Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.172
Поени од реакции
5.811
Имам една комшика сигурно цепа накај пензија за година две. Мажот или и умре пред година или го прати у дом, не беше добар стариот веќе подолго време. Она се гледа дека е очувана и убава жена од времето. Многу личи на Тара Холидеј (референца за искусни дркачи). Како го снема стариот, оваа процвета, почна да се шета со миничи, деколтиња била да се сунча. Права ГИЛФара. Кои шутраци сме ние мушките у суштина после 60та година пошто не сме пазеле на ништо претходните 20-30 години.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.014
Хеј Џес,

Да знае жена ми колку коцки лед ми паднале на под па се само измиени под чешма и директно во нејзиниот пијалок најверојатно ќе бев сега во количка и ќе плаќав за секс.

Но, кој признава на форум - пола се простувало. Се надевам ќе завршам само во количка. Кому му се потребни нозе толку деновиве ионака? Кај итат олку луѓето? Зошто не забават малку, зарем не знаат дека животот знае да е многу краток ако коцките лед паднати на под ги ставаш во пијалокот на жена ти?

Heavy is the head that wears the crown.

:kruna:

Член од
22 август 2022
Мислења
528
Поени од реакции
1.746
Ручаме, тава гратен со пилешко, печурки и зеленчук, пудинг спремен се лади за после и ставив ракија во тие нашите чоканчиња што ги имам купено на времето. И сеа ме прашува дали овие чашки имаат посебно име, му викам чоканче. Еве го 10 минути со зборот се занимава. Чоканче? Чоканче. А множина? Чоканчиња. Ахахаха. Траката на рипит.

На крај вика отсега кога ќе ме проверуваш дали сум пиел, не како што знаеш само да викаш, само кажи ми да кажам чоканче. Му се закачи на зборот.

Така, пријатен ручек ако моментално е тоа на ,,дневен ред ".

Член од
22 август 2024
Мислења
60
Поени од реакции
80
Никогаш не било полесно да приметиш психопати а особено психопатки - нарциси. Само отвори им го профилот на социјални мрежи и гледај по коментарите и патетичните досетки.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.849
Драга,

секогаш имам јак доживљај кога идам на кај нив на концерт. Може требаше да ги побарам @Tonchie и @AceCaleb ама сиурен сум дека ќе ме одбиеа.
Првиот не верувам дека би слушал вакво нешто а вториот ќе ми сереше до следниот концерт како можам да ги слушам и дека се срање музика.
Поздравче

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.813
Поени од реакции
6.393
Ал заувек запамти, да то су моји корени. Зашто да се променим? Што бих била поданик међу нормалним? Иде краљица проклетих.
Мени вуку корени. Како да заборавим? Пут од чаша сломјених, еври, долари. Краљица проклетих.
А узми све што можеш. Од крви и од коже, до прљавих новчаника. И даћу ти све опет, јер сам рођен проклет. Ти си моја краљица.

Автоматски споено мислење:

Ако Прохор Пчински му предвидел на Костадина од Белград дека ќе стани Византиски Император и дека ќе се жени за гркињата Евдокија (па овај се вратил да му изгради Манстир во Јужна Србија нештово ко станало стварност), Ја ќе и предвидам на Милица дека таја ќе го земи тронот на српската музика, а не снајкана на Брена, шо тврди дека ко Цеца да е родила. Кој оксиморон од изјава еј.
Гла горе Милицо, Византијците (оние правите) се со тебе, а не со другата па колку Бог сакала нека биди црномуреста. Ајт.
А чув и Солун си била периодов кхм, кај некој таму...хаха,
живеј балкански афтентично. <3

Последно уредено:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.750
Поени од реакции
30.583
Кајги...

Нека им е среќна новата учебна година на сите ученици и луѓето од образовниот кадар.
Нема ништо по благородно од образована младина.

Ако вашиот план е за една година, посадете ориз.
Ако вашиот план е за десет години, засадете дрво.
Ако вашиот план е за сто години, образувајте ги вашите деца.

Како што кажа еден паметен човек со име Конфучиј.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.482
Поени од реакции
37.305
Кајг,
срам да им е на образовниот кадар кои самите на своите ФБ профили применуваат оделено по- , нај- , зарем е тешко да се запамти засекогаш дека се пишува заедно, па после нивните ученици како нив погрешно продолжуваат понатака! :(

точно:
добар, подобар, најдобар,
убав, поубав, најубав,
благородно, поблагородно, најблагородно

неточно:
по добар, нај добар, по убав, нај убав, по благородно, нај благородно

...па потоа моите златни три точки пречеле!:cautious:

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.026
Поени од реакции
7.124
Секоја тема на форумов стана една те иста, празни докажувања во тоа каков е социјалниот живот овде, каков во туѓина, каков тажен стана форумот, бедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom