Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
11 октомври 2024
Мислења
40
Поени од реакции
160
Скопјани ќе добијат машко дете и ќе го крстат Калин, Киан, Иан, Леонид, Леон, Дарјан, Матео, Емилијан, Габриел, Лукас и после се чудат зошто Менде од битолско Могила цел живот го малтретира.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Ко че слушнам дека Шиптараната купувала хотели по Будва ми се ствара такво гадење.
Прашање до тие од посебнава сорта, добро своја земја немате? Мора да се ровари по туѓи земји кај што религиски и менталитетски сте недобредојдени? Не ве собра во вашата? Ете исламски центар налик Ватикан ќе сте отварале Тиране. Ајде мрш таму или во Мека и Медина.
Торбеш - лик шо за една турска торба, си го продава својот Бога.
Ако е спремен да го продади Бога, тебе ќе те продаде и 3 пати побрзо.
Каква се гнаса не живее по нашите простори. Ја загадија најубавата балканска нација. Покрај Македонците, искрено ги поштував само Црно Горците. Ама не за џабе, се убо е секогаш осудено на пропаст. Тогаш со турчинот и сабјата, денес со американец и револверот. Мора да се горди на себе. Вечно напутени за туѓи интереси. Вау браво, честито мора да сте горди. Јас сум горд на вас ете.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.084
Аман бре Нептун почнале да продаваат секс апаарати, играчки, вибратори.. луѓево коментари како паднати од марс..мислиш кој знае што се продава.

Што не смее Нептун да продава дилдиња? Ебати тоа луѓето.

Ако може Стокомак да продава телевизор, телефон, лаптоп зошто да не секс апарати во Нептун.

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.279
Поени од реакции
6.184
Нек му каже некој на Костич дека Ајс Нигрутин и Микри постојат на сцената многу години уназад. Тоа што он ги дознал пред три месеци незначи дека треба да ни го поти овде секој ден.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
91
Поени од реакции
149
Специјален поздрав од Столе до нашата македонска дијаспора. Ако нема ракија ил вино, водка ќе заврши работа. Наздравје и да сте ми живи здрави и среќни!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.011
Поени од реакции
18.821
Го имав најбизарното искуството. Другар со кој бев неразделен порано и со кој на многу лош начин го завршивме другарството пред едно десетина години, се видовме очи у очи од блиску случајно. Ја влагам во пицерија пица да купам, он пица мајстор да ти бил, ја го гледам, он ме гледа мене, колегата негов не гледа двајцата како се гледаме, после минутна време непријатна тишина и гледање земав и си искочив надвор. :pos:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.436
Дрвата расцапени, скарата готова и уште малку ќе и седнам со тавче гравче и кромид да ја дегустирам лека полека. После некое добро филмче. Вечерта Барса. И тоа би било тоа за оваа ветровите ноемвриска недела.

Постов како @бристол да го има пишано. Поздрав пријателе, почесто да пишуваш!

Член од
22 август 2022
Мислења
538
Поени од реакции
1.780
Конечно, се обезбедив доволно за да фатам стан у друга населба. И така од Јануар изгледа и платичето ќе е у плус, а тука стално доаѓав да шетам да пијам кафе, да се дружам така што позната ми е околината. Сон ми беше, а не дека е нешто вау скапа кирија, ама ете, ептен знам да сум стипса понекогаш. Многу пати имам паднато а околу немало некој да пружи рака и знам да забегам со клетници психологија. Зградава ми се свиѓа, комшиите највише ме потсеќаат на градски ѕид 90ти и рани 2000. И да не те знае, добар ден добро вечер. Сега видов една женичка од надвор како доаѓа намерно го задржав малку лифтот, кој фин муабет ми го направи домаќински ко којзнае што да сум направила. Ептен безбедно, значи синоќа се враќам од град, само луѓе што шетаа Кучиња имаше. Комшика ми кажува летно време да видиш ти во паркчево, од што е многу топло децата не им спијат, среде ноќ мајки со колички пред зграда децата на воздух. Дали дека излегов буквално од зона сумрака комшилук па си преувеличувам не знам ама многу сум поспокојна. Отсега само маала со мнозинство фамилијарни и локални домаќинства.

Член од
25 август 2024
Мислења
61
Поени од реакции
72
nemaloo odamna nekoja dobra traka od snup a porano obozovav da go slusam ipak toj rap niga stil fali sea ovie traperive za kur ne gi bivaa jbg

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.286
Нео(мр.Киану Ривс) те стигам клошару и праваранту еден..Ти кој имаш милиони а се возиш во трамваи и возови и глумиш сиротиња и близок до народот(демек)..Ти кој не личиш на тие години кои ги имаш,и позади кој стои цела индустрија на фирми за подмладуење а позади мене стои само Исус Христос и бедна сума на пари и никаква индустрија..

Kajgana Shop

На врв Bottom