DonJas
Married and Happy
- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 2.651
- Поени од реакции
- 586
Шуњај се наваму шуњај се натаму... и саде тоа.. и шо? Ам тоа е, нишо.
Се успивам, каснам, ме нема.. зашо? Затоа што сум мрза. Фала.
И сеа.. за 3 саата работа 500че.. шоубоо, таман ке се подновам нешчо.
Томе се смилува, плати интернет, ама шо, пак е тужно. Незнам шо ми е, т.е знам, ама срам ми е да си кажам:kesa:. Узтвари би кажал, ама незнам дали треба, незнам дали смеам, толку многу на ризик, само ради искреност. Да бидам искрен, да си ја признаам грешката што ја правам трет пат во живот, или да си преќутам? Ако преќутам, ќе ме копка цело време, а од друга страна ако кажам, би било жустро, пошо, грешката е грешка, а знам каков е ставот на другата страна, затоа знам дека нема да добијам ништо со тоа шо ке си се исповедам, ама сепак некако морам.
Еее бре да ти ебам совеста шо ја имам. Ме става у дилеми тука..
Ми треба психијатар.. а Магде има колоквиуми.. демит..
Негде до сабота имам време да се одлучам.. После тоа.. или ке ја оплескам, или ќе ја оплескам, друго нема..
Уиш ми лак..
:ед:
Се успивам, каснам, ме нема.. зашо? Затоа што сум мрза. Фала.
И сеа.. за 3 саата работа 500че.. шоубоо, таман ке се подновам нешчо.
Томе се смилува, плати интернет, ама шо, пак е тужно. Незнам шо ми е, т.е знам, ама срам ми е да си кажам:kesa:. Узтвари би кажал, ама незнам дали треба, незнам дали смеам, толку многу на ризик, само ради искреност. Да бидам искрен, да си ја признаам грешката што ја правам трет пат во живот, или да си преќутам? Ако преќутам, ќе ме копка цело време, а од друга страна ако кажам, би било жустро, пошо, грешката е грешка, а знам каков е ставот на другата страна, затоа знам дека нема да добијам ништо со тоа шо ке си се исповедам, ама сепак некако морам.
Еее бре да ти ебам совеста шо ја имам. Ме става у дилеми тука..
Ми треба психијатар.. а Магде има колоквиуми.. демит..
Негде до сабота имам време да се одлучам.. После тоа.. или ке ја оплескам, или ќе ја оплескам, друго нема..
Уиш ми лак..
:ед: