Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Излеговме од диско таа не чекаше надвор и појдовме накај дома. Како што одевме се одвоивме понапред и без да кажам ништо почна да ми објаснува зошто не можела да дојде.
Како што објаснуваше само ми се слушна брзо "баци ме" споено во објаснувањето. Нешо као бла бла блабацимебла бла бла.

:cautious:

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
devojcence ме потсеќаше на Каталина од GTA San Andreas. Нема да ја заборавиме нашата легенда која се реши да ги посети форумските гробишта. You will be missed.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А баш пред 1 недела ми пиша во ПП дека ќе си оди, не ја сфатив сериозно :(:(:(

Ќе го искористам терминот кој го искористив за Семи Ли пред некој ден: Gone, but never forgotten.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
ДК,
Кога го чувам лаптопот на стомак одма ме фаќа пролив.

Јас најдов решение против запек, што продуктивно направи ти денес?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ова е нешто повеќе од фудбал,ова е уметност:cool:.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Мене девојченце веќе не ми пишува тука ама ме адна на фб. :ROFLMAO: И од таму ја испратив на екскурзија. Ми здосади. :icon_lol:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.165
Поени од реакции
13.406
Фала богу си купив урда, сега знам како ќе изгледало млекото ако било расипано и сум го зоврел. Мистеријата е решена (y) (y)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
драг @RickyLFC9

ја ни слика си неам најдено а не па понуда...иначе се надевам на тие ласт секнд :P

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.721
Пaрватско : D Куманофско hahaa

Него Драа ноу, знаеш ли ти да си видео игра, што би било превртување?
Лет три да ти лупне лајк : )

И кажуваја ли сам ти дека мене Шпонгл су ми врх,Монт Евересни, како Нин на Аннета, како Рејдиохед на Андрета,како Каролина на Дијамантета, како Благица на Анчу :ROFLMAO:

H

HoT IcE

Гостин
ДиКеј ја још два дна на работу. Пошто сам фраер ипол днска си зема слободан дн. И убаво ми е, још поубаво зашто кд некои људи чува дека напуштам работу ми понудива на неколко места да работу што значи дека сам оставија добар утисак куде људи и ме ценив чим ме викав и нудив повише паре.
Сга не планирам да се замарам сас работу, може нешто од време на време да поработу на испомош ама за стално никако док не откачу свите испити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom