Можда не е за тука али ај ќе си пишам.
Пред скоро цела деценија со една другарка излезени на македокс се запознав со нејзина другарка.
Ништо посебно па дури и под просек и физички и интелектуално.
Три дена после евентот ми пишува другаркава, абе и се свиѓаш на другаркава ќе ве спојам на фб, не мора ништо посебно али ете излезете некад.
И би и тоа предлог за пријателство, ја адд 15 минути муабет ја прашувам за на кафе, прифаќа ...идеме на кафе.
Втор дејт на пијачка у мр џек, после на водно. Да напоменам и двете искачања се фаќа за новчаник али ја као каваљер си плаќам.
Децата кај татко им јас си преспивам кај неа.
Е сега иде заебот, идеме у тогашна канцеларија нормално вечера и се пропратно. Завршивме и си барам сметка, носи конобаров ама носи и кеси со пакувана храна и ги дава на госпоѓава. ( Додека јас бев во wc таа си порачала и за децата.
Ок земам сметката таа се фаќа за ташна, не и велам ништо си го израчунав моето си извадив 500че и го стаив на маса. Таа буричка по ташна бара ли бара и види изненадување Го заборавила новчаникот дома.
Конобар дојди малку.
Повелете
Ова ти е за моето, другото ќе си го плати госпоѓара. Станав и си заминав, ја изблокирав на сите страни. Другиот ден ми се јави заедничката другарка. Ти ваков ти таков, себичен сељак итн итн. И неа ја блокирав.
Деца сакам да ви кажам никад.немојте да плаќате за туѓи погрешни избори у живот, доволни ви се вашите грешки.