Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Флеш

Гостин
ДК
Евровизија ако не ми ги убаци у финале Романциве :cautious: ептен љут

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Готов ти сум јас кајг...готов! Да ти кажам дека сум со 32 женски во клас сигурно ќе речеш "ех камо јас да бев на твое место"...камо кајг камо! Не се издржват ова појќе...Најтрагично од се е шо секој божји ден морам да слушам муабети од типот "еј да ви кажам она курвана шо одеше со бившиот мој се измува со еден да видите каков беше бла бла бла" и цел ден тема на разг...овајј чашитлама де е тоа. Или пак ќе се појавит некој нов во градон кој шо пола клас ќе ги извртит во еден викенд и стандард понеделнички е испраќање од оние погледине "моли бога сама да не те најдам".
Ама тоа е...како шо рекле старине се фатив на оро ќе играм докрај...нејсе, уште 1 месец остана, ќе се куртулам...валда :/

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.258
Епа стигна и тој ден, мојот роденден :D Сега ниту годишниот тест математика што ќе го правиме наредниов ден, ниту 4000 задачи што треба да ги решам до тогаш, ниту двојките што ми се ставени во ебаниот дневник заради „неактивност„, ниту тоа што ќе треба да се тресам уште 10 дена дали ќе земеме конечно титула, ниту сите душмани, клети фаци и серковци НЕМОЖЕ ДА МИ ЈА СКРАТАТ СРЕЌАТА :D Утре си нарачав торта, да си гнетам ко човек, заеби здрава исхрана, протеини курци палци :P За 4 дена ќе си трчам на маратонот на ова 5 км, втора година по ред, оваа година одеме појако и до подобро место. А и да си ја кажам желбата јас, минативе години не ја кажував, па видов колку ми се исполни :D желба ми е господ магично да ми даде храброст и самодоверба да кажам на една личност што чуствувам кон неа, да заврши и таа агонија, ова другарствово ме уби :pipi:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Pozz imas od mene :-D©
Za ucenje iam kupoini :-D©
Mn sakam labavi luge, u smisla, ne pazat so ke kazat :-D©
I LOVE them :-D©
Mrzam kontrolirani dosadni so segi iznasileni od twitter ukradeni :-D©
Aj cao :-D© hahahahaah

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Кеј,

Нема кофи.Узбуна.Пијам триведно,повраќам од шеќер у кофи.Сејв ми посабајлечки.Исусе не брчи.Ное врати се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom