Пред едно 3 години комшијата ги откажа сите можни сервиси на кабел шо одат, фиксен интернет телевизија се со ред.
Ако му требало интернет за лап топот хотспот ќе уклучуел, е арно ама и покрај шо нели е неограничен мобилниов сообраќај сепак бил ограничен. После две недели дојде кај мене за пасвордот од вифито за кратко додека не напраел нов договор, ок ништо страшно повели комшо.
Тоа кратко траеше три и кусур години се до вчера вечер, седнавме жена му у кујна кафе вари, на заебанција му викам слушај на годишен сум неам шо да праам дај пасвордот од нетфликс да изгледам некоја серија ко чоек.
Нема проблем комшо, ми запиша пасвордот. Глеј за живо чудо ссбајлево се логирам, работи си пуштив некоја глупа серија на неговиот акаунт, околу 15 викам ај некое филмче ќе пуштам кога куууур погрешна лозинка ми дава, ок.
Во 17 некој ми ѕвони на врата.
Здраво комшо
Здраво
Тато ме прати да те прашам да не имаш проблем со интернетот?
Не бе, зашто?
Не можеме да се логираме...
А па ја сменив лозинката, кажи му на татко ти да иде да се ебе у гз.
Друг комшија имам цел живот нешто зајми, дали е апаратче за полнење акумулатор или друг алат нема везе и ако не му дадеш - Не разбирам зашто да не му дадеш на човек ако имаш.
Зашто јас сум дал пари ебате лешперот.
Цела куќа ја направи со "другари" ебан денар не даде, сега отворил авто перална и ако некој му рече гратис да му ја испере колата хистерише како тоа тој фамилија ранел од тоа. Додека беше жива мајка му го фалеше ептен голем домаќин бил, кога ќе му дошле другарите на гости кватро им давал иначе он кока кола си пиел дома, цел на татко му по домаќинлак.
И така
ПС: На работа имам татко и син кој живеат заедно и одат заедно на работа у иста смена, али кола никад немаат запалено (три ги имаат во двор) за или од работа, не им одговарало. А први се да ти се убацат у кола да ги носиш до дома иако ти е 4 км оф у еден правец, и нив ги одјебав кога ми се убација у кола, извинете дечки накај карпош ќе одам.
Паразити на сите страни, големи домаќини шо ти објаснуваат како требало да штедиш.