Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.577
Поени од реакции
7.137
narode cel sum stresen od nastanov.
Gi poznavam roditelite na mockovo koj mu e vnuk na Zlatan Ibrahimovic , zlato lujge pogotovo tatko mu .
Im go unishte zhivotot za sekunda.


 

Византиецот

NO! you ass.
Член од
14 март 2021
Мислења
2.734
Поени од реакции
6.238
Истиот став за Израел го делат и Шиптаpите - факт е, сум седел и со двете групи у друштво, таа мржња која ја имаат кон Евреи ни кај Германец во цирка 1938ма, не се осејча.
Батали официјален став на Албанија и газолижење кај Евреите - зад која се кријат два ситни мотиви МОЌ и балканска доминација. Видовме преку нивната проминентна особа Дуа Липа шо тоа тие всушност мислат за Тел Авив и Јерусалем.

Типкава буквално имаше сторијна на Инста, на кој шо ги повикуваше муслиманите да им влезеле на нивните журкички на плжа во Тел Авив, да ги смачкале, ил со нејзини зборови да им покажеле реален тежок живот на прокудените шо играле одбојка и слушале електонска чил музика на плажа. После избриша се. Банирана е во Светата Земја.

Ех Америко. Ех Израел, за кој тоа вие не сотревте нас со Србија. Народи кој историски гледано најмногу би ја разбрале и ЈА РАЗБИРААТ вашата позиција. Србија им е сеуште толку лојална на вториве, после се што и зедоја и бомбардираја низ деценииве. А вториве стојат зад првите.
 

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.261
Поени од реакции
8.372
Ах да ми је знати кој е мастермајндот позади последнава маркетинг кампања на пивара и лепи етикети како Битолско, Штипско, Струмичко на скрос уникатен бренд створен врз база на локацијата од кај што потекнува.

Сериозно превоспитавање му треба а менаџментот колективна распаљотка.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom