Драга Кајгана,
По ваквиве случувања кои речиси секогаш се предизвикани од Чкљарското племe сфаќам колку ни е лоша политиката.Се сеќаваш што ти кажав во темана
Вие - преседател на РМ ...... ех колку би било добро да е така..... еве присети се, го ископирав напишаното
Почитувани,
Ако јас станам претседател на Македонија прво и основно ќе незнаам што да правам од проста причина што незнам што е политика, со нејзе не се занимам и немам никаква допирна точка со нејзе.
Потоа сите Чкљ кои се силат и му наштетуваат на Македонскиот народ ќе ги селам на клоци од државава и ќе им забранам пристап во државава.
Ќе се откажам од влез во ЕУ (Европска удолница) и ќе им понудам на Србија, Црна Гора, Хрватска, Босна и Херцеговина и Словенија да основаме Југословенска унија каде сите држави ќе си помагаме при војни, шетање без пасош и слично.
Ќе гледам се повеќе и повеќе во државава да се градат цркви, а се помалку џамии.
Ќе и забранам на МРТ да ми наплаќа радиодифузна такса, од проста причина што ја уклучувам таа програма само кога има Евровизија.
Претставник за Евровизија од Македонија еднаш морам јас да се ставам, т.е. да си се прошетам, а за следните години јас ќе го бирам претставникот.
Ќе го укинам шлакањето на зградите во барок стил и сите стари згради и куќи ќе ги реновирам во стилот Македонска куќа.
Ќе ја запишам
@volsebni4ka_19 на приватен факултет за да не се мачи по она државнине факултети
Ќе го сопрам отварањето на ресторани од Европски стил, каде ќе се јаде модифицирана храна, а ќе го започнам отварањето на ресторани од стил Жабарот, каде ќе се јаде само Македонска храна, за за главно јадење ќе биде поставен ајварот.
Ќе отворам огромна кафана која ќе ја крстам
Кајгана готвач каде ќе ги вработам ( секако ако сакаат)
@shumecha.tableta ,
@Anne. ,
@leandra ,
@pearl ,
@Артиљеро ,
@Agda Beata и сите останати готвачи од Гурманско катче.
А за се друго ќе смислам во меѓувреме
Само вака би била подобрена ситуацијата во мојава прекрасна земја, Македонија