Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 31.838
Па за то е студентскиот за да не спијаш Така ако лесно се спијало не е то то. Ненаспан да појдиш на предавање, да ти тежи малку глата, па и замисли да роска надвор, студените капки ќе се одбиваат од тебе како да се исто наелектризирани.Каjгано, не можам да заспиjам од некои се над собава, а абер немаат да ja прекинат журката. Jас разбирам дека сме во студентски и се, ама некоj треба утре од 8 на предавајуе да оди. Барем да престанеа да лупаат, цела соба се треси. Нека, во последно време почнав да верувам во карма. I love that bitch.
Ами ај замисли си друга работа, ти да се обидуваш да заспијаш, а до тебе на креветот цимерот да ,,онади" некоја која ја забрал од студентска.
Секогаш има и полошо, мене ова ми се има случено. Иако имав слушалки на мене кои тивко свиреа некое приспивно музиче, бум бум беше погласно од се.
И на крај ја испрати, па по неколку минути откако се врати му текна дека доби воспаление таму долу,па ме разбуди од кревет небаре јас бев длабоко заспан, па низ собите во ниедно време не сме барале ракија за дезинфекција.