Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Добро значи, уште колку пати ќе ми се случи, да уклучам погрешна ригла?
Се утепав од чекање да се загрее зејтинот, тоа погрешна рингла да сум уклучила.
Па уште го гледам рокот на зејтинот, случајно да не е поминат. :facepalm:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Не сум бил сериозен. Па решив да не ставам смешковци. Било на фб, било на форум. Не личи на мене, ама тоа е.
Btw, ме зафркава фејсбукот, со неговите прашања.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Шо правиш?
- Јадам.
Ааа не викаш.
Шо правиш?
- Кафе пијам.
Ааа не викаш.
Шо правиш?
- Еве на нива ќе одам.
Ааа акo

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нешто не ми е денот последниве три години...

*али битно уште сум оптимист дека од 2015 наредните 3 ќе бидат мои, по проста логика дека претходните три пред овие 3 ми беа најубави...

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Тој што ќе го прочита овој коментар е буљаш.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

денес за првпат после долго време трчав. Имам намера да се спремам за следниот скопски (полу)маратон. Никад не сум бил помотивиран, да бидам искрен.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Picture 1554.jpg морав вака, а морав и овде да го ставам не е веќе за криење,море и во влез ќе го закачам на таблата.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Живееме во време кога во мода се фраери и шмизли со копии на познати светски брендови и нормално кинески Ајфон купен од тие тезгите пред Бит Пазар. :X3:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Жими се најмногу ме нервираат аљкави продавачки.
Од такт ме вадат.
На некои уште од старт им нагласуваш дека сакаш ќеса,тие ко за инает прво ќе ти ги искуцаат сите артикли и на крај ќе ти дадат, во истата секунда ти наплаќаат и веќе почнуваат на тој после тебе да му куцаат, а ти не си успеал ни ќесата да ја отвориш.
Легендарни ми беа и оние од Макси д,ама пусто го затворија. Се прави ненормална гужва на каса, а работи само една, другиве 5 кај сирењето застанати и се караат. Секој ден. Секој ебан ден.
Ама, ама ова денес во Тинекс беше врв. На касата максимум биле дозволени 4 артикли,а мене со се ќесата ми беа 5. И ме префрли на друга каса,а ко и реков на посебна сметка да ми ја куцни ќесата DEVOJCE NE MI SE ZANASAJ OBEZBEDUVANJE KE TI VIKNAM!!!1111111
Е, не се со сите мајке ми.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Драга,

Само будала си арчи време да си се шетка по прашања, ден пред полагање на два колоквиума.
Плус, едниот до пола научен, другиот не е ни пипнат. Па зашто мислиш дека трчав по прашања?
На едниов ќе одам до 80%, другиот 100% од прашања, пола ден и цела ноќ е пред мене. И, се надевам на 2/2. :cool:

Нема кој да ме теши остај, сама мора да си се тешам. :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom