Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Драгаааааааааааааааааааа!

Положив тестови, и наскоро , надам се дека ќе бидам шофер:vozbud:Брмммммм
И не дека сум напраил кујзнае шо, ама....
Имаше еден кретен, што додека чекав резултати цело време ми викаше:Ти дечко ќе паднеш, Ти дечко ќе паднеш, Ти дечко ќе паднеш
И ми дое преку половиов орган и го отерав у три лепе и му викам е зашо ќе паднам бе?Ми вика па тој што ги носи тестовите на полагање, паѓа, дека тестовите малер носеле:tapp:
И дојдоа тие да читаат резултати, и викаат дека сум положил со нула негативни.
Бев некултурен ама отидов до типот шо викаше дека ќе паднам , му покажав среден прст, и застанав да видам он дали положил или не.
Ииии дечкото паднал со 27 негативни.Епа .!. на...сељак:toe:
Ае, те сакам Кајги
Отидов ја

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Дојдов пак, да кажам дека со секој следен „флеш“ што ќе ми дојде во глава, се осеќам уште ПОГЛУПА и посакувам да станам малку барем понеглупа.

Зошто сум глупача? :jaj: Зошто?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
Еј мори! Заврши уште една колоквиумска недела.
Конечно.Дома сууууум.
Ке си купам честитка со Дедо Мраз.
И така.
:back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Анано
Еј мори! Заврши уште една колоквиумска недела.
Конечно.Дома сууууум.
Ке си купам честитка со Дедо Мраз.
И така.
И ке ми ја пратиш мене :треп треп:

ќерко

ко шо гледам тука сите само се жалат. Е не може така. Ја сум среќна убаво ми е, сите шо ги сакам се околу мене( освен еден:back:)Надвор е ладно , а мене во душичкава моја забегана ми е топло...
...знам ме сака...и ја го сакам...животот!:vozbud::vozbud::vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еј ај да пишам и јас ок.

Вака. Бев на факултет и решив се. Мамето им го расплакав со знаење.
После мрзнеев па до железничка испраќав некој...
Па после во автобус се возев и видов како еден чичко кашла сочно врз коштањите кој тој ги продава. Фина култура нели?
Па во автобус слушнав една песна која си ја пеам и сеа али не ми текнува како се вика. (кој ме чита - спотот еден како индијанец мјаука на рефренот и вели how you gonna live now..)

А пред тоа? Болен бев и спиев деновиве по мнооооооооооооооогу саати...
Немам свински грип али имам настинка некоја и јадам апчиња со леб. Фино.

S

StereoLove

Гостин
Ej Kaјги

Денов беше одличен...како и вчерашниот.Имам испити за некој ден а другарките запнале да одиме за Струмица кај колегите:)еми нема лабаво кај нас...ке биде јако.:vozbud:Едвај чекам.Животот е убав кога имаш покрај тебе некој на кој навистина му значиш:pipi:
Инаку мснто ми е расипано,лелелелле,а имам блокирано преку 50 контакти...останаа уште 2-3 кајганџии...кој ми ги исполнуват моментите секој ден.Поздрав и до нив.Ги сакаааааааааам:back:

Поздрав кајгано:smir:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ајјј хепи сум бе алоооо..аха:pipi:...губев физика и ќе иам време викендов да поднаучам боље. Иначе мнооооогу е ладно и го мразам времево, сакам лето да дое-не за друго распуст е бе:vozbud:....и незз др шо да кажам освен дека сум жива ненаспана, ама неќам да идам да спијам зашо ако си легнам станување дури утре:kesa:а вечер треба да се искача ау...петок е:)ејјјјјј да беееее и конечнооо ПЕТОООООКККК ЕЕЕЕЕЕ!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
иииии тоа е сееее......:salut::back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Татко ми ме напна да одам у Сингилич.
Знаеш кај е тоа?
Саат ипол со автобус у еден правец и уште толку за враќање.
Тоа се 3 саати кои можам да ги поминам у правење други попаметни работи.

Откако се помири со идејата дека нема да идам, ме извести деак до 9 ќе бидам сама.
Да беше до покасно, ќе напраев жур, ама вака ќе се дружам со мојот секси другар-дигитрон.
:pipi:
Уште 52 задачи за решавње, и 68 за пререшавање зашо Бињана ме извести дека Фи не ми е точно ако не се поклопува со хиквадрат.
Бисериска и поинт бисериска ќе ме поздрават со моето незнаење.
-.-:

И вчера си се изнасмеав на себе. Се осеќав ко да сум се вратила у времето некои добри 5-6 години назад :)

И ладно ми е и ме боли глава.
Време е да се напијам апче, а? А и чај!
И ми се јаде лижавче луто:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Драга Моја...бејб :smir:
Драга Кајгана: Шмеки my loveee
(се лапаме една минута)
Бејб...види снегче еј! Романтично е нели? Ахх!
Знаеш бејб...порано коа ќе станеш од спиење глеаш низ прозор паѓа снег и викаш снеееег! :) А сега со интернетов...стануваш, палиш нет, читаш на фејсбук 10 статуси кај френдовите дека паднало снег. И ондак после глеаш низ прозор и си викаш....ејааа стварно :) И отвараш темата СНЕГ на кајгана и пишуваш дека паѓа!
Инаку бејб...не знам дали знаеш ама...експерт сум за шпагети :) Да да секако...драга моја...ќе ти направам!
Бејб...се возам у 47ца накај дома и глеам низ цел центар како наврнало од синоќа снегче. Гледам насмеани дечиња. Детето у 47ца и вика на мајката. Мамо сакам да се санкам. А мајката му вика...не сине ова не е од оној снег ова е кашест. Брзо се топи. Позадиме мене седеа. И детето коа испушти еден анти шмек звук ми се идеше да се удавам у кашестиот снег.
Стандардно ко пациент влагам у кладилницата блиску моето место на живеење. Глеам некој пендрек на смена па се повлеков. Јас исклучиво уплаќам кај жени вработени у кладилница.
Петок бејб. Шо се прави у петок? Се јаде гравчеее бе бејб! И се прди.
Драга Кајгана: Лилее ГАД! Не спомињај прдење.
Ај ма не ми глуми Шехерезад. Балканец сум. Јадам грав и прдам. Свикни!
Вечер Здравко Слим и Фет Бој Чолиќ а?
Драга Кајгана: Обратно глуп.
Фетбој Здравко и Чолиќ Слим? Да де...се збунив малку.
Епа не идам на Здравко. Ладно е бе. Башка го глеав лани на ти мобајл ден. И увидов дека е поголем шмекер од мене. Му ебам све. Сите жени гледаа у него. Не поднесувам конкуренција па затоа ќе прескокнам. Ќе го фатам огнометот и ќе денсам на Фетбој!
Ќе доеш со мене?
Драга Кајгана: Не...вечер ќе бидам со Чолиќ ќе го чекам позади бина он е поголем шмекер.
Ахх драга...ме дупиш а? :)
Ако Ако
Те љубам! :wink:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Браат
одвај чекам еј,идам со милото да се видаам :))) :je:
ќе ја изедам :P хехе :back: :wub:
иначе ракава ја заебав вчера,излеа не ти кажав
али боље е сеа,ваљда ќе можам да играм у четврток па :)
и тоа,се читаме вечер,или сабајле

M

M del Mar

Гостин
Lejdi
Jas sabajle taka stanuva i frlam pogled nakaj prozor i {to da vidam sneeg draga, uf se izraduvav do nemaj kade, inaku da super sum, cel den vesel i toa
Fala prijatno :back::pipi:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Кајгано,
надвор ладно е, кине. Све испомрзнало, 5 сообраќајке се напраеле за кои ја разбрав. А замисли уш колку се напраеле а ја не сум чул, или боље не замислуај глава дан те заболи. Една глава за многу работе знаем.

Идејќи накај дома да ти кажем, кј надовозникон колона од 500м, не може да се премине еден ебан надвозник, кј са од Македонија Пат да фрла малце сол/ризла, 300 беље ќе се напраа (пу, пу мрдни се од место).
Иначе ја арен да ти кажем, убоо ми е сега за сега, сакам уште дооолго ваке да се осеќам :pipi:
А доста ти досаѓам да идем да поседим со внук ми, само со мене сака да седи :baeh:

И да, некој го сака животот а некој на некого му е живот :smir:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Спремам кафе 3 во 1. Ама буквално три кафиња наеднаш. Ако де...инфаркт here i come.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Можеби и стварно ќе ја прифатам идејата да одам во вц и да учам за колоквиум.Утре полагам а моментално го слушам гомнаристика од плоштад, џабе што се затворени прозориве:tapp:.Се нервирам што дури прекрасно дознав некои работи, али ме фати инат и ќе ги научам на памет ако треба ама ќе ги знам за утре.Е така.А со дремење на форумов ништо не правам.

Ајт.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Значи кајге, се ближи.. се ближи денон Д
Тоа у принцип е ден коа ќе јадам ќотек.
Соу, иф ју рид дис, Im sorry. I hope you wont be mad at me, or so.
тенкс..

Инкау остало онака општо.. сеа ќе одам да го глеам Аватар, викаат партали бил.
Ќе фркнам кеш за премиера или нешо така.. Парче другарче
И това. Приватно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom