Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
ДК,
Денес беше ептен продуктивен и квалитетен ден, како спиритуално, така и материјално. После долго време конечно пак на работа и се чувствувам дека нешто вредам, се чувствувам убаво и бајаги се уморив, покрај сите срања што ми се издесија ми фалеше некаква ваква дистракција. Башка тоа, толку бевме денес добри со колегата и како награда си добивме торта од газдарицата, со оле, убав ден конечно, и полн џеб.:X3:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Јас стварно имам многу почит према вас мадам.[DOUBLEPOST=1399498626][/DOUBLEPOST]Јас стварно имам многу почит према вас мадам.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Сликала масата празна на свадба и напишала "свадбарски расположено!! feeling пијано"...и подоле коментар од дечко и "леле срце мое најубо :****** " :facepalm:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Убав е животов. Еве и времево почна да се средува и го прави уште поубав. Лето се ближи, се договараат одмори и прошетки. Уште да немав 5-6 испити за спремање и ќе беше совршено.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга а ти што мислиш за повиканите за Бразил за на СП, те бендисуваат или?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Инаку и за ова се немаме пофалено.

Кајгано, во случај ако си загрижена за тоа како НСА сите не прати и се ептен интелигенти и што ти знам само види им го твитов:
https://twitter.com/NSACareers/status/463321993878994945

Пффффт..они ќе го контролирале светов...па јас појасни пораки пишувам на пијано..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom