Кајг, се спремам некое време да се истурам ама ај денес ај утре, полека заборавам што сум сакал да пишам... Ама ми изгледа дека ова ќе биде километарското.
Иако после многу чудни материи низ крвта, praise the liver преживеав и вчера, па 12 литра бело вино за 4ца се многу, сериозно се многу... Ама то кока колата на крајот беше закон
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Денес кафето ми имаше вкус на глупости, водата дури не ми беше убава, а јадењето (well, уште сум гладен). Преживеав повеќе од пола ден со 4 цигари ама глеам сеа на кутијава црно и се пишува.
Плус то вчера свечености, едно време мислев дека изигравам обезбедување пошо бев застанат на вратата, скоцкан ко за свадба ебате. И го испозафркавав попот за да ме памти месец дена. На крај испадна да го читам говорот спремен за покојниот стрико на турнирот како најблизок од фамилијата и да ја доделам наградата со неговото име. Морав, иако мразам такви работи сепак некој го испоштова човекот. Шо е океј
Кога сум уморен или општо лошо се осеќам, ме фркаат лоши чувства. Ама ептен, полу депресија... Посебно during nightlight, абе уживам во то месечината ама вака некогаш не ја бива. Пробав да се окупирам со повеќе интересни работи кои би ми ја убиле монотонијата и сеа ме фрка монотонија од преокупираност, иако многу луѓе мислат дека не правам ништо пошо сум по цел ден online and stuff, а ја уствари се прам пред компјутер.
А иначе за прв пат ја извадив цела плата и ја оставив дома, пошо немам ништо паметно што би и правел. Подобро така него да послужи за убивање на џигерот без потреба. Али да, си го накрцкав фрижидерчето пиво, да се најде.
п.с. Новиот албум на Atmosphere е закон
п.с.с. I'm not the best, but I'm in the top two!
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)