Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
ДК,

На @Scirea и компанија животот им е бесмислен ако на темата за мигрантите во Македонија не не спомнат мене и Агда.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Читам по темиве околу мигранти, Сирија, уривањето на авионот и секаде шип тарана ва си ја држи муслиманскава багра, било да се Сиријци, Турци...Каков само презир имаат према нас ама ако со душа ги чекам да рипнат еднаш засекогаш и корен веќе да не им видам овде.Ќе дојде и тој ден ќе дишеме по чист воздух без нив и сличните козоебци.АМИН.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Нека трепка тука дека од нигде никаде со другарите се договоривме сони да купиме и шесто џоистици да се искршат додека откриеме кој е бољи у ПЕС!

А сто години се договаравме за сони да пецнеме и сфе е у стилот "ај ќе биде" :D

Спиев до сеа и пошо тоа е тоа будење у 1 саат сеа ќе гејмам(сисај џонтра) до сабајле.

toe

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Живеам за денот кога нема да морам да чекам 10 минути да ми се лодира гифче на giphy.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Една од многуте причини зошто ја мразам зимата е таа,што морам да се покривам со јоргани и триста дрангулии.А најлошо е ко ќе мораш да станеш за у wc а само што си се стоплил.Алал да им е на луѓево што иделе зимно време у полски вециња одалечени 100 метра од куќа[DOUBLEPOST=1449195738][/DOUBLEPOST]

JohnnyBCool

Disco Casualty
Член од
12 септември 2010
Мислења
60
Поени од реакции
43
Па си га поремети спање, цел ноќ не сам спаја. Наеде се премрсан бурек и сг се осеќам како буре. За сат време треба да сам на факултет, а днска е петак. Како ќе га преживу дн незнам.

S

SpaceTraveler

Гостин
Деновиве ги следам светските вести за Изис, Ердоган, Русија како и бомбардирањето на Сириското нафтено поле од страна на Велика Британија

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,

Поминав само да ти кажам дека животот ќе ми беше многу посиромашен ако не ја запознаев @Miss Paranoia и нус појавите (акмаци, токмаци, шапшали, кретени, идиоти) кои дојдоа во пакет со неа.
Ми бараат работа, ми бараат маж, ме учат како да бидам „не толку глупа“ и „не толку фина“... Ќе ми го средат животот без да мрднам со прст. :D

Многу сум несериозна. Ама ако.
Убаф ден. Сончев ден. Весел ден.
С.

ЕДИТ: Само што ми дојдоа Маја и Дарко Панчеви на работа. Малку фалеше да и' се распеам:

Идол ми беше кога бев мала. Малку сум како потресена. :vozbud:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom