Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332

Кајг,
не само мобинг во хоризонтална линија, туку мобинг и одоздола нагоре, тоа се еден вид биполарни личности вработени најчесто со врски, неписмени, кои пред други од друг колектив глумат дека се малтретирани на работното место затоа што се најдолниот левел на работно место, ама тие напротив се тие кои вршат мобинг на сите присутни во своја околина, не се работливи и по цел ден гледаат какво зло да им се направи на тие што се над нив, посебно ако им се даде некоја шанса ќе се покажат во целосно светло колку пис луѓе се, а ништо не им се може ниту со опомена, а камо со дисциплинска, заштитени мечки се!

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.272
Поени од реакции
6.176
Си најдов итаљанка една на инста Роберта Респиги. По калап праена за мене. Е сеа многу ми е сумњив делот кај вратот и јабучиците и ме фаќа тиха језа да не го збрмчам мачорот на AI. Ќе го умрсам кој му ебе матер и онака испунив квота за денес, вечер имам слободно.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Dear K,

Ретко заземам цврст став по Х прашања, едноставно не сакам да си го пикам носот секаде и сум отворен за дискусија по 99.9% од темите. Сакам да слушнам други мислења и подготвен сум да научам нешто и да бидам разубеден. Но постојат некои работи, колку год небитни, за кои Господ да се симне нема да ме разубеди. Како на пример:

1. Не постои подобра фудбалска машина од Роналдо Назарио, колку год статистиките го покажувале спротивното, човекот беше надвор од секаква статистика и секаква категорија.

2. Џокерот умре со Хит Леџер.

3. Потребни се години (созревање) за човек да сфати дека LOST имаше совршен крај, или дека Кум е филм кој нема никогаш да се повтори.

Би го постирал "Prove me wrong" мемето, да ми беше гајле за туѓи мислења.

P.S.
@Zlatikevichius, добредојде во најдобрите години!

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.825
Поени од реакции
6.529
Еј еј, нели нема надворзување на постови :icon_lol:

Крајот на Лост е како да правиш некоја голема торта неколку дена, секој ден по еден слој и на крај уместо некој конечно да се заблажи да ја фрлиш од балкон :misticen:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.268
Поени од реакции
2.016
Ми се смачи луѓе да ме извисуваат за едно кафе.
Едно одложување е во ред.
Се случува да излезе нешто. Но, повеќе пати е несериозност.
Они имаат друштва. Јас што немам, кој ме врти иако вложувам и двојам од моето време за муабет со нив.
Не сакам да бидам дома утре со моиве, но немам ни друг план. :place:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Обожавам да мисирам на инстаграм профили од други луѓе и да им го преиспитувам секој животен настан, пошто стварно незнам шо попаметно со моево време на Светов? Рече никој, нигде, успешен.
Оговарањето и трачарките (посебно оние најгнасните меѓу нив - машките) биле осудувани на робија во некогашна Русија. Пошто да е жена, ај че речиш нив даро му е за така, против хормоните не можат. Ама мажите. Не.
НЕ. покажи малку достоинство и самопочит, јеботе. Срам.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.045
Драга,

една типка со која што се дружиме доста често во последно време дознала дека сум на форумов. Ми вика дека и таа порано била на форумов и дека сега го чита во сенка.
Исто така види што ми кажа на мојата реакција дека форумов ме има направено да сум посилен ( не можам да го цитирам ова од што е прејако :icon_mrgr: ) :
hjfg.png

Таман нека прочита сама од сенката. До тогаш и посакувам добро здравје и многу среќа во љубовта.

E

enzo8

Гостин
Драга,

Ми се повери другарка дека го вара мажот и. Реакцијата што ја доби од мене ваљда и како другарка нема да ја имам ама курава е курава. Другарка или не.
Дотичнава иначе, идат заедно од факултет, добри 7 8 години минимум, се и има пружено, живеат сами, без дете, секој викенд патуваат негде, во година дена идат на одмор 5 6 пати, ликот е полн како брод, програмер, плус татко му врти бизниси со згради, дотичнава ништо не работи плус и служавка за чистење има, и го варала, со сељак. Ја прашувам зошто, маж ти е полн како брод, не е ружан дечко, вежба, те шета, се ти има пружено, место да правите деца, ти идеш и се ебеш у кола со рандом сељак.
Одговор: не бил рандом, се осеќала живо, поскаувано.

Ах бе жени, жени. Одамна дигнав раце да ве тумачам и сфаќам озбилно, можда и затоа ќе останам сам ама какви клети и злобни створења сте некои од вас, генерално гледано, тоа е страшно.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
кеј, последно време емпатизирам со Русија, колку и да звучи чудно ова. Не е убаво кога еден е мразен од толку други. Ете, мојто срце можда смекна делумно кон нив. На крајот од денот, сум имал закон другари и колеги од нив, веројатно најдобрите, комплетно сум го игнорирал фактот дека се Руси.
Мислам мене како човек, секогаш ме почитувале, ми давале совети за натамошен напредок ко да им сум фамилија. Изгледа негде (ептен) длабоко во нив сепак осеќаат дека, описменех.
Доста беа стереотипи од моја страна.

Туку am on the verge да се распостирам 007-mäßig слики, да разбудам кајги од мечкин сон, се кликоти читај(хехехе).

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.344
Поени од реакции
38.504
Само мене ли не ме фасцинира ракетата на Илон Маск што слетува прецизно на некоја платформа? Онака, мех.

Пред некој ден пак случајно налетав на некои стихови на фб, кои сега тотално ги заборавив, али баш квалитетно ми ја подигнаа кожата. Гуглав од кој се, испадна Вилијам Шекспир. Каков мадафакер е бил братот, ова сега ако фасцинира и те остава без зборови замисли како било тогаш во 15-16 век или кога и да живеел Шекспир.

Kajgana Shop

На врв Bottom