Драга Кајгана (виртуелен дневник)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Прекрасен ден за јадење индиска храна. Мочаш, чешаш муда и правиш тост со сите зачини без да миеш раце. Класично индиско искуство.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Драга Кајгана, ако ти се допаѓа контентот или ако сакаш да ме поддржиш во моите цели, се надевам ќе се сабскрајбнеш на мојот канал на јутјуб <3

1734810546541.png

Еден клик на "subscribe" тебе можеби нема да ти смени многу во животот, но мене ќе ми значи и ќе ме поттикне да продолжам во мојата цел да станам првата геј црнкиња што успеала ваков подвиг. Да поддржуваме македонци...доколку сакате.
Поздрав и се гледаме на врвот :love:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.935
Поени од реакции
17.960
Драга

Од вона би инфлуенсери по социјалните мрежи нема поголеми гомна, посебно овие што пробуваат да станат популарни готвачи. Ме додава една познаничка на свеж отворен инстаграм профил и јас нормално и вратив пратење. Не дека ме занима што готви, затоа што пратам веќе неколку профили кои спремаат рецепти спрема храната што ја преферирам.

После неколку дена случајно видов да видам дали и понатаму ме прати, затоа што ова ке биде 1001 случај некој да ми направил запрат-отпрат, па дури и од поблиски луѓе. Гледам стварно не ме прати веќе, а иронијата да биде поголема прати уште 2000 луѓе, значи не прави како сите кога ке стаса до некоја бројка, да брише тие што ги прати. Ок, избришав сите лајкови и на крај ја отпратив. После неколку дена ми пишува да те прашам нешто, да не си ме отпратил од тој профилот каде што готвам храна и реков да. Почна да ми се правда као случајно ова, она. Ми дојде да и го постирам Кили со „Ма немој да ме јебеш бре“, ама на крај и лупнав видено.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
776
Поени од реакции
2.430
Кога фудбалски меч при лигашко (бодирано такмичење) ќе заврши 0-0 би вовел еден од следните можни епилози.
1. -1 бод за двете екипи
Или
2. Игра златен гол до победа
Или
3. 2х15 минути па пенали до победа

Правилата не важат за резултати 1-1 2-2 3-3 и нагоре, бидејќи екипите се потрудиле да направат нешто.

Преку Стојко од екипи што од 1ва минута рогаат топки и од 1ва минута играат на 0-0.

П.с постот го пишувам тука за поголем “рич” и бидејќи нема општа тема за фудбал.

Член од
2 април 2022
Мислења
82
Поени од реакции
381
Можда не е за тука али ај ќе си пишам.
Пред скоро цела деценија со една другарка излезени на македокс се запознав со нејзина другарка.
Ништо посебно па дури и под просек и физички и интелектуално.
Три дена после евентот ми пишува другаркава, абе и се свиѓаш на другаркава ќе ве спојам на фб, не мора ништо посебно али ете излезете некад.
И би и тоа предлог за пријателство, ја адд 15 минути муабет ја прашувам за на кафе, прифаќа ...идеме на кафе.
Втор дејт на пијачка у мр џек, после на водно. Да напоменам и двете искачања се фаќа за новчаник али ја као каваљер си плаќам.
Децата кај татко им јас си преспивам кај неа.
Е сега иде заебот, идеме у тогашна канцеларија нормално вечера и се пропратно. Завршивме и си барам сметка, носи конобаров ама носи и кеси со пакувана храна и ги дава на госпоѓава. ( Додека јас бев во wc таа си порачала и за децата.
Ок земам сметката таа се фаќа за ташна, не и велам ништо си го израчунав моето си извадив 500че и го стаив на маса. Таа буричка по ташна бара ли бара и види изненадување Го заборавила новчаникот дома.
Конобар дојди малку.
Повелете
Ова ти е за моето, другото ќе си го плати госпоѓара. Станав и си заминав, ја изблокирав на сите страни. Другиот ден ми се јави заедничката другарка. Ти ваков ти таков, себичен сељак итн итн. И неа ја блокирав.
Деца сакам да ви кажам никад.немојте да плаќате за туѓи погрешни избори у живот, доволни ви се вашите грешки.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.921
Поени од реакции
21.991
Драа

Моментално сам на забаву од фирму.
Нели новогодишну забаву бла бла.

Нема поглупо стфорење од полупијану жену у нели као демек диско фазон на тешки србољаци.

Нема.

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.140
Драга за мојава моментална ептен тазе нова должност требало по ново да полагаш доквалификациски испит и да бидеш во првите 40 посто по резултат, полагање што требаше да дојде у март ама го сменија за до крај на година. Среќа па ми кажаа пред десетина дена. Откако дознав ме фатија будалите решив да се карантинизирам после работа неколку дена да не станам здраво од книга за испитот вчера. Последните денови со конјуктивит, многу не смеев да замарам очи ама сепак решив 250 км пат прегнав, полагав и чекав резултати.

Резултати објавија пред 10 минути, влегов у првите 15% шо тука треба за докторанди за да бидат стручни соработници. Сеа ќе го испринтам резултатот. Само да им ги видам фаците на тие што мислеа дека неспремна ќе ме фатат. :LOL:

Шу пие кафаната? Сум си пуштила ска панк на слушалици дури работам. Идам да испочастам сФе после 4..:pijanco:

Kajgana Shop

На врв Bottom