Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Па јас во поранешна Југославија не знаев кој е градоначелник на Скопје, претседател на парламентот на Македонија, па ниту на Југославија.Ниту секретар на СКМ или СКЈ.

И ич не ми било гајле! Имало, спорт, жени, музика, со што млад човек можел да се занимава.

И денес ги има истите нешта, ама младиот човек го туркаат во други занимации.
Сега секој копиљ од забавиште знае кој е Зајко а кој Грујко море и Шешељ и Путин .
(на мајка ти, на татко ти, Д.К.)

B

Blade Torch

Гостин
Дојде она време од годината. Кога секој ден излегува на торент квалитетен филм и не можеш да постигнеш. Многу многу убави маки. Слатки маки.

Убава работна недела од утре на сите. На сите вработени. Ние другите стандард, ќе си поспиеме ;).

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Вечерва измешав шампањ, ракија, грапа, коктел и вино, а спиена сум само три саата и пак сум присебна. Годините се само бројка.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Втора смена сум, ќе спијам и јас!

Ох чекај, без разлика на смени рано легнувам и покасно од 7:30 не станувам.
Добра ноќ.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Легендата вели дека еднаш кога сум се вратил од пат, не сум ја заборавил четката за заби на лавабото. :toe::toe:

ПС - Го гледав Star Wars we:гик:, се сликав со Вејдер пред Синеплекс, извадивме убава слава и адднав нов член во блејзер фамилијата. It was a good weekend ..:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Драги Кајганџии, најЛубезно ќе ве замолам новите теми да ги отварате во соодветни форуми. Во спротивно, че пристапиме кон кажување на мајка ви.

#ЛапајСиКазнени #МиСеМоже #КрејзиМеНатера

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Знам, не бива човек од мене. Никогаш нема да работам. Како велеше Рембо,

Се ужаснувам од сите занаети. Господари и работници, се е се тоа сељаци, простаци. Рака со перо вреди колку рако со плуг. Каков е тоа век на раце? Јас никогаш нема да имам раце...

Kajgana Shop

На врв Bottom