Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
На Кајганава има се и сешто, ама имаш и предобри луѓе кои не можам ни да објаснам колку ме израдувале и изненадиле. Фала им премногу, еве и вака јавно да си кажам.

Иначе сум пресреќна. Роденденов мој ко Ивкова слава, излезе 4 дена по ред да го славам. Ама ми е гајле, јаки4ко ми е ептен! :cool:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Што не кажеш ти дека ти било роденден, @Crazy in Love ?
НЕКА ТИ Е НАЈСРЕЌЕН и секогаш да бидеш најсреќна, најисполнета и најсакана.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Од сега па натака кога ќе купувам сендвич ќе си земам обавезно кечап и мајонез од продавничка некоја не за друго од што се скржави па штедат на кечапот и мајонезот... :D

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајги, јас кај тебе денес, по втор пут. Ми тргна денес по гости, па ај си реков уште еднаш кај тебе. :D
И не, бе! Кој кажал дека денот по утрото се познава - гадно се излажал. Благе везе нема.
Ушите да си ги јајт. :cool:

И знаеш што?
Чувствувам ко некој постојано да ми пее: - Остааани... малер до крајааа.
Прееска кога си облекував тренерките, од позади најдов нааа, олкава дупка. :ROFLMAO: Кога ми текна дека пред некој ден, цела населба ја свртев во нив... ми одеше во црна земја да потонам, у алувијална почва да си влезам. :pos:

Увидов некои мои чудни карактеристики. Додека бев кај другарка и разгледував што книги има, и' ги свртев сите на една страна, во ист правец, по големина. Уште хронолошки и по име да ги наредев... Додека бев во бутик, им ги вртев закачалките сите во ист правец.

Има такви некои ситници, што едноставно ми бодат очи. :pipi:
На пример да ми речат да почнам да ја раскренам мојата бомба од соба, ќе се фатам за некоја ситница, на пример посматрање на венецијанките, дали повеќе спречуваат светлина кога се угоре или удолу. И како помалку да фаќаат прашина, ако се вртени натака или навака. И со тоа ќе се замафтам цел ден.
Боже, сачувај...:icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
Не ми е нешто нај нај периодов :unsure:
Мистериозно закачив некоја болест проследена со температура, и само што оздравев, одеднаш ми се фати гласов како да сум навивал 15 утакмици без престан. Плус плукам некои одвратни густи шлаеми :rolleyes: И пак не се давам, утре одам на утакмица и веројатно уште толку ќе се дозаебам, иако како тргнала работава, утре можеби ќе се разбудам без никаков глас...
Ненаспан сум до небо и назад, барем ми завршија некои работни обврски за перидиов, но напразно кога сега престои уште потежок и поисцрпен период на друг план :facepalm:
Нека се преживее месецов, па да се вратам во нормала.
Времево дополнително ме убива. Како ли живеат во некои земји каде што константно врне. Па ако биде вака уште една недела има самоубиство да си направам :facepalm:
Поздрав до подобро време :нинџ:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Овие што го какаат времево,нека излезат да прошетаат со чадор и по кратки па нека дојдат пак да се објаснат.Башка ние сме народ што не смее да има лето чисто ради (не)хигиената што ја имаме.Па тоа чим свирне сонце и лето дојде кај нас започнуваат олимписките игри ,а во знак на истите 80% од граѓаните имаат олимписки кругови под пазуви.Да не отварам уста што кај нас у зима автобусине смрдат на прчоина , а не на 40 степени.Топ си е вака нека врне.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.228
Draga katgana

selacka bese be brat :DD

a kako koga ja mislam nea/ stragod se ezi na rejdiohead <33333333

Статус