Драга Кајгана (виртуелен дневник)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајге, мене на пример за сеа ме мучи да не се опрчам негде. :D Не знам зошо, така осеќам. А мој ме инсекАТ никад не вара. :D Да не се сфатиме погрешно, не од алкохол, него онака... Ко шо си знам ја. :D Нормално, легално, легално, легално... :D

Не знам шо да ти кажам. Ај чао. Само убајни. :D

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Драга,
недај Боже Охрид да излезиш мамурен сега. Не знајш дали си Охрид или Србија некаде.
#ПрвуПијемДаЗапоЧнемНоч #ИнајјакитеПопуштија.
Среќна нова дечки, се најубо !

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.682
Поени од реакции
88.615
Дојдов само да ви посакам Среќна Нова, и да ве замолам барем вечерва не се правете говеда со пиењето на алкохол (ова посебно важи за оние што имаат возачка дозвола)... Убаво е да пивнете колку да го фатите ритамот и да се расположите, ама се тоа да биде со усул. Ако на вас не ви е мил животот, можеби на друг му е :kezec:

Се гледаме дечки во новата година, еве ви музички поклон од мене со Маестро Андре Риу

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Кајги,

не знам дали годината беше лоша или добра, ама ништо не тргна од рака, ништо. Не знам кој е кабает али ете...
Лани за нова година паднав на скали... арно со набиеници на ребрата поминав, годинава исто на скали... ќе одеше глуждот... вгодина на 31.12 се затоврам и не одам НИКАДЕ :D

Кајганџии, Среќна нова, повеќе насмевки и убави моменти, а богами и спокојство со најблиските. :)))))
love & let be loved.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Hey Key, гледам никој не ти го поставил најглупавото прашање на денешницава. Каде за нова? :D

Иначе јас Кеј оваа година си решив дома да останам. Неколку години веќе викав вака дека за нова дома ќе останам ама секогаш му ја здувував негде. Ама оваа година сигурно дома ќе останам. Ми здосади веќе од овие прослави за нова година. Се е исто само си го плаќаш поскапо. А и веќе преку глава ми е да ги организираш сите и да им угодиш, а они си чекаат само и коментираат. Де ова нејќат, де таму нејќат, де скапо било.
Од шесто одделение веќе ја оставам мајка ми дома сама за нова год и редно време е да и посветам малце внимание и на нејзе на овој ден. Ќе си земеме црно златно дабче, има и кифлички и руска салата, малце мевце за мезе, тука ни е и телевизорот. Мислам дека ќе биде најдобра нова година икада.

Среќна ти нова драга и на сите форумџии и форумџики. Се гледаме во 2016.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.918
Поени од реакции
116.334
Ја едвај чекам именден да ми дојде, увек најдобро си поминувам на тој ден. Него сакав да кажам дека сме стока од народ, СТОКА! Кај мене се прави главната улица и буквално се е раскопано, скоро и да не постојат нормални услови за сообраќај. Ама и покрај тоа, одредени дибеци сакаат да прејдат преку одредени препреки и ги тргаат тие столбовите што го попречуваат минувањето. И друга работа, по мене полоша, се паркираат токму кај што работат машините, и после Цацко ќе е крив кога ќе му ја оштетат колата.

Бонус, сите што одат и плукаат по улица треба да горат во пеколот. Иначе ова го пишувам инспириран од шлајмот што без никаков срам го залепи една жена на сред улица.

П.с. Немојте вечер да се направите како овој на мојов аватар.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нека е среќна НГ и од мене, бидете паметни вечер а во новата година не заборавајте да запомните дека е најважно да бидете здрави, другото можете да го остварите, порано или подоцна.

Ајде па во 2016 помалку банови да играат :)

:kruna::pijanco::oeoeoe::misticen::motorce:

С

СаШеНкО

Гостин
Драга, немаш појма колку ми е драго што конечно завршува оваа мртвава све да и ебам 2015 година. Немам јас таков уметнички речник па да го доловам филнгов. Треба да си Спилберг во пцуење за оваа работа. Али како и да е, заврши. Ќе се сеќавам на неа по тоа што се отрув од ракија на неколку пати. Го разбив митот (кој самиот го имав) дека не е могуче да се начукаш до толку па да не сеќаваш на цела вечер. И си го потврдив месец дена покасно, пошто така не учеа во школо нели. Ако не направиш проверка на задачата кур поени на тест. Све ти ебам Благицо, само ова ми остана од твојата математика. Друго, "изгубив" многу блиски личности годинава. Мада, дали јас изгубив или они изгубија време ќе покаже. Битно ги нема више. И да, времето си го право своето. И ракијата секако али времето највеќе. Како и да е, чирс за една барем малце боље 2016та.

Биди ми поздравена Драга, и среќна нова на сите од форумска вероисповед :)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
2015 како година кога бев матурант и ми беше роденден во еден месец и цело лето пиев така што имав фанато кондиција како класичен пијаница, а покрај тоа не го запоставив вежбањето, ќе речам дека беше добра. И нели, како што беше поголемиот дел од годината така и ќе заврши, иако 40 дена не пиев алкохол, па не сум нешто во форма. А да, синоќа го гледав The Revenant со Ди Каприо и мислам дека ако ништо друго барем оскар треба да земе човекот, за мене секако и 2016 горе доле иста ќе биде. Нека е среќна новата, бидете ми поздравени.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.927
Поени од реакции
22.028
Ја Драа вечер тоес тунајт или после : D
Киду куде девојку ми на мини софричку и романтик динер vs ракија и т'га за југ
Па најубаво
Ке си шиба маестро Ѕвонко Богдан, около дванаез ке си гу рокну шекерна од ПЕТРАНКУ КОСТАДИНОВУ!!! и после некој секси сет, смут оно ово џез
Бидите сфои, не се карајте, сакајте се,бидите насмеани и весели,не га правите тој што нејќете друи да ви га праиф,простујте зшто ке ви биде простено, чеда : D
Да постоеше господ сфи ке идесмо у пекол знам, али фала богу не постои он ha
Лаф пис сан смајл!!!
Љуби ваз парва
Поздраф Нездраф

Kajgana Shop

На врв Bottom