Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Нема ден а да не видам слика од книгата "Се гледаме на врвот", слика од некое текстче спикано натре у книгата, клише реченица за животот и сликано од некој морон кој што го објавува на фејсбук, со помисла дека другите го сметаат за читан човек.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Draga,

Neam lap, neam tv so nasi kanali, i zatoa veke 3 dena gledam za zanimacija serii bez prevod, na angliski se normalno, na kanal na koj ne sum sigurna na so jazik e.
Stepen ... poludecu.

Isto ne mi se ni uci, a strav mi e od paganje.
Citam gluposti i zatoa nikako da pokrenam.
Pocnav sekoj den da pijam kafe, a nekad i po dve, demek za fokus. Ne pomaga, mozam sea da zaspijam.
Cao.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,
1234567.JPG
Јеп, само што добив super cute private photo of The Great Robin :D :fangirlscream: Тотално различно од оној Робин што го гледам на сцена, овој Робин е само да го гушнеш и да не го пуштиш. :love:
Би ти ја ставила тука, ама знаеш it's private :rolleyes::D

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Ако си го замислам животов ко замок со безброј соби кои уште ги немам отворено, изгледа некако попримамливо. Еден куп соби, еден куп врати, еден куп прозорци, еден куп купишта. И јас ќе го кажам тоа што го кажа еден член над мене, убаво е да се прочита и повеќе пати

You hang on to your pain like it means something. Like it's worth something. Well, let me tell you - it's not worth shit. Let it go! Infinite possibilities, and all he can do is whine.
What do you think? You can do *anything*, you lucky bastard - you're alive! What's a little pain compared to that?

позз женска убаф викенд:нинџ:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па има ли нешто подобро од тоа да го прославам крајот на февруари надвор од Македонија?:cool:
Ах мизеријо од месец, те победив овој пат, иако беше тешка битка. КРАЛИЦА сум, КРАЛИЦА!:icon_mrgr:
Пат ме чека, јас сум спакувана, си трошам време, расположена и си лупетам глупости, пошто ми е убаво.
Фала многу, пријатно.:pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

И само што дознав дека асистентите од моја катедра на факс се составени од два пара (љубовна врска), сестра на едниот од паровите и останатиот мислам им е кум. Family reunion :facepalm:

К

Кики.

Гостин
Драга,
ќе беше супер изненадување ако ја добиев работата преку нормален оглас, нели? АМА ова е Македонија, не знам ни зошто се надевав...:tapp:
Друго сакав да ти кажам... Нема ништо полошо од неписмени адвокати и судии. Една реченица да беше напишана точно. Само една, ништо повеќе.:cautious:
Еве ти, релаксирај се.

P

parvati

Гостин
Кајгано

Само ја ли можу да си прау филмови накуде дома идејки како ненормалан у ниедно време
Ииии да си мислу дека ја Џими и лудаци од Шпонгл си гу сфиримо лајф Дорсет Персепшн на акустик десперадос гитаре, без.. Антонију Бандераз
бееееез ни око да ми трепне а у црвен капилар да не се ѕвекне.
Ѕ ни е најчудна буква, изглеа како латинично с,а и на тастатуру се губи куде дугачко у, опет на латиницу,има две латинично тастатурачни У(иња) Кратко и дугачко Y, упз Ѕ нее У , лееееле

Еее Парвати, и што бидна сс траку?:ROFLMAO:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Во 5 ипол сабајле решавав тест: Каква личност сте и како другите гледаат на вас?

Резултат беше повеќе од очекуваниот...баш така точно напишано. :icon_mrgr:

Ве гледаат како енергични, шармантни, забавни, интересни и практични. Обожувате да бидете во центар на внимание, но се трудите да не бидете наметливи. Ве гледаат како љубезни, внимателни и полни со разбирање. Вие сте секогаш тука да поттикнете нечие добро расположение и да помогнете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom