Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.585
Поени од реакции
8.386
Abe znaev deka Prilepcani pravat najdobra skara so koja shto obavezno odi dobro lando pivce ili shpricer
ama deka prilepcani i tolku monogu alkohol mozhat da iskrepat ne znaev.

Прилепчанец санкциониран од полицијата: Возел со “рекордни” 5.01 промили алкохол

Член од
13 април 2021
Мислења
3.516
Поени од реакции
11.482
Од работа едвај чекам да дојдам дома за да си ја дочитам книгата. Викенди поминувам во гледање филмови и дружба со внучињата. На неделно ниво моментално читам по две книги и гледам по четири филма. И гушкам две мали прекрасни дечиња. И нема ништо поубаво од тоа.
И трчам минимум по четири километри навечер. :D
Монотонија, but i love it.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
hehe

Ne moze, evo ti karu mrs u picku materinu stari narkomanu jebem li ti mamu, ne dam ti ni hranu idem u kujnu da pohasam sarmu, slanu 6 komada pojeo i sad mi je dobro zalio sa pivom, pozabavio dopom navario ko carina pa me boli karina u frizideru se jos jedna pivcuga tu ladila.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.870
Поени од реакции
6.490
тој шо нејчи женски спорт никош не се смешкал под мустаќ дури гледа русокоси кај што играат одбојка. Греота, колку пропуштиле некои луѓе во животот, а вака ко што тргнало само на побетер оди.

Дозволи да погодам, женскиот спорт го перцепира ко мускулести трансици и ништо фазла од тоа. Кајне обликувани русокоси, кајне натртени задници, кајне раскокани гради, никс, нјенте, нада, ништо. Еј, тажен светоглед, лошо. Нема живот во овие. *ја ниша главата лево и десно во разочарување*

Последно уредено:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.930
Поени од реакции
30.905
За многу години празникот успение на Пресвета Богородица.

FB_IMG_1693213202868.jpg

И потсетник за "администраторите" и оние во влада.

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.142
Драга,
За 6 саати буквално се преполови бројот на луѓе у канцеларија, сѐ болни.
Чекам ко на лото извлачење да ми кажат чија работа ќе биде на мој грб денес. Еци, пеци, пец.

Анти-бактериски марамици и resting b**** face спремни.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.516
Поени од реакции
11.482
Многу зависи што подразбирате под пријателство и што очекувате од пријателите. Очекувањата се многу високи во меѓучовечките односи. Колку помалку очекувања имате толку посреќен живот ќе живеете.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
41.181
@Византиецот јас женскиот спорт го гледам како еден обичен покушај за спорт. Смешка, спрдња и заебанција. Сметам дека не е интересен, ниту има што да понуди.

Од друга страна, сега знаеме дека ти женскиот спорт го гледаш како мањак, гледајќи у гзовите на одбојкарките се лигавиш по маицата и се бришеш од ракавот.

Продолжи да мизеруваш и да бидеш предмет на заебанција на форумов.

Z

zmej gorjanin

Гостин

Журка 1989. Колку забавно време да се биде младич, луѓето денсаат еден кон друг, не свртени кон диџејот, нема телефони, нема нафурани ликови, само позитивни вибрации и луѓе што дошле за музиката и да си поминат убаво.

Kajgana Shop

На врв Bottom