Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
It is not a bad life, it is just a bad day.

Ако доволно долго го повторува ова човек, станува вистина. Барем со текот на времето стана мое мото. Покрај она другото, најважното... основата на мојата животна филозофија.

Ми се патува. Многу.
Да одам некаде сама, да шетам по улиците низ светов сама. Да уживам во сопственото присуство, како што тоа секогаш го правам и ми е најубаво.
Се надевам дека планов за наредната недела ќе се оствари и дека ќе успеам да се шмугнам на неколку дена од државава. Ми треба одмор. Премногу го сакам Скопје и секогаш му се враќам, но понекогаш се гушам, ми треба простор, ми треба слобода...

Инаку, сигурна сум дека улиците и кафулињата и пабовите во Даблин и Лондон се создадени за моите штикли и старки, ме чекаат некаде, а јас еден ден ќе им се придружам...

Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Постојано читам како на некои им била смачена самотијата и се чудам навистина.Колку сакам да сум сама барем малку, не барам многу.Да не ме замара никој, да си бидам сама, како што јас кажам така да биде.Не ми се разговара со никого, толку сум уморна,а морам да се преправам дека ми е се сјајно.
Си се бендисав ептен на сликите од полуматурата, јеееј.Барем нешто добро да биде.:D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ќе ми фалат дупешкиве за скаузериве нареднава недела ама имало и нешто поинтересно од тоа...ај да видиме што болештии се ова жабариве.

:cool:

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Драга една твоја форумџика е лоша и на гладен стомак ми праи муабет за палачинки
Страшен филм ме ЛУПНА за поламце од стотинка...
Замисли палачинка топла мека испрчена до перфекција...а на нејзе еурокрем ти го мачкаш а тој се топи полека, си кршиш плазма бисквити и си ги наросуваш по палачинката, и така почнуваш полека да си ја виткаш, земаш голем здив, ја креваш високо ја лепиш на јазик и онда гризаш топло кремаво и крцкаво задоволство...драга и одма легнуваш друга на површина, а таа едвај чека да биде намачкана...си земаш кикирики така ќе ги подискршиш малце, и у едно тањирче ќе ги измешаш со една лажица мед и онда совршенството оп на палачинка, и у стомак, и после пак ги продолжуваш овие два процеси се дур не ти се слоши, тоа е знам за да престанеш инаку слободно можеш да јадеш....Ахххх...:love::love::love:

ПС. драга од возбуда се смотав ко палачинка и наместо овде, у каде можам да најдам го испратив мислењево прво....

2

~2A

Гостин
Наместо да фатам книга (посериозно), јас фатив да играм кантер и да стигнам до Top 15 во најкраток можен рок. Арно ама, ме банираа на неколку дена, време е да се фокусирам на учење. :гик:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Моја драга виртуелна пријателке, :pos: те молам проследи го овој линков шо ќе ти го клам подолу.
О ти семоќен Путине земи не, земи не нас мачни напатени души зш уш малце земјава ќе не зејт ќе не однесит удолу ќе не голтнит сите, вид и виделина ќе се сториме. :ROFLMAO:
:pos:
http://vecer.com.mk/?ItemID=ACAF9FD7FFA81247945A03FB23DE1AC8

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Стварно не треба да сум на компјутер, ама ај, собирам снага да потсредам :D
А топло е у пм. Само да лежиш, да одмараш и да пиеш ладно сокче (со малку алкохол во него не би било лошо :D)
2 дена. Слободни :D Се надевам ќе завршиме многу работи, зашто не сакам да седам и да чмаам само. Иако е топло и тешко е да се активираш. Фак д сан. Нема да му дадам да ни ја земе енергијата :D Сакам со кучињата да идеме до реката и да се бањаат. Зашто и на нив им е топло. И базенче мало ќе им купиме, да се ладат на тераса :love:
Најдов мртва пеперутка. Мислам дека ја удрила кола. Таа што вози ко ненормална овде, сто посто. Гревче.
И то. Убаво ми е :P

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Луѓето се многу паметни и несебични во давањето совети на другите. Да не ги познаваш, ќе помислиш дека животите им се совршени и сега им останува да го средат само твојот.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Ако примат полуписмен биохемичар во тешка индустрија место мене, пакувам кофериве и чао.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Драга, ова ми е прв форум. Кога се зачленив бев познат како Ali G. Пред две години во една тема ме нарекоа турчин. Ali ги потсетувало на турци..
Сега под друг ник, сум бил албанец. А замисли, јас полу-влав. Стварно е онаа: Ти солат ум, а јас шеќераш.

Дочекав денес Фаланга ми држи лекции за патриотизам.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Кајги постојано ми викаат да носам загаштена кошула, а така се осеќам како на селска слава да укарувам стоеден у дворо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom