Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.047
Поени од реакции
74.554
Кајги пеер се истури од врнење надвор. Времево ме тера само на спиење и спиење и спиење:jaj: Уште неможам да се расонам а веќе треба да си легнувам:wink:
Денов тапа. Бар завршив некои работи на факс. Утре пак треба да одам. Посабајлечки:tapp: Ако падне снег, накај мене не иде ни такси ни бус. Ќе се сликам:smir: Ај Чаос:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Деновиве сум како зомби. Знам дека ќе бидам ок и ќе се вратам на старото, ама едноставно периодов ми е катастрофа. Немам сила да се насмеам, да играм како ненормална на песни по дома, немам сила за ништо... и толку сум разочарана, не знам зошто луѓево сакаат толку игри да играат? Зошто толку си го губат времето за џабе?
Утре сум на факултет, а не ми се стапнува, не сакам да бидам околу луѓе, сакам само да лежам и да зјапам во една точка.
А не можам ни да учам, не можам да мислам. Се осеќам како мозокот да ми е црна дупка и се осеќам емотивно парализирана.

И веќе недела дена, ова прашање си го поставувам...
Are my lips unkissable?
Are my eyes unlookable?
Am I unlovable?
Are my words unlistenable?
Are my hands untouchable?
Am I undesirable?
Am I unlovable?

Можеби. Којзнае.... како тргнало... тоа ќе испадне на крајот.
Баш се осеќам како Бриџит Џонс. Морам пак (по милионити пат) да го гледам филмот... секогаш кога имам вакви периоди си го гледам.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
^Мацо, ова е само припрема за еуфоријата на новата година. Затишје пред бура кое брзо ќе помине .
Запамти: live, love, laugh :back:

он-топик:
Се е како што треба да биде.
Еквилибрумот е стално и во се присутен, а перцепцијата илузија.

Повели и на тебе цитат кој цел ден ми се врти низ глава:
Absence of evidence is not evidence of absence!

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Да.
Јадевме многу.
Не’ прскаше дожд.
Постара сум од него, и се кезевме по повод моите демек претензии кон "младо мевце":pos2:
Правевме Дадаистичка поезија на час. Успеав да се пронајдам во тие анархични пасуси нервно исплукана енергија. Потоа, паднав во замка наречена - театар. Охооо, што ми е ќејфовски да се надевам! Можеби и ќе излезе некоја редица умни глави од нас.
Ако не од Нас, од кого бе?
Се трескаат мачкиве и се ебаваат под балкон. Ја мудрувам без пардон.
Накитивме елка. Ништо ново.
Јас, среќна, многу.
Се’ на се, продуктивен ден.
Медеа, човече од хартија. Или буре.:pipi:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Драга.

Сеуште нити трага од моите лилјакови фармерки.
Ги трагам во туѓи нозе , ми шепотат додека спијам , додека јадам , додека мочам , додека мастурбирам , додека си го чешам палецот...
Шопингот денес пропадна поради лошото време , а јас пропаднав со него.
Големата тага и депресија ме совладаа и моите последни здивови ги потрошив за да ги изговорам тие три волшебни зборови „Ти...ебам...дождооот...“
Воздивнав , како што влегував во влезот целиот намокрен и напизден (како евреј во фабрика за сапуни ) се сопнав и замалку ќе ги скинев листовите кој внимателно ги сокривав од дождот.
Среќа не ни паднав , се задржав на оградата .
Гордо влегов дома како претепано азијче и еве ме пред компјутер веќе 6 часа.
Утре треба во 7 да станувам , а ја бдеам пред портокалово-дречливиов монитор и пишувам глупости во тема која сметам дека е како за во играчница судејќи според текстовите кој се наоѓаат во неа.
Ден аген , не е мој избор.
Само еден ја има моќта да одлучи за судбината на оваа тема...
Океј повеќе луѓе , ние смртниците ги нарекуваме Администратори , оние пак кој се помешаа со нас смртниците се нечисти , полукрвни и ги нарекуваме Модератори...
Ние сме најниската класа.
Експлоатираните.
Ама како што велеше Тито : „Сите сме еднакви , ама некој се поеднакви од нас“ .
Добро де не го велеше тоа , ама го мислеше.
И во право ќе беше, никогаш не греши .
На пример во една прилика рекол дека лошата храна ќе го превземе светот.
И во право беше , додека мочав под туш кадата ми кородираше.
Зашто мочав под када ?

Морам да си мавнам автохомосебемонопсихоанализа во сон .

Добра ноќ драга, се сакам.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга...
Ми се игра Симс 2...Ама ме мрзи да пробувам да ја инсталирам...
Знаеш од каде желбата? :pipi: Гледав у темана архитектура убави куќи и ми текна...Знам дека пак ќе почнам да забегувам ако ја играм...Ама ја немам играно од летото жал ми е така да стои цедето:toe: ајде ќе те прошарам подоцна :back:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Значи денес многу емотивен ден. :w00t:
Ми почна онака супер, лајт, профи, екстра, најс, закон! Ама понатаму се случија некои многу факд ап ствари -.- но не ми е важно тоа сега! Само што искочив на една цигара до надвор и што да видам... СНЕГ!:bananafuck: Онака баш снег во права смисла на зборот, не ко тој лигавиот што заврна пред една недела. Вака не сум се радувал на снег одамна, ми требаше тоа.:bounce:
На комшијта колата му нацртав пенис на стаклото ама не очекувам да се гледа до сабајле пред да тргне на работа, направив едно 5-6 профи топки снег и се замавав кон цело маало... За малку прозор на комшо ќе му искршев, мачката што ми дреме по двор ја лупнав асално по глава, се зашемети, начекав на главна некој меѓуградски бус кој му мавнав 2 топки онака сочни кон заспаните патници. Таман сега можам мирно да си легнам... ИЛИ НЕ! Одам на уште една цигара надвор и да направам уште некоја глупост, не можам, посилно е од мене! Сакам да сум копиљ пак и да немам грижи! Да прескокнам основно (освен 7одд <3) и да отидам пак средно!

Дај бе што ми стана на мене почнав и јас да станувам редовен на темава -.- а највеќе ја мрзам дека нема некаква поента, повеќе ми личи на i-need-atention тема отколку за некоја што може да се дискутира...

Имам многу работи да си кажам ама нема дека одвај чекам да отидам надвор и да ја начекам комшиками Васка и да и зденам еден хедшот меѓу очи:cartman: оти ја мрзам од дното на душата :mad:!

Си го прочитав мислењето сега и што да видам! Станувам како некое лигле од форумџииве што се редовни на темата и има фантазии да спие со мажи! Добро што не се многу, дали еден двајца кекекекеке

оувр енд аут да не кажам... позз идам ја!:stan:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
ајм бек. Од Виена до Скопје без станка :nesvest: Цеца е цар! И тато исто!
Идам да спијам, како коњ сум уморна.
Чао :back:

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Драга кајгана, бев у теретана денес и наслушав бош муабети за цел живот, овој оваа, овој онаа, оваа ваква, оваа она, роко зифреди, карло бос, белци, црнци, вијагра, валијант, не биле поштени денес, у оној кафич све биле јаки, лесно давале .... не ми се веруваше дека мажите повеќе трачаат и серат, но денес го сменив мислењето, не знаев дека надвор врне снег додека не прочитав горе, ги искористувам новите промени во приватноста на facebook да шпионирам луѓе, прва смена сум во школо а не можам да спијам, планирам да одам на изложбата на Дали, затвара у сабота, интересно ќе биде како ќе преживеам математика и македонски тестови ненаспан.

Аут!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Да не ти се верува, ама јас сум толку разнежнета што мислам ќе се растопам тука на столчево. И ќе се раскишавам ко гомно на дожд и ќе се растечам врз столицава, па надоле на паркетот, и во сите негови вдлабнатини и доле у дневна на први ќе завршам. Да ме соберат со лажичка од што сум растопена, е до толку сум лигава у моментов.
Сакаш да знаеш зашто? Say no more. Ќе ти кажам: имав романтична прошетка по снегот у 4 сабајле :pipi: А снег ко снег, ќе си паѓа демек невино, ама ќе ти го мрзне врвот од носот и дланките и прстите на нозете, а ушите нема да ти ги мрзне,зошто ја носиш неговата капа. И после ќе фатиш пневмонија или адјхдгсгдхгјхдајаитис или некоја друга страшна болест, ама битно романтична прошетка бе па лилааааааааааа. :wub:

Ок, сите иаме испади ма, шо.

Утре иам фул ден, мислам дека ќе киднам од едно предавање за да иам време се приберам дома бар на саат, моите би можеле да ме убијат. Многу скренуваат у задње време. На нож сум со цела фамилија, освен со Зелчето, али она секако е увек ноншалантна и рамнодушна према све.
Сеа ќе си нанкам дур ме држи лигавицава и ќе си сонуфкам финки ствар4ици и ќе си хр4ам и ќе си станам сабајленценце у 10че ненаспанка и4.
Mwah oksi pozz!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.166
Неможам да спијам.

Oh, come on now. Сите се преправат дека некој ги чита или ги жали, зожто неможам и јас така слепо? :(
Ќе станам ventriloquist. Сам ќе си зборам, онака, неприметно.

Suck on that lollipop h@t3Rz!!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Пич,
да седам али па не у школо?
Време е за одлука, имам уште само триесет минути.
Позч.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Не, за мене нема спас... Како може да сум толку глупа, како?!! Тибам денот кој во кој ќе те разбудат сеќавањата од минатата ноќ, а тие се патетични...

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга.
Нема снег.Не е фер...Само во Велес нема а сакам апла да му се израдувам:se_ molam
Еве ме станата 5 саати само спиена седам со двете нозе качени на стол и потпрани на биро...Јадам пудинг да се стоплам од овој сув студ.Сакам снег ДА!
Немам цигари жална сум...Ако по утрото се познава денот ондак денов ќе ми биде нанаспан а треба да лумпувам до ниедно време.:јејеје: уаит најт јебеш га...Морало бели алишта да носиш.А што ако јас обожавам во црно да се облечам?:uvo:
Глупости тешки.
Него сериозно размишљав да сменам имиџ малце...Ми текна на една најс фризура што ја практикуваше саканата ми сестра пред многу време.А и супер е за на зима...Ич не се замараш.Само незнам како мојава Канго коса ќе успеам да ја контролирам.:бррр:
Забегано ми е.И станав ептен редовна на темава.Не е во ред тоа знаеш?
Чао!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom