Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Eдна глупост да раскажам од денеска :D

Вака некако оди муабетов за време на пауза после предавање.

Јас-Замисли стануваш сабајле и се гледаш мравка си станал (се обраќам кон повеќе колеги демек начнувам нешто од Кафка)....
Една колешка-Јас сакам да се разбудам како мачка!
Јас-Пази да не се разбудиш во февруари :icon_lol:

Последно уредено:
Z

zmej gorjanin

Гостин
За прв пат у живот зажалив толку многу што сум се родил. Сакам само да затворам очи и да заборавам и за себе и за сите. Сакам да сум камен, нека ме шутираат, нека ме фрлаат, нека ме кршат, можам да станам само песок. Толку е едноставно, на песокот не му е гајле за никој и на никој не му е гајле за песокот, треба само да си остане песок и се ќе биде совршено во ред. Глупо општество, глупа хиерархија, глупи луѓе, глупи емоции, да ви се изнаебам и на желбите и на проблемите и на чувствата, и на семејствата и на се што имате да кажете.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Се осеќам збунето и исплашено, ама знам оти не сте у право. Едноставно не сте. Се руши ѕид со глава, само нели треба да се удри посилно. И повеќе пати. Знам дека ете морам да успеам, no matter what.

Порано мислев оти сите ќе умрете. Некако како што минува времето се помирувам со фактот оти ете го делиме истиот пат.

Нејт ми е херојот у последно време. That guy.

Член од
17 октомври 2013
Мислења
887
Поени од реакции
1.877
Ти текнуе вчера кога ти кукав како сакам да се изразам како оние шо пишуваат во врска со љубовта?
За денеска ми требаше, важен датум бил. А јас се што можев да понудам беше:
-еј ти текнуе дека кога се запознавме, ти ми рече дека знаеш да бидеш дволичен а јас ти реков еј, другар си ми а јас не знам?
:facepalm: изгледаше ко да сакав да му речам еј така ми рече тогаш и за ова време сфатив дека стварно си, ама ај да не ја сјебувам реченицата или вечерта или не знам шо... се изврзав цела. И ваљда ја сјебав штом ти го пишувам ова тука :ROFLMAO:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... славата од Бамбер Бриџ ми удрила у глава и сеа пробувам да го оправам светот, а не си спроведувам само свои размислувања. Тоа е, и јас не сум тоа што бев :unsure:

-.-

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Драга Кајгана,

Пред саат време ми заврши последната смена на Дизни Фентази. Имам помешани чувства. Сеа ми следи последно пакување и сабота наутро по американско време напуштање на бродот. На Аце Велики би требало да слетам недела навечер.

Ќе се гледаме почесто ;)[DOUBLEPOST=1398484850][/DOUBLEPOST]Драга Кајгана,

Пред саат време ми заврши последната смена на Дизни Фентази. Имам помешани чувства. Сеа ми следи последно пакување и сабота наутро по американско време напуштање на бродот. На Аце Велики би требало да слетам недела навечер.

Ќе се гледаме почесто ;)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Добро утро

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Драга дали и ти мислиш дека е пригодно време у седум сабајле да го кршиш,бушиш,чукаш,коваш вецето?Нуклеарка да му фрлеше потивко ќе беше..ебате глупи луѓе...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Драга, Само Амди Бајрам и Мистер Бин можат да извадат јадење од палтото.

Иначе, денеска сакам Вардар да тепа и влезе у фајнл фор! Напред вардарци!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom