Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Драгаа...
Се чудам на паметот на некои мои соученички кои се жалат дека не можат да се здебелат.Ех да ја имав та среќа да гнетам ко свиња а да сум слаба.Еххх господее,оти само на некои кои јадат како врапчиња и бегаат од храната им го даваш тој благослов?Оотии,отииии?
Значи ми се скурчи од домати краставици,јогурт,супи,мусли,манџи со малку леб,и грди диетални блааги.Кризи ме фаќаат,ќе се мрднам.Не се осеќаам гладноо,се храанам здраво ама сакам мрсно,благо уу.Сакам пица, сендвич,хамбурфгер,лазањи,ловечка,ќебапиња,похован кашкавал,сакам милка ии најлепшше желје,пирошки,крофни,чипс кикирии,чипсиииии.Е ова не се поднесваааа,мразам здрава храна,мразам.

Ама се заколнав.Уште јуни ќе го дотерам,први јули земам фамилијарна од Буре само за мене.Иначе е наменета за 3/4ца ама јас сама ќе ја јадам,не ми е проблем.Оозбилно,ако имам 15,јадам какоо маж во години.
И пак на тоа јаадење имам само 6кг за симнување,сепааааакк не сум за жалење.

Ајдее,отидов јас салата да си правам.:(

П

Пепси_

Гостин
stavam sabajle odam na faks da polagam spremen djoa puska hehee

se sprepnav na izlevanje od zgradata :X posle kaj podvoznjakot znaes kaj e hehe tamu po skalite se udariv u taa edna so mali cicki

tata-mata na ispitot poso sum smartass :D i maler pak se utepav po skalite od faksot koa si idev

maler epten da ti eam hehe

botanikata se cinese naj tegava,djoa kremenadla so ne se djvaka.....ama naaaaa .1. hehe

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Кој би рекол дека ако станиш модератор на тенис ќе ти тргни и во тенис. Али добар чотек ми удрија.

му попуштав за да не ме банира

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Се чувствувам моќно, многу малку луѓе го имаат направено ова до сега, а за тоа е потребно голем напор, концентрација и силна желба. Затоа ми е чест да кажам дека синоќа успеав да вратам паста за заби назад во тубата. :cool:

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Нема поинтересна и поедукативна тема во моментов на форумов од темата за анализи на репрезентации на СП. Браво за сите, одлично сработено досега.

Член од
16 мај 2014
Мислења
9
Поени од реакции
4
Драга Крајгана...

Да ти пренесам еден муабет, па ти сфати си го како сакаш...

[02.06.2014 20:50:47] Едно другарче: следно: да се среди adwords и да се испратат e-mail до сите планинарски друштва
[02.06.2014 20:51:00] Едно другарче: ама пред тоа треба да се сокријат 10-15 работи за кога ќе дојде народ да има што да бара
[02.06.2014 22:16:26] Едно другарче: http://forum.kajgana.com/threads/pronajdi-me-За-авантуристи.73830/
[02.06.2014 22:16:35] Едно другарче: Напалени кајгаџии in 3... 2... 1...
[02.06.2014 22:16:36] Едно другарче: :D
[02.06.2014 22:19:26] Друго другарче: Си зедов пуканки јас :D
Епа сега, каков глас те бие и зошто е тоа така, ти удри му математика самата :LOL:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.260
Кајги

Само на економски може да пишува дека некој испит се полага на 12 јуни и наеднаш да го сменат на 26 мај без пола студенти да дознаат.

П.с. Заразна е песнава, цел ден на рипит ми е, прејака е.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Преку курац ми е од газди и од цимерки. Од првото пак поготово.

Да ти се плукнам во идиотизмот, што го боли него дали и со кого јас спијам? Дали тој истиот бил добар за мене, само зашто не е или е од Ск?
Чек, треба задолжително јас да се сексам со Скопјаниве за да можам да напреднам во животов. Јас не знам дали сум доживеала поголема индиректна навреда во животов.
Во вакви моменти, посакувам да немав ич култура и да го отерав упм, зашто тоа и си заслужува.

Човече, ти фрлам секој месец пари, говедо едно, ти плаќам секогаш навреме сметки за струја и парно, а ти само ради тоа се сметаш за компетентен мене да ми се мешаш во работи во кои ни родената мајка не ми се меша?!?

Па што се замислуваат луѓево бре?! Ти ебам моронот глуп, поглуп и најглуп.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom