- Член од
- 22 август 2022
- Мислења
- 611
- Поени од реакции
- 1.899
Драга за мојава моментална ептен тазе нова должност требало по ново да полагаш доквалификациски испит и да бидеш во првите 40 посто по резултат, полагање што требаше да дојде у март ама го сменија за до крај на година. Среќа па ми кажаа пред десетина дена. Откако дознав ме фатија будалите решив да се карантинизирам после работа неколку дена да не станам здраво од книга за испитот вчера. Последните денови со конјуктивит, многу не смеев да замарам очи ама сепак решив 250 км пат прегнав, полагав и чекав резултати.
Резултати објавија пред 10 минути, влегов у првите 15% шо тука треба за докторанди за да бидат стручни соработници. Сеа ќе го испринтам резултатот. Само да им ги видам фаците на тие што мислеа дека неспремна ќе ме фатат.
Шу пие кафаната? Сум си пуштила ска панк на слушалици дури работам. Идам да испочастам сФе после 4..
Резултати објавија пред 10 минути, влегов у првите 15% шо тука треба за докторанди за да бидат стручни соработници. Сеа ќе го испринтам резултатот. Само да им ги видам фаците на тие што мислеа дека неспремна ќе ме фатат.
Шу пие кафаната? Сум си пуштила ска панк на слушалици дури работам. Идам да испочастам сФе после 4..