен договор за у понеделник, треам да праам нешо набрзинка :icon_lol:
Охрид, убаф како и секогаш..
Требаше да дојдат странци за да сфатам што имаме тука, пред тоа Охрид ми беше веќе виден град...
Плаошник има веќе друго значење, запросување и свадба следно лето :)
А јас се омажив денес :pos:
Прстен неам додуша, ама шо има везе тоа, ијам маж шо врти шема по Скопје >.>
И ме сака најмногу на сфет!

И за крај, оној Дарки знае шо ќе кажам дури и коа не сум тука...за озбилно...0.0
Не играм ја така бе...
А денес не можеф да мавнам шлаканица на раат зашо знаеше дека ќе удрам и

Извини, ја букфар да не сум!??!?!?!??!
Ај чао, мн стфари се исподесија денвиве ама ми се спие....

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Кааааааааааааааааааааааааааалино мооооооооооооооооооомееееее

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Драга,

Нека го информира некој Животов за Durex play линијата лубриканти. Премногу е суво.

ПС. Замисли, женска ми имаше шанса да ми докаже што е вистинска љубов, но сепак не ми местеше карти на неделното собирање со друштво за покер. Фејкер, isn't she?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
прво утро после ропството! прекрасно чувство :pipi:
си легнав во 4.30, а станав во 10.30 :toe: тоа ти е навика. што ќе праиш. надвор жешко пекол е, жив човек нема.

туку ај сега ќе одам да појадувам, а за понатака не знам

ча0 :back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Гледам, ми крадат фори.
Слушам Том Јорк и спремам кило патлиџан за кај Лени како би повторувале несреќни свести среде балкон.
Во период на транзиција и себеинтеграција и ултразанес, слабеам, имам режим и добивам 10ки секој втор ден.
Апсолутно непотребно можеби. Но, само можеби. Не вреди да се спомнува контраефектот.
Се осеќам како бившиот мој, кога ме напињаше, и се обидуваше да биде сето тоа во ред.
Кармата како бумеранг ми враќа флешови, ваљда.
Но, да сме живи и здрави.
Ќе бидам ок, освен тоа што разореноста како пулпа од портокал се растекува насекаде.
Витаминска внатрешна смрт, нов начин како да си ја спасам надворешноста! Анга. Туше. Итн.
Ништо не се случува, реално.
А зошто да се случува?
Една година беснеев, сега ќе мирувам.
Ми дава животот лимони, и сега ќе токмам лимонада. Сакам да престанам да ги користам зборовите : небаре, патем, имено, како би и слично.
Го гледавме Сексот и градот вчера.
Абу Даби ни е дестинација на умот сега! 4 со 4 и ноќта продолжува.

Скопје е заложник на безраки шмизли, коњи и албиноси, граѓаните аздисуваат, децата се пијанат, звукот на декаденцата удира се посилно.
А ако му ја здувнам од овде, ќе ме боли.
Садомазохизам никогаш не ми бил приоритет.
А одговорите не ги добиваме.
К*р по чело, евентуално.

Умираат луѓе, луѓе јадат диња и пршута среде Центар на наливно промотивно вино, кругот е таков за да се врти.
Дестабилизацијата продолжува.
Сакам да врескам, како Бјорк во Паган поетри.

И да се повредам себеси пак, зошто го сакам.
Но, со некој нареден.
Љубов, совршено оружје, ладно.
Медеа, полна со празни собички, ладни и со рустикален мебел.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Бејб.

Од возбуда го избришав коментарот кој што го напишав овде:pos:Сакав да ти се пофалам дека конечно успеав,без многу труд и мака,I did it...Најубавото нешто допрва следи.Сега сум онаа старата личност ко пред некое време која не береше гајле за ништо и нема да дозволам никој да го уништи тоа па дури и на најлошиот непријател.Ова ми беше ко еден вид лекција да не си ги преоптеретувам мислите со незначајни работи и личности...Ај шо е убав ваквиот живот:pipi:
Драга...успеав :vozbud:А сега да ти кажам и лоша вест...деновите кои следат ке ти посветам мало внимание...причина веке знаеш...започнува денес СП и не сакам никој да ме дира...a и мора да се посветам малку на книгата.

Ај чао пријатно.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
драга јадев геврек и супер си поминав <3

Г

Господ

Гостин
Понекогаш сум бил и Db m7 b5 еве не викам не
Никој не е C sus2 цело време.

Ха-ха!
Ха-ха!

Толку сум рандом што ни самиот не знам колку сум рандом.
А треба да полагам матура утре.

Учев

Ха-ха!
Ха-ха!

:bip:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Баничка со сирење во 5 саат сабајле од ла делишес убаво ми дојде:).
Вечерва, сама за себе си збореше:)))

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Главава ме наболуе некако,а? Цел ден го поминав чешајки си ја ногата,цела ми е испокасана од комарци.Ебати животот,ебати комарците,ебати се што е инсекат.I hate them.
Нeма да им текне да прскаат во скоро време,а? Тогаш нека им се множат,летаат и заглавуваат во коса уште многу долго.
Патем,денес сфатив колку ич уво не ми чуе за разни глупости.Знаеш шо значи да не се избањаш 3 недели во оваа вруќина? = Смрдиш на километар,ама има и тоа,да има.Депресијата може да го натера човекот на самоубиство,а не па на небањање 3 недели.
До пред пола саат седев со Мики на мсн и цепавме муабет за тоа колку вреден маж ќе биде.Мака мачев за да го нацртам во Пеинт со кецела,ама не ми успеа.Така беше се додека не се врати мајка ми од работа и додека не сфатив дека мојот прв готварски обид е безуспешен.Сум ставила грав без месо.Што да се праи,пусти памет,сакам да сум одеднаш на 5 места.Живот..
Поздрав Кајгане..
Петак ден за метак..​

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Драга..
Се донесуваат одлуки на ладна глава, не?
А на мојата вруЌа глаичка шо да и праиме... да мавнеме еден туш, а?
И знаеме што е и како е, да не зимаме залет залудно така? Зашто пак ЗНАЕМЕ.
И треба да сме идиотизирани дебилчичи ако тргнеме натака.
Значи... да не се бутам у шумата зашо знам дека таму мооже да ме папне змијулецот.
И нема.

Ај, да идам да се оладам, вака не иде што не иде. Ама оноа ич да не се идело не е на убаво. или УбавКо. Ајт :pos: не ми е лесно, знам : (

Toya-akita

akita inu
Член од
10 јуни 2010
Мислења
26
Поени од реакции
2
драга кајгана поздрав од мене како нов член, до останатите членови на форумот :) , инаку јас сум toya куче од расата akita inu.

--- надополнето ---

а да заборавив да напоменам, дека може утре да не гледате кај мелита во емисија на аб канал во 17.30 часот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom