Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Кајгана
Јас просто се чудам кога ке ми вратиш на се шо ти имам пишано? И ти не си та шо беше, не ма те дриблам малце, не ми се љути. Добро? Важи? :D
Абе ептен ми е криво шо испадна Днипро ама немаш претстава, не си свесна колку ми е криво барем Зозуља да му ја клаеше една на онај поткасанион пес:mad:
Во некоја си недоумица сум бе кајги, знајш премиера Викинзи 2-ра сезона, дали да гледам или да почекам се да спуштам и наеднаш еден маратон да напрам ко минатиот пат?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Кајги,
Денес рано станав, очи си извадив додека да си стаам леќите, испив едно кафе за да се расонам, си се спремив, се нашминкав, стаив слушалки и полна со елан тргнав на факултет.
И стигнав до лифт и ме мавна во глава дека во мејлот пишуваше дека со вежби почнуваме од СЛЕДНАТА НЕДЕЛА. :tapp:
И си се вратив, тргнав слушалки, избришав шминка, си облеков пижами, извадив леќи и сега зјапам ко будала во компјутеров наместо да се донаспијам како човек. Зошто, о зошто пиев кафе?

П.С: Мала најава за она што ќе се случува утре на Фејсбук и остали социјални мрежи:

Остани ми поздравена, јас одам да го зграпчам денот. :D

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Драга
во иста шолја нескафе + пепси=начин да ја заебеш маичката :) али чудово ме размрда упм, може да учам сега до утре сабајле :)

Последно уредено:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Само да ти кажам дека јас не сум бугар,србин или грк и нема никогаш за никаква цена па макар и крвта истекла
Да се бугарам,србам или гркам,јас сум тоа што биле мојте предци и што ќе бидат моите поколенија Македонец.[DOUBLEPOST=1393588162][/DOUBLEPOST]Само да ти кажам дека јас не сум бугар,србин или грк и нема никогаш за никаква цена па макар и крвта истекла
Да се бугарам,србам или гркам,јас сум тоа што биле мојте предци и што ќе бидат моите поколенија Македонец.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Не е крив за ништо ПМСот, не знам зошто женскиот род го употребува тоа за да ја оправда нервозата кон други. Абе не е крив тој, луѓето се криви!
Камо да останам една недела сама, без никој да ме бара никаде, камоли да гледам некој и да ми се јавува.

Само идиотишта бе, со еден веќе живеам, дотолку си живее во свој свет, што не знае да фрли нешто расипано од фрижидер! Да не збориме за садови, ова ќе биде трет пат по ред јас што ги мијам, али ако, иако јас неам време да се истуширам ко што треба, јас ќе го направам тоа зошто ме нервира да живеам во кочина, а уште повеќе се нервирам кога треба да учам во кочина. Еднаш ја оставив цел викенд сама, си отидов дома, за кога се вратив, чашата што ја оставив во кујна на маса (каде што таа пишуваше цело време, и и сметаше на книгите) да ја најдам на истото место, на сред маса! Ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј, една чаша да не земеш да преместиш, да не ти смета, алооооооооооооооооооооооооооооооо!!!
Кој дибек треба да си бе?!!?

Остај тоа, исто има и некои што и памет ми солат. Фино е тоа, добронамерно, али на погрешен начин. Фала тапчо, ме демотивира наместо спротивното.

Порано не сакав ич да бидам сама, ме фаќаше паника.
Сега .... сега сакам минимум две недели да неам контакт со луѓе. Никаков!!!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга, си го средив пц-то, 2 дена бев без пц, умрев на телефонот.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Пола работа е завршена. Ги добив долго очекуваните вести.. Сега останува финалната работа и на крајот изненадување.. :pipi:
Денес за инает на денот уживам. И ковам планови со моја пријателка...Најдов убавина на ова време..
И уживам во улогата на домакинка. Се има свои убавини нели?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Каков меланхоличен поглед имам, еве денес додека чекав другар на Рекорд, една баба сакаше да ми даде 10 денари да ми се нашле. Бемтиживот.

Инаку добар сум се е ок. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom