Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
L

.Lost Angel.

Гостин
Драга моја кајгана знаеш ли дека веќе сум како титан или нешто како чак норис ауф :love: Мило ми е што го преживеав вчерашниот ден дознав и денеска многу работи јас само си се правам онака и чекам да видам она што јас сакам да го видам али ќе биде многу наскоро многу наскоро ... баш сакам да видам до каде некој може да оди :) Ех драга моја кајгана видов вчера што некој може да ти биде пријател т.е сите се прават ау нешто јас сум ти ова она а уствари далеку е од тоа али нвм драга кајгана јас ќе најдам она што ми е потребно а ако не најдам во ред е сам се родив сам одам напред :) Се надевам дека ќе го најдам и јас она што го сакам :)

542421_324847544301857_145522842_n.jpg

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
You don't know what love is
Until you've learned the meaning of the blues
Until you've loved a love you've had to lose

You don't know how lips hurt
Until you've kissed and had to pay the cost
Until you've flipped your heart and you have lost

Do you know how lost heart feels
At the thought of reminiscing?
And how lips that taste of tears
Lose their taste for kissing

You don't know how hearts burn
For love that cannot live yet never dies
Until you've faced each dawn with sleepless eyes

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Ништо особено за пишување, само убава ми е бројката на страницава.
1600 :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Можда е недела, можда е февруари, ама денес е некако убав ден. И вчера беше убав денот... И така... Јас некако така сум си среќна, а?:pipi:
Learning to love yourself
It is the greatest love of all
:love:

2

~2A

Гостин
Драга Кајгана

Лектира немам прочитано, а денеска започнав да читам една книга за масони од Купер.
Стигнав до 35 страница :вонзем:.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Драга Кајгана

Лектира немам прочитано, а денеска започнав да читам една книга за масони од Купер.
Стигнав до 35 страница :вонзем:.

Зошто да не? Not bad.
Лектирите ти се чиста лоботомија.

Electronic plantation!

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Драга кајга,
23:40ч. Никој нејќе да ме дружи од екипава до продавница да си зеам цигари а мене страшно ме мрзи. Сум земал качак сум смотал у лист од тетратка со фас од блок бр.5 и си викам да ти ибам животот.

M

Mario Gómez

Гостин
Кајгано иам проблеми последниве месеци да праам нешо шо ме прајт среќен, џабе е бе се пробав и у тоа што уживав порано сеа ми е мех, нема никаков адреналин, се е рутина, истите луѓе секој ден, истите места, ми треба промена, нови личности у животов и едно бмв.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Замисли си читам така без да го фокусирам телевизорот кој си работи и брчи. Ко во еден момент го слушам милозвучниот глас на Драган Вучиќ. Дајлинското е на кревет на едно 2 метра од мене. Кој да стани од убава положба шо ја имам........затоплен до каминов.

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Каjгано, не можам да заспиjам од некои се над собава, а абер немаат да ja прекинат журката. Jас разбирам дека сме во студентски и се, ама некоj треба утре од 8 на предавајуе да оди. Барем да престанеа да лупаат, цела соба се треси. Нека, во последно време почнав да верувам во карма. I love that bitch.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom