Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ова беше една од најглупите години у моиве 22.
Дно од година.
2016та ако ми биде ваква ќе се самоубијам, поштено.

Се што сакам во новата година е @Stefan-kobe да си го смени никот. :smirce:
 

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.362
Поени од реакции
3.345
Да се пофалам дека вчера на предновогодишната журка многу добро си поминав,завршивме во пекара,очигледно беше.Премногу ги сакам дечките,најсериозно.Додуше јас и премногу се приврзувам за луѓе(i hate that but i can't change it) тоа ме е*е цел живот,после си патам,ама ако ми е.Топ сме си ќе ми фалат таму некаде после мај кога ќе се разделиме..ехх...ако сум жива,здрава до тогаш ќе се жалам овде и ќе се навратам на постов.
Тоа би било Кајги се,ова е мојот последен пост за 2015,останува да ги поздравам сите Мучачос и Чикас да имаат добра ноќ каде и да се и со кого и да се па макар и сами да сте,напрајте да се осеќате ко Богови!:ojeaa:
 
Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Д.К,
новогодишен виц од мајка ми: ``Па шо, ти вечер густи сок ќе си пиеш.`` хехехехехе густи сок бе, леле леле од кај овие глупости ги вади ич не знам густи сок хехехехе, мислиш шесто одделение сум :D
 
Член од
13 април 2008
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.945
Синоќешниот пред-новогодишен жур, in a nutshell .... :vrtioci::facepalm::facepalm::facepalm::angel:



Денес два детоксала, една лимунада, серија/игрица, дремка до 8.00, па нацрт на долниот етаж кај баба на кифлички, мезе, и пет-шеснаесе салати. Среќна Нова Кеј и убав помин на сите, где год и с'ким год били. :ајнапиво:
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
Picture 2502.jpg кој сака да си го вдоми ова некогашно милениче на некого,
а сега напуштено и така оставено надвор,без храна ниту покрив.
Давам адреса за едно пиво. (во близина нема станбена зграда,а е на главна улица)
 
Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,

Последен ден од годинава, а јас сум во страшни дилеми и трилеми.... не дека другите денови не сум де, ама сега е поинаку. :D

Си легнав сабајле во 6 и решив денес за промена, да поспијам до покасно. И како за инат, телефонов се уби од ѕвонење, ми иде да го фрлам во некој ендек. Инаку знае по цел ден да не заѕвони, денес магично сите сакаат да ме слушнат. :blablab:

Намерно се наместив да бидам втора смена, за да имам изговор вечер да не „славам“. Убедив уште 2-3 будали да не одиме никаде, да си седиме дома, да гледаме филмови и да пиеме винце. Вечер како и секоја друга. Поубаво здравје. :pijani:

Случајно се сретнав со класната од средно. Жената ми се израдува повеќе отколку што ми се радуваат моите дома ми кога ќе ме видат после неколку месеци. :icon_lol: Понекогаш осеќам по малку вина што изгубив контакт со сите од средно, и соучениците, и професорите. Ама тоа е, живот иде даље. :unsure:

Спомнав дека сум во дилеми и трилеми? Да? Ако, да спомнам уште еднаш. Мислам дека прв пат во животот ќе барам совет од мајка ми. Не, мислам дека прв пат во животот ќе барам совет. Точка.

И тоа. Се читаме догодина.
С.
 
Член од
24 декември 2013
Мислења
470
Поени од реакции
659
Драга Кајги,
Вечер како и секоја вечер, па мене секоја вечер ми е Нова година , исто си легнувам. Само сакам оваа вечер да си кажам дека од утре раскрстувам со лажни пријатели, лажни љубови, неостварени зборови, намуртени фаци и користољупци...Сакам да си живеам по мој терк, како душа ми посакува и сака.
Некам да усреќувам никого кој мене не ме усреќува. Не сакам да гледам никого кој незнае што со себе.
И сакам една мала желбичка за себе, ама не ја кажувам јавно.
Убава вечер мили мои кајганџии, бидете среќни и весели, во ова лудо време живејте само за себе и за никој друг. Ве гушкам.
 

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.502
Поени од реакции
14.677
Најчитана тема е, затоа и линкот ќе го оставам овде.

http://emagazin.mk/vesti/vest/17711?title=ne-ja-фrlajte-hranata-shto-nje-vi-ostane-od-novogodishnata-trpeza-donirajte-ja-bezdomnicite

Можеби ќе израдувате некој.


Сакајте и наредната година, секогаш вреди, без разлика на околностите и исходот. И верувајте во чуда, постојат!

И годинава со истата желба: слушајте квалитетна музика, живот значи. :)
 

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Ај ок е што у лифтов не можеш да пикнеш точак,па ми го украдоа.Али да направиш лифт у кој не може да собере ни количка од веро,е за тоа неам коментар:facepalm::facepalm:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom