Драги
Како бе комплетни странци немаат ни срам ни перде за некои работи? Ај разбирам постара генерација ама сепак, малку усул бе човече,
малку усул!
Две реченици прв пат разменувате, они те прават абдал што се уште си неженет, не па сингл. -
"25 години е!? Лелеееее, абе што сте направиле, он до сега деца треба да расне, не пред компјутер да седи вака" ....
Види, прост сељак ни еден
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
, ако син ти затруднил некоја на 18 години па наместо да се справиш со проблемот кој го имаш дома ти славиш и свадба си им напраил, не значи дека сите треба така "традиционално" да се брцкаат у брачни води, јас имам колку-толку малце мозок!
^ ^ ^ Требаше у фаца ова, ама пријател на татко ми од детство, така да овде се празнам ... Уште тоа да напраев, па мојов дома ми пак да фати со муабети дека му серам врз репутација и се. Уште тоа ќе фалеше. Нек се гонат у п.м. сите да ти кажам, више преку кур! Овој абдалов дома па место да му рече нешто у стил "се во свое време" или нешто, он се смее и вика "па не го бива". Не бе, тебе те бива
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
, гледам со какво одлично друштво си опкружен уште од мали нозе (другите другари не му се нешто подобри), ти најде совети за животов да ми делиш, ај кај и ти, па и другар ти од детство, што прв пат ми гледа фаца после 25 години
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
.
Кажано е 13532363 пати, ама сериозно, зошто бре некои луѓе не можат да си го гледаат својот живот!? Толку ли им се совршени да се дрзнале да советуваат и судат за останатите!?
![Претпазлив :cautious: :cautious:](/styles/default/xenforo/smilies/cautious.png)