Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.452
Сорша Ронан ми е една од најантипатичните ликој whatsoever, (ко ја на форумов)
ја замислувам ко жена на која што максимум кариерно доживување би и било салон за депилација во Даблин или ако ја протегнам имагинацијата малку повеќе ко струјардеса. Но, по некоја чудна игра на судбината завршила во актерските води. #ХејтСпичЗаГлупавите

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.244
Поени од реакции
28.035
Драга,

убаво си отвори 100 теми за уметност, цркви и манастири. Што му треба да пишува вакви рандом спамови и да прозива богаташи низ светот поради некаков морален компас кој во денешно време не постои.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
draga se raschitav stari postovi i naletav na eden severen fyromjanin mindset i sega se prashuvam shto pravat site tie glupaci i retardi aka severdzani sho mislea deka nema da ima tiranska platforma, nema da se smeni imeto i site tie NEMA shto gi kazuvaa. krv da serete mamicata vasha

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.416
Поени од реакции
38.960
21 август 2001 год, светски трговски центар во Њујорк.

20 дена подоцна не остана ништо заради нечии изопачени болни замисли. 2012 бев во Њујорк, се осеќа некоја чудна тежина на местото.

FB_IMG_1682298062157.jpg

Ф

Флеш

Гостин
Драаа стигна одговор на апликацијата моја каде аплицирав пред долго време за институтот:vozbud:

Позитивен одговор :vozbud:

5 години спремав, документација,приговарај,отвори,врати назад одговор, сертификати , полагања

Беше факинг тешко,како копиле трчав без да ми помогнат и никој да не знае ...

Ова мора да биде повеќе од добро. Вистината е

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Седнав вчера за ручек во некој ресторан и откако нарачав, почнаа да пуштаат гласно некое новокомпонирано срање, пејачката се дереше нешто, единствено што можев да разберам од текстот беше "shut up, shut up, shut up...". А сакав да одморам малку, тоа гомно ми го свари мозокот начисто и после тоа сакав само да се приберам дома и да спијам. Почнувам да ги разбирам оние сцени од историски/фантази филмови кога на кралот не му се допаѓа артистот па го праќа да му го сечат јазикот или да се бори со лавови. Да сум диктатор со неограничена моќ не би почнал од политички противници туку прво би ги стрелал сите во денешнава мејнстрим музичка индустрија а по нив ликовите што брмчат со мотори пред зграда во еден по полноќ, матер им.

Со два пара слушалки од сега па натаму, мора некако да му се застане на патот на овој терор.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Листајки низ групата Македонци во Германија, наидов на пост со еден фантастичен коментар -апсолутно кратко и правилно кажано, се друго би било излишно.
Screenshot from 2023-04-25 17-28-12.png
Screenshot from 2023-04-25 17-28-41.png

Kajgana Shop

На врв Bottom