Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.278
Поени од реакции
38.004
Драга,

Може сум п***а, педер, емотивец или што уште не, но не ми е срам да признаам дека сум еден од оние кои (цитирам) "ги здоболува" кога добар лик ќе го напушти форумов. Зошто ти страдаш тогаш, драга. Губиш на квалитет. ;)

...Io, Muranyi, AnFem, сега и Dave... Се надевам серијава ќе прекине. :(

@Dave - you will be missed! ;)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Во врска со форумцките работи...
Гледам дека од ден на ден губиме на квалитет, а добиваме на лошо. Жал ми е што она кога се зачленив веќе го нема повеќе овде. Фалат некои ликови навистина, а она што се случува почна да наликува на една монотона состојба. Некако како да не е ништо како порано каде што во секоја тема се наоѓаше по нешто што ќе те натера да се насмееш без дента да влезеш во ЧДА или Хумор. Но не е до форумот, секако до нас поединците е! Ние го правиме форумот. Ако продолжи вака ќе направам исто како и на другиот форум, само по потреба. Но, искрено не знам што да очекувам веќе.

По цели денови работа, рацеве ми скапаа. И за што се мачам?! За ништо... За џабе! Никој не ти признава, џабе и труд и се ми иде да фатам да запалам и TNT и нек оде се у п*** м***. Среќа по ваков глуп, ср*ње ден се јави другарот и заминавме во Хром на крофни па се смирив малце иначе ми идеше да си ја мавам главава со тастатурава. Сега сум OK може да дишам.

А и да не заборавам чајот од Кантариот е со тиња вкус! :вонзем::sick::eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе не е проблем тоа што изигравам кловн на ФБ со Аустралиа статусите, проблем е што се фатив како по цел ден слушам патриотски песни, на еден професор без да видам цел меил со капс лок сум му искуцала, пред да му кажам на некој нешто во лице се слушам во себе како во еден здив го кажувам тоа, професори од средно од вмро гардата ме испоблокираа од ФБ.... зајдов начисто.

Член од
23 јануари 2014
Мислења
239
Поени од реакции
250
Venom GT новиот најбрз автомобил на светот?! Е сеа ги наљутија Германците. Го чекаме Бугати супер супер спорт!!! :D Ќе биде јако!

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Седете форумџии, еве ке спржиме компирчиња ке јадеме.
Еве ја како уникатен, редок, незаменлив и многу квалитетен форумџија кој што имам расплетено многу заплети на тешки теми не се давам, и покрај све. :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.155
Поени од реакции
8.133
Епа нема работа за инжењери и не може да бараш од професорот да е сериозен.

Инаку овие малку денови без премногу обврски и повеќе слободно време многу ги сакам.

L

loveisallaround

Гостин
Драга многу си го сакам:love: Еве го си лежи до мене и е полузаспан и ме гушка:) Утре заедно ке си идеме на работа:) Почнувам да се плашам зошто волку арно не е на арно:)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.733
Поени од реакции
13.479
Човек што напраил „форумско самоубиство“ просто е невозможно а да не се врати. Така да the clock is ticking.
Треба повеќе да ве чуди за квалитетни членови кои воопшто не пишуваат веќе. Таквите се оние кои имаат заминато од форимот.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,

Секој месец мислам дека во се полош и полош ПМС сум.
Ги жалат тие што се околу мене.
Во иста секунда плачам и се смеам.
Алармантна е ситуацијава.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Кајги,

Зашто на некого едноставно кога не му оди, не му оди ништо во животот. Зашто постојат такви луѓе, кои не требаат ни така да се наречат, кои влегуваат во животите на други луѓе и им ја уништуваат сета надеж и смисла на живот. Има како за една книга да се напише за ова што се случува околу мене. Покрај сето лошо, пак се надевам, надевам дека ќе заврши барем со добар крај.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.646
Поени од реакции
31.868
Сакам куче! Ептен сакам куче шо че биди само мое и шо че го шетам наваму-натаму и шо че го галам ко че се вратам од факултет и шо че го гушнам силно ко че сум напизден, а то нема да ми замери, туку само че ужива во дружбата.

Вакво...

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Знаеш ли што ми е убаво?
Ех, само да знаеш што ми е убаво, бре...

Алкохолот зборува од мене:oops:

P

parvati

Гостин
Сабјо, ја ке погодеше ама не се цитира у овуј тему : )

А ти Кајгано што некаеш дека има и такфи што такој л'сно се откажуеф од тебе.Например сакаше на Иу да му прату траку сс његоф никнејм, ио ио ио ио иии наннанана Стамбол со се Бардофци
И види ти што било иронија, у среќни људи да живиш у ранч проклетих

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom