Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Изгледам смирено, а внатре во мене се дешава бура од емоции.
Самоконтролата си велам е најбитното нешто.Доколку ја немаш, за многу кратко време можеш да полудиш.
Толку многу неискажани зборови ги држам цврсто за вилица.
Паметот одвреме навреме ми лета, едвај го симињам доле во реалноста.А реалноста е убава, не велам не, но знам дека може да биде и поубава од оваа сегашнава.Се трудам стварно.Издржлива сум и истрајна, ама мислам дека еден од овие денови има така јако да пукне балонот, што парчињана ќе се разлетаат до Гевгелија мамата :).
Првиот ден од последен семестар - онака(кога веќе сите си кажуваат).
И размишљам дали да си напраам шишки или да си ја остаам косата ваква.
И така.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Трејлер од Фаст & Фјуриус 6ката на фб и срце. :pos:
Хахахах, ќе се убијам.
Кул е кај мене се, освен она што не е.
Ciao.

P

PewDiePie

Гостин
Врага........

Си заслушав едно песниче од Кеша,lame right ? Nvm рефренот ми е catchy мелодичен и ај си викам да видам дали има спот за песнава,и отворам го гледам спотот и останувам со отворена уста.
Мислам ова што се случува со музичката индустрија,односно со играчката на илуминатите/сатанистите ги премина сите граници. Добро сфативме,сакате да пикате скриени-не толку скриени знаци,од окото што се гледа,пирамидата,превртен крст итн итн Глупавава тинејџерска публика ги прави истите знаци со рацете,поим нема што прави,е така се пере мозок знаат копилињата што прават,некој ден ќе отиде се у курац ќе излезе се на виделина ама ние нема да дочекаме.

Насекаде се еј,се контролитраат.......оној мостон од прокетот Скопје 2014,мислиш случајно е ОКО ?
Ма немој молим ти се. Сакаат јасно да дадат до знаење на сите дека,се гледаат,слушаат и контролираат. Фак.

На ѕирни го спотот ако сакаш......мада некој од луѓево почнале да сфаќаат колку е саат и има доста дислајкови.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
5 Февруари... месецот е веќе започнат, во исчекување на некои важни работи у живот. Да видиме што ќе донесе во 2013 година... пошто 2012 година имаше една лоша вест, и една добра. А минатите години, се беше на добро (y) Се надевам на добро ќе оди работата.

Друго... вечерва немам желба за ништо, тотално за ништо... не ми се живеј. Ваква негативност и депресија, одамна немам осетено. Лошо.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
kajgi edna nedela vo karantin se stavam
ni fb mi treba ni nisto
ke si brkam rabotata so ja imam ovde I tolku
pozz

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Денеска, за прв пат после некое време, многу, неверојатно многу, ептен израдував една личност која што не ми е блиска но ми е многу драга (како тебе, иако не си личност) и кон неа имам голема почит. Ех, кога би можел секој ден вака... чувството е прекрасно. :)

L

.Lost Angel.

Гостин
Драга кајгана

Не верувам денеска веќе скоро на никој ...:confused: сите коим сум и верувал, они тоа го заупотребиле нормално и мојата добрина ... :confused:

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга, глеам вчера сите по кожни танки блузичина, а само ја по палто и дебело блузиче,
и ај си реков денеска и ја така да појдам жешко да не ми биди, ама заборајв дека другиве има сало а ја уште само коски имам :(

Вчетврток печени сме од инспекција по математика и сеа нема кој да ми покажи глупи лимеси. damn

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Д,

Ми иде да се изнапишам глупости во секоја глупа тема, онака од досада ...ама бан не ми бега :) .

M

Mario Gómez

Гостин
Драга, знам дека јас не сум совршен, и тоа далеку сум јас од совршена личност. :pos::pos: не, озбилно се трудам барем да не сум лош со сите што барем малце ми значат, ама стварно некои личности тешко ќе заслужат да бидат дел од мојот понатамошен успешен и раскошен живот. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom