Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.189
Поени од реакции
13.827
Драга, колку прекрасни луѓе овие со кои работам денес.

Стигнав на работа 10 мин порано, плус клиентот каснеше и ме оставија пред врата бе!!! Не смееле да ме пуштат без клиентот!

И така они си седеа внатре и си пиеа кафенце, дур ја бев надвор на дожд без чадор...и си се гледавме :(

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Алоу, да му кажеш на Форест дека није лепо да ми врти во 9 сабајле пошто единствен ден кога можам да поспијам до 10-11 ми е четврток! :cautious:
Него знаеш што му е ритуалот? Иде на работа мамурен од вчера, мава уште 2 чашки Џек and/or Џони и цел ден планира што ќе пие вечер.

Нејсе, од друга страна пак фала му, завршив со кафево во 10, излегов да пријавам данок и сега му мавам на еден јапонец негативна репутација, алоо бе, 2 месеци чекам да дојде пратката...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.114
Поени од реакции
75.011
Погоди кој положи со 10-ка на постдилпомски? :icon_mrgr:
Погоди кој два дена не може под температура од 38 степени да се спушти? :place:
Погоди кој нема да иде на гостување во Кичево? :unsure:
Погоди кој пред три дена рече одамна не сум се разболел? :cenzura:

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Драга
еве и јас да ти се пофалам како Коњаникот Сабја положив уште еден од постдипломскиве само не верувам дека ќе е 10 ка овој пат, минатиот беше али овој според поените ваљда 9 ќе биде :( како и да е уште една скала искачена остануваат уште година и некој месец ако оди се по план па да добие мајмунот звање магистер па aко не почнат и тогаш да го ценат како што доликува, да си земи торбето како калимеро на грб и да си бара чаре низ светот :)

calimero.jpg

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Драга Кајги.

Едино ти остана драга. И едно десетина луѓе околу мене.
На никој повеќе не му се прави муабет. Не сакаат луѓето повеќе да се трудат со правење муабет. Сите сакаат да ебат, а никој не сака да те праша од кај ти е белегот на брадата. Тропам глупости, али се разбираме што сакам да кажам.
Иронично е што и јас постанав од тие. Не од тие шо сакаат да ебат. Од тие другите. Што немаат што да им кажат на луѓето повеќе.

Што ќе им расправам, за таму некои промашени сперматозоиди што ми ја матат водата, а не се вредни две минути да потрошам на нив? Нив да ги зборувам? Или за тоа дека не знам што ќе бидам од кога ќе дипломирам? Или за тоа дека моите радо би ми дале пари за мочаната апсолвентска екскурзија отколку за Америка? Или за тоа од пред некој ден што сватив, дека немам ниедна слика со ниеден бивши?

Полни џебови, сиромашни луѓе... Се е отидено у офсајд.

Еве ти една песна од мене. Денот е таков.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Драга Кајгана,

Конечно Нобеловата Награда за Физика ќе дојде како признание за макотрпниот труд во изминатите години...Им благодарам на сите во тимот што работеа за таков успех.
Што рекол Вилијам Фолкнер за неговото неподигнување на истата...Таа е само едно ливче хартија од луѓе кои не работат ништо цела година и смислуваат на кого ќе му припадне таа награда, па како таква нема и некаква вредност.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Драга,
еве ти една песна. Уживај!

и така веќе работите кои причинуваат задоволство се толку малку..се е толку бесмислено, досадно, бавно..
Светлосни години, светлосни години!

Последно уредено:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,
Си ги заборавив слушалките и наочарите дома, па на сонце боље да одев со затворени очи, и така ништо не гледав.
На симнување од автобус некако успеа да ми се одлепи штиклата.
Па после ме вратија и ми рекоа да дојдам друг ден по дипломата.
На документот за УЈП ми го згрешиле името.
На враќање назад еден автобус ми отиде, земав карта за друг, а тој не ни дојде воопшто. Па сменив карта за трет.
Брзам дома гладна и очекувам дома некој убав ручек, кога БОРАНИЈА!
Да бев суеверна ќе мислев дека е до црното маче што го галев на автобуска пред поаѓање...

Фала им за друштвото на фините момчиња, знам дека ќе ме читнат. Направивте денот да ми има и некоја позитивна работа. :X3:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Драга,
fertig....мојот последен пост на форумов.

Се мислев дали воопшто да си напишам одјава....и еве ќе напишам пошо има многу супер луѓе овде, ама и тешка тиња за која веќе не ми се губат нерви. Можеш 100 корисни постови да имаш и истите да ти вредат 0 кога се делат казни....реагирав порано, ама веќе со ѕид не ми се разговара, затоа и овде ми е некако најсоодветно.
Ќе си го задржам профилот затоа што стојам позади се' што сум напишал и за да наградам нечиј квалититен пост или тема, а ги има многу такви - секојдневно полни со информации и многу корисни (музика, филм....фан-клубот на Манчестер Јунајтед на пример).....и истите (беа) се модерирани од ликови кои најмалку сакаат да глумат џандари....

Што би рекол кралот Ерик "When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown back in the sea. Thank you very much!"

Bonjour!

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Дејв немој да мислиш дека го здоболе к*рот на некого дека ќе се одјавиш,али ок твое право.
Он топик
Светот страда не заради бруталноста и насилството на лошите луѓе,туку ради молчењето на добрите-Наполеон Бонапарта.

П

Пепси_

Гостин
vekje se gledam u praga i piam bira.....posle se gleam na ibiza ili tajland zavisi. padna planot

site asistenti ispadnaa od mojte :icon_lol: dgo e dgo e....kolega ti od kaj si..... eeee :pos:

da ne a podrecam aj rano e.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom