@Cassaro имаш 10-че за филмот што го препорача
Disconnect, дефинитивно вреди да се погледне. Ако за нешто сум среќен што живеам во земја како Македонија, тоа е што сме мртви на поле на технологија и сеуште не сме такви зависници од технологија, оттуѓени едни од други. Мада, како тргнале новиве родители, давајќи им апарати од најнова технологија на своите деца уште од мали, само за да не ги замараат, ќе дојде времето кога ќе пораснат децата и ќе снимаат се што прават преку ден и нема да прават муабет ниту со најблискиот сосед. Затоа им се улиците празни после 8 саат, сите во кревет, полициски час
Тешка зависност предизивикува интернетов, нема лек за никој од нас, работава е да не забегаш тоталка
Него кајги, ги изгледав новите 4 епизоди од Дигимон и едвај чекам да излезат новите
Во глобала се што порано ми било интересно и сум пуштил да го гледам после долги години, ми било тешка тиња и сум се чудел како сум го гледал, ама од икс причини новиве епизоди на Дигимон направија да се наежам до максимум
Моментот на дигиволвирањето за миг ме врати во времето кога ја вртев Дигимон кецот на сони, кога толку бев заљубен во серијата и играта што навистина верував дека од некаде ќе најдам свој медаљон
Додека одевме по скали во школо, очекував од секој момент да ми засвети нешто на ѕидот
Има нов избран лик во серијата, дигимонот му е мачка, си го грабнав Томислав и си викам ех и ти да беше Дигимон. А можеби е?
Кога сме веќе кај Томчето буцандерско, клипов е како нарачан за него
Вакви сме преку ден