Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Драга,
ми фали времето кога за наградна игра требаше да собереш нешто, од типот 5 капачиња, 5 стапчиња од сладолед и да ги пратиш во плик.
Сега, заследи го овој, заследи го оној, тагни 3 луѓе со кои би патувал (шо да прам ако немаат Инстаграм?), сподели, шерни...

Член од
20 мај 2023
Мислења
588
Поени од реакции
2.623
Остана ли некоја инфлуенсерка што не сними видео како го праќа дечко ѝ по мицеларна вода, а он као демек збунет ја бара истата помеѓу минералните води за пиење?
Море, да ве прати он по моторно масло, па да ве видим...

E

enzo8

Гостин
Денес правев пауза пред една фризерница, згоден ми беше паркингот и се загледав во две жени таму. Оваа што дошла на фризерка, класична украинка, чупани веѓи па исцртани, со зелени очи и глупава фризура, а фризеркава тоталка сморена од живот и секаква конверзација со неа, се гледа дека и е стална муштерика и веќе знае точно што ќе и каже во секоја секунда.
Досадава божја, цело време со рацете прента нешто, објаснува, скицира и кажува како да ја шиша, па оваа фризеркава ќе земе ножици ќе ја крцне еднаш и пак ќе ја праша и оваа пак одново. И така едно добри 15 минути дур јадев и после си викам, се чудиме кога ќе ни се вратат жените од фризерки па се лутат кога нема да приметиш разлика, нормално дека нема, не ги ни шишаат, ко поевтин психијатар им се изгледа, ебати луди жени.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Форумот не научи дека некој од нај-маторите луѓе се најбезвезалните битија каде и да било, кога и да било. Затоа млади гледајте да проживејте нешто и да остварите нешто дур сте на нога. За да не бидите и вие на 70ет и нешто лик шо се контра со 20ет и нешто на мкд-бг форум.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.532
Поени од реакции
3.303
Д.К

1.Во оваа време најдобро е да бидеш недефиниран(а внатре јасно дефиниран) во очите на другите за да не можат да те фатат ни за глава ни за опашка..

2.Нарцисите ме намирисуваат од далеку и бегаат од мене на дистанца(што е добра работа ,,по мене")..Кога би биле во состојба и роднините би фатиле метла ама не ме можат никако..

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Ако Мелори не е Квин на Универзумот незнам која е. И вај да фак синје е облечен ко мексиканец.
Кој и да го напишал шоуво си резервирал место во Рајот. *се крсти три пати*

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.231
Оној момент кога се опуштаме со џоукериве и доаѓа овој дел:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.526
Поени од реакции
26.191
Драга,

зошто патика и панталона е модерно а кондура и тренерка е сељачки ?

Правда за источноевропејците.

Kajgana Shop

На врв Bottom